Εξωγήινος στόλος έχει φτάσει στη Γη και κρύβεται πίσω από τη Σελήνη

4

Ξαναεμφανίστηκε το δημοσίευμα με την συνέντευξη του δρ. Έρικ Νόρτον, που ισχυρίζεται πως ένας γιγάντιος εξωγήινος στόλος κρύβεται στη σελήνη.

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο tribune.gr

Η δημοσίευση αναφέρει:

«Εξωγήινος στόλος έχει φτάσει στη Γη και κρύβεται πίσω από τη Σελήνη»

Ένας εμπειρογνώμονας στη NASA και στη NSA έκανε μια σειρά από απίστευτες δηλώσεις που μοιάζουν με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Ο δρ. Έρικ Νόρτον ήταν τα τελευταία 12 χρόνια εξωτερικός σύμβουλος στη NASA και στην NSA, υπεύθυνος για την αναγνώριση απειλών από το διάστημα, όπως αστεροειδείς και κομήτες.

Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2012 ισχυρίζεται ότι εντόπισε έναν τεράστιο διαστημικό στόλο να κατευθύνεται προς τη Γη, τον πλανήτη μας.

Στις 22 Ιανουαρίου κλήθηκε στο Αστεροσκοπείο MacDonald, κοντά στο Φορτ Ντέιβις του Τέξας.

Τα εργαλεία που είχε στη διάθεσή του τον βοήθησαν να παρατηρήσει αυτό τον «απειλητικό διαστημικό στόλο».

«Είδα πολλά τεράστια, τρισδιάστατα διαστημικά αντικείμενα, να κινούνται σε σχηματισμό ευθείας γραμμής προς τη Γη».

Σύντομα, όπως ισχυρίζεται, του έγινε ξεκάθαρο ότι τα UFO ήταν υψηλής τεχνολογίας επειδή ύστερα από τρεις μήνες παρακολούθησης, ο Νόρτον παρατήρησε ότι κινούνταν με μεγάλες ταχύτητες, διανύοντας εκατομμύρια χλμ μόλις σε δύο μήνες.

Στοιχεία που συλλέχθηκαν με φασματοσκόπιο υπέδειξαν ότι τα αντικείμενα ήταν από υλικά που είναι πολλές χιλιάδες φορές πιο ισχυρά από ό,τι αναπτύχθηκε ποτέ στη Γη.

Επιπλέον, υπέρυθρες εικόνες φάσματος έδειξαν ότι κοσμικά σωματίδια εκτρέπονταν από κάποιο ενεργειακό πεδίο παρόμοιο με το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Σύμφωνα με όλους αυτούς τους πραγματικά απίστευτους ισχυρισμούς, τα φερόμενα ως διαστημόπλοια έχουν σχήμα αγγλικού «L».

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 είχαν περάσει κατά πολύ τον πλανήτη Άρη και ο Νόρτον υπέθετε ότι έρχονταν προς τη Γη. Ωστόσο, ξαφνικά χάθηκαν.

Ο Νόρτον υποψιάζεται ότι με κάποιο τρόπο έγιναν αθέατα στα μάτια μας με κάποια προηγμένη τεχνολογία καμουφλάζ.

Επίσης δεν αποκλείει να άλλαξαν πορεία.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούσαν πλέον να εντοπίσουν τίποτα στο διάστημα.

«Γνώριζα ότι υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι ανησυχούσαν για αυτά τα ευρήματα, για αυτό και ήμουν υπό συνεχή προστασία των Μυστικών Υπηρεσιών. Περάσαμε όλο το 2013 ψάχνοντας τους ουρανούς.

Δεν ξέραμε τι συνέβαινε ή που εξαφανίστηκαν τα σκάφη. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, ο στόλος έπρεπε να βρίσκεται τόσο κοντά στον πλανήτη που ο καθένας θα μπορούσε να τον δει και χωρίς τηλεσκόπιο. Δεν γνωρίζουμε εάν συνεχίζουν να κινούνται προς τα εμάς ή έφυγαν από το ηλιακό σύστημα».

Μετά από ένα χρόνο ο Νόρτον άκουσε από έναν πρώην συνεργάτη του ότι το εν λόγω στόλος είχε εμφανιστεί ξανά και ένα σκάφος είχε κατέβει στη Σελήνη, όπως αναφερόταν και σε μια εσωτερική αναφορά που του έδωσε ο πρώην συνεργάτης του.

Λέγεται ότι ένα αντικείμενο σε σχήμα L έχει προσεληνιστεί σε έναν κρατήρα στο μέγεθος του Σικάγο και μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται ότι τον έχουν «δει» σε εικόνες του Google Moon.

Το αμερικανικό υπουργείο Αμύνης εκτόξευσε τρεις πυραύλους από τις εγκαταστάσεις της NASA στις 15 Ιανουαρίου 2014, σε άκρως απόρρητη επιστολή που τη «συνδέουν» με τον στόλο.

Εννοείται ότι ο Νόρτον δεν έδωσε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του στη δημοσιότητα, λέγοντας ότι τα στοιχεία τα κρατά για τη δική του ασφάλεια.

Η παραπάνω ιστορία κυκλοφορεί από το 2013 στο διαδίκτυο, σε διάφορες παραλλαγές. Καθένας που την αναπαράγει αφαιρεί ή προσθέτει πληροφορίες και εικόνες.

