Η Barbie έχει νέο γκόμενο και είναι «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» από την Συρία!!!

3

Μια νέα ανοησία κυκλοφόρησε από blogs και σελίδες που συνηθίζουν να σερβίρουν σκουπίδια στους αναγνώστες τους. 

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο stoxos.grnews4.grthesecretrealtruth.blogspot.comorthodoxosdromos.blogspot.grellinilatris.blogspot.graetos-apokalypsis.comnational-pride.orgeleysis-ellinwn.grellaniapili.blogspot.gr, crete-news.gragiosioannisprodromos.blogspot.gr και oxtapus.wordpress.com

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ…!! H BARBIE ΕΧΕΙ ΝΕΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ…!! ΒΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ…!!!

ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ… ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!… Η ΒΑΡΒΙΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΝΕΟ ΓΚΟΜΕΝΟ… ΕΙΝΑΙ Ο RYAN ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ…

Το παραπάνω είναι ακόμη ένα παράδειγμα για την ποιότητα των δημοσιεύσεων που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Μια μόνο ματιά στο ταμπελάκι είναι αρκετή για να καταλάβεις ότι δεν γράφει Συρία αλλά σίριαλ. Απλά το γράμμα λάμδα που δεν χώρεσε στη πρώτη γραμμή, μπήκε στη δεύτερη και η Συρία γράφεται με ύψιλον.

https://archive.is/9Bliy

https://archive.is/mp0ve

Στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου, το σίριαλ γίνεται Συρία και οι κούκλες Ken και Ryan, μετανάστες γκόμενοι.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε