Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων Pt. 2: Το άλλο μονοπάτι προς την οδό της αιωνίου αναπαύσεωςHOAXES FAKE NEWS ΥΓΕΙΑ SCAMS ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Ροδόκηπος των Φιλοσόφων Pt. 2: Το άλλο μονοπάτι προς την οδό της αιωνίου αναπαύσεως

9 Οκτ
2016

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 8 έτη.

Ήταν πριν λίγες ημέρες που ασχοληθήκαμε με το Ροδόκηπο των Φιλοσόφων, μια αυτοαποκαλούμενη, μυστικιστική ”εταιρία” που μεταξύ άλλων, θεραπεύει τον καρκίνο με μόλις 75 ευρώ. Εκτός από τα αμφιβόλου προελεύσεως και ποιότητας μαντζούνια τους, μάθαμε πως είναι θιασώτες της Νέας Γερμανικής Ιατρικής, του ”σκιτζή”  ”γιατρού”  Ρίκε Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer).

https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/10/03/holistic-treatments/

Ο Ροδόκηπος πουλά τις θεραπείες του μέσω του καταστήματος που έχει στη Θεσσαλονίκη και διαδικτυακά μέσω eshop. Συνολικά, διαθέτει 3 ιστοσελίδες, με την μια από αυτές, να εξυμνεί την ιατρική του Δρ. Χάμερ.

2 Καναβέλαια (250ml), το Βερυκοκέλαιο (250ml), το Λινέλαιο (250ml), το Γαϊδουράγκαθο (250ml), το Μαύρο Κύμινο (50ml), και την πολυβιταμίνη Neurozan, είναι υπέραρκετα για να σωθείτε! Για ποιο λόγο μια τόσο απλή και αποτελεσματική θεραπεία, δεν είναι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Πολύ απλά επειδή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Αυτοί που τα εμπορεύονται, δεν έχουν να επιδείξουν ούτε μια μελέτη που να στηρίζει τον ισχυρισμό.

Στα ανωτέρω, προσθέστε μια πρέζα Νέας Γερμανικής Ιατρικής του Χάμερ και το αποτέλεσμα, δηλαδή η μετάβαση στην οδό της αιωνίου αναπαύσεως, είναι εγγυημένο…

 

https://archive.is/jS6gm

Ο Δρ. Ryke Geerd Hammer αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση θεραπευτή διότι απολαμβάνει παγκοσμίου φήμης με τα κατορθώματά του. Είναι ο εφευρέτης της Νεας Γερμανικής Ιατρικής. Ισχυρίζεται πως η συμβατική αντιμετώπιση του καρκίνου, είναι μέρος μιας σιωνιστικής συνομωσίας για την εξολόθρευση των μη εβραϊκών πληθυσμών! Εκτός από οπαδός ναζιστικών αντιλήψεων, υποστηρίζει πως οι Εβραίοι, δε παθαίνουν από καρκίνο. Το πόσο αστείος είναι αυτός ο ισχυρισμός, το αποδείξαμε με το άρθρο: ”Γιατί οι Εβραίοι δεν έχουν καρκίνο;”.

Ο Hammer έγινε γνωστός για την εναλλακτική μέθοδο θεραπείας του καρκίνου που λανσάρισε ο ίδιος και κατατάχθηκε στον χώρο της ψευδοιατρικής.Το 1986 ανακλήθηκε η άδεια του να ασκεί το ιατρικό επάγγελμα όμως ο ίδιος συνέχισε να ασκεί το επάγγελμα.Φυλακίστηκε για απάτη και παράνομη εξάσκηση επαγγέλματος.Το 2007 οι Ισπανοί γιατροί τον καθιστούν υπεύθυνο για δεκάδες θανάτους οι οποίοι θα μπορούσαν να αποφευχθούν,ο  Dr Ryke Geerd Hammer ζούσε στην Ισπανία εκείνη την περίοδο.

Έγινε παγκοσμίως γνωστός το 1995 με την υπόθεση της 6χρονης τότε Olivia Pilhar από την Αυστρία η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο και οι γονείς της φοβούμενοι τις συμβατικές μεθόδους ιατρικής κατέφυγαν στον Dr Ryke Geerd Hammer.

https://www.ellinikahoaxes.gr/2014/06/02/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%80%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CF%81-%CF%87%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B5/

Όμως αντί η μικρή να καλυτερεύει,παρά τα τεράστια χρηματικά ποσά που ζητούσε ο Dr Ryke Geerd Hammer από τους γονείς της η υγεία της χειροτέρευε και ο όγκος είχε μεγαλώσει επικίνδυνα, η ζωή της μικρής τέθηκε σε άμεσο  κίνδυνο καθώς είχε γεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιακής κοιλότητας και πίεζε τους πνεύμονες.

Με παρέμβαση της Αυστριακής κυβέρνησης και παρά τις αρχικές αντιρρήσεις των γονέων της μικρής οι οποίοι επέμεναν στη θεραπεία του Dr Ryke Geerd Hammer, η μικρή μεταφέρθηκε ξανά την Αυστρία όπου οι κανονικοί γιατροί με τις συμβατικές μεθόδους κατάφεραν να σώσουν την ζωή της μικρής και να την θεραπεύσουν παρά το μικρό ποσοστό,μόλις 10%,που έδιναν για να ζήσει η μικρή και αυτό εξαιτίας της εναλλακτικής θεραπείας του Dr Ryke Geerd Hammer.

Δείτε την περίπτωση της Olivia Pilhar στο παρακάτω σύνδεσμο μαζί με άλλους ασθενείς οι οποίοι δεν επέζησαν από τις εναλλακτικές μεθόδους του Dr Ryke Geerd Hammer

http://www.psiram.com/en/index.php/Victims_of_New_Medicine

149 περιπτώσεις θανάτων έχουν γίνει γνωστές και συνδέονται με τον Dr Ryke Geerd Hammer όπως φαίνεται και στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.ariplex.com/ama/ama_ham2.htm

Οι γονείς της μικρής τιμωρήθηκαν με ποινή 8 μηνών φυλάκισης με αναστολή.

http://www.independent.co.uk/news/world/parents-on-trial-for-cancer-treatment-refusal-1357672.html

Η ιατρική του Χάμερ έχει χαρακτηριστεί αναποτελεσματική και δυνητικά επικίνδυνη. Ο ισχυρισμός πως ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα ψυχολογικού τραύματος δεν έχει καμία απολύτως επιστημονική βάση.

http://assets.krebsliga.ch/downloads/01_02_hamer_e_neu.pdf

https://www.sciencebasedmedicine.org/another-cancer-tragedy-in-the-making/

Και το καλύτερο σας το φυλάξαμε για το τέλος. Σύμφωνα με το Χάμερ, ο καρκίνος είναι μια Εβραιοσιωνιστική συνωμοσία. Η χημειοθεραπέια είναι ανακάλυψη των Εβραίων για να εξοντωθούν όλοι οι μη-εβραϊκοί πληθυσμοί. Ο ίδιος ο Χάμερ μάλιστα, υποστηρίζει πως οι Εβραίοι δεν πεθαίνουν από καρκίνο! Η διαπίστωση του Χάμερ προκάλεσε γέλια ακόμη και στους πιο στρατευμένους αντισημίτες.

terranovaincognita.gr/single-post/2016/04/30/Η-μπούρδα-της-εβδομάδας-Pt2-Γιατί-οι-Εβραίοι-δεν-έχουν-καρκίνο

Από τα ανωτέρω προκύπτει πως οι ”θεραπείες” που προβάλλονται μέσω του Ροδόκηπου και λοιπών ”πεφωτισμένων” συμπολιτών μας, είναι όχι μόνο αναποτελεσματικές, αλλά και δυνητικά επικίνδυνες.

Σε κάθε περίπτωση, να συμβουλεύεστε το γιατρό σας.

Ακολουθεί γνήσιο Ροδοσταυρικό παραλήρημα από τη Μαρίνα Τόντη και τον Ορφέα. Είναι ξεκάθαρο πως και οι 2 διακατέχονται από γνήσιο αρχαιοελληνικό πνεύμα και παιδεία. Το εργαστήριο κατασκευής ”θεραπευτικών” ελαίων, δεν είναι τίποτα περισσότερο από κηροπλαστείο πολυτελείας που ασχολείται με την αρωματοθεραπεία. Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας εργαστηρίου της τοπικής Περιφέρειας, πρόκειται επαγγελματικό εργαστήριο αρωμάτων, παρασκευασμάτων καλλωπισμού και κεριών με την επωνυμία «ΤΟΝΤΗ ΜΑΡΙΝΑ». Πως προέκυψαν οι θεραπείες του καρκίνου, παραμένει άγνωστο…

4

Fact-check for the sake of Democracy