Ο δρ. Έρικ Νόρτον δεν υπάρχει. Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος Έρικ Νόρτον, εξωτερικός σύμβουλος  στην NSA και την NASA, για 12 χρόνια. Η ιστορία ξεκίνησε όταν το κανάλι secureteam10 του youtube, που ανεβάζει βιντεακια με εξωγήινους, δημοσίευσε ένα βίντεο που ακούμε κάποιον άγνωστο να περιγράφει αυτή την απίστευτη ιστορία. Στην περιγραφή του αρχικού βίντεο ξεκαθαρίζουν πως το όνομα Έρικ Νόρτον δεν είναι πραγματικό.

42401

https://www.youtube.com/watch?v=ZiOcZqeebec

Ο Έρικ Νόρτον, κρύβει το όνομά του για την ασφάλεια του, αλλά μας δίνει άλλες πληροφορίες ικανές να φανερώσουν την ταυτότητά του. Πόσους εξωτερικούς συνεργάτες με 12 χρόνια υπηρεσία, υπεύθυνοι για την αναγνώριση απειλών από το διάστημα, κάλεσαν στις 22 Ιαν 2012 στο Αστεροσκοπείο MacDonald για να τους δείξουν τον στόλο εξωγήινων που πλησιάζει τη γη;

Ο Έρικ Νόρτον δεν απευθύνθηκε σε μια μεγάλη εφημερίδα η κάποιο μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό που αν η ιστορία του ήταν πραγματική θα την μάθαινε ολόκληρος ο πλανήτης, αλλά επέλεξε να δώσει τις πληροφορίες του σε ένα σχετικά άγνωστο κανάλι του youtube.

Επιπλέον, ο ισχυρισμός πως «υπέρυθρες εικόνες φάσματος έδειξαν ότι κοσμικά σωματίδια εκτρέπονταν από κάποιο ενεργειακό πεδίο παρόμοιο με το μαγνητικό πεδίο της Γης» είναι γελοίος. Δεν υπάρχει δυνατότητα με την σημερινή τεχνολογία να ανιχνευτούν σωματίδια εκατοντάδες εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά.

Η ιστορία του Νόρτον είναι γεμάτη από γελοίους ισχυρισμούς και κατασκευάστηκε για να φέρει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις στο κανάλι secureteam10 του youtube.

Μετά από αυτή τη «συνέντευξη» και μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί αμέτρητα άρθρα με τον Έρικ Νόρτον που αναπαράγουν την ιστορία του αόρατου στόλου εξωγήινων διαστημόπλοιων που τη μία κρύβετε πίσω από τη σελήνη και την άλλη σε διάφορους κρατήρες.  Τα δημοσιεύματα εμπλουτίζονται συνεχώς και προσθέτουν διάφορες φωτογραφίες.

Οι δύο πιο κοινές φωτογραφίες που συνοδεύουν αυτά τα άρθρα είναι οι παρακάτω.

https://archive.is/Wq0AD

https://archive.is/MKkp2

https://archive.is/NMZqJ

42404

42405

Τα άρθρα ισχυρίζονται πως ο κρατήρας που χώρεσε τα 7 τεράστια διαστημόπλοια που θα μπορούσαμε να τα δούμε και χωρίς τηλεσκόπιο, έχει το μέγεθος της πόλης του Σικάγου. Στην πραγματικότητα  η διάμετρος του κρατήρα είναι 190 μέτρα.

42408

http://bit.ly/1dGXgiu

Οι κουκκίδες που φαίνονται στον κρατήρα και «τυχαία δημοσιοποιήθηκαν με το google moon», δημιουργούνται από τα φίλτρα οξύτητας που δημιουργούν θόρυβο εικόνα, στα όρια ανάμεσα στις φωτεινές με σκοτεινές περιοχές.

42406 42407

Η δεύτερη φωτογραφία, υπάρχει στο διαδίκτυο από το 2008, πολύ πριν την «συνέντευξη» του Έρικ Νόρτον και την ανακάλυψη της εισβολής του αόρατου εξωγήινου στόλου το 2013. Είναι μια εικόνα από τα βιντεακια που ανέβαζε ένας γνωστός φαρσέρ που χρησιμοποιούσε το ψεύτικο όνομα John Lenard Walson.

https://archive.is/oMUm0

Ο John Lenard Walson ισχυρίζονταν πως έχει εφεύρει ένα νέο gadget που μπορεί να εκτείνει την ανάλυση του οκτώ ιντσών ερασιτεχνικού τηλεσκοπίου του και έχει καταγράψει γιγαντιαία μηχανήματα στο διάστημα. Ακόμη ισχυριζόταν πως μπορεί να καταγράψει τους ήχους από αυτά τα μηχανήματα.

https://archive.is/JHjZd

https://archive.is/9kEoz

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_flyingobjects24.htm

Στα άθλιας ανάλυσης βίντεο του Walson, βλέπουμε κάποιους από τους 800 δορυφόρους που υπάρχουν σε τροχιά, αλλά το θέμα μας δεν είναι ο Walson.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές οι απίστευτοι ισχυρισμοί, πρέπει να συνοδεύονται με απίστευτες αποδείξεις και στην περίπτωση που αυτές οι αποδείξεις απουσιάζουν η ιστορία είναι φανταστική.

Ο Έρικ Νόρτον, εξωτερικός σύμβουλος  στην NSA και την NASA, για 12 χρόνια, δεν υπάρχει και η ιστορία με την «συνέντευξη» του είναι κατασκευασμένη για να φέρει εκατοντάδες χιλιάδες θεάσεις στο κανάλι του youtube. Τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν μετά από αυτή τη «συνέντευξη» παρουσιάζουν άσχετες φωτογραφίες για να δυναμώσουν τους ψευδείς ισχυρισμούς του ανύπαρκτου Έρικ Νόρτον.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε