Δεν έκανε σεξ με χιονάνθρωπο.

2

Η αστεία αυτή είδηση φιλοξενείται ως αληθινό γεγονός και τιμάται δεόντως και από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, δεν θα μας κάνει καμία έκπληξη αν φιλοξενηθεί και σε κάποιο δελτίο ειδήσεων. Δεν θα αναπαράγω κάποιο άρθρο, ενδεικτικά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα στους κάτωθι συνδέσμους.

ΨΕΥΔΕΣ

Star: ΕΛΕΟΣ! Έπαθε κρυοπαγήματα στο πέος μετά από sex με χιονάνθρωπο

Newsit:  Έπαθε κρυοπαγήματα στο πέος μετά από σεξ με… χιονάνθρωπο! [pics]

 

H ας το πούμε είδηση δημοσιεύτηκε  πρόσφατα στο Thug life videos, μία πηγή που δίνει πολλές σατιρικές ειδήσεις και το ξεκαθαρίζουν και οι ίδιοι, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

About Us

 

Το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο Thug Life Videos

Drunk Man Makes Love With Snowman; Loses Johnson To Frostbite

 

Στο εξωτερικό έχουν παίξει και άλλες ειδήσεις από τη συγκεκριμένη σελίδα ως αληθινές και το snopes έχει ασχοληθεί εμπεριστατωμένα.

http://www.snopes.com/tag/thug-life-videos/

Η ιστορία αυτή έρχεται απότο 2013 από την Sunday Sport, πρόκειται για μία ταμπλόιντ εφημερίδα η οποια δημοσιεύει γελοίες ιστορίες και ιδρύθηκε το 1986. Την ιστορία μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.pressreader.com/uk/sunday-sport/20130120/281719791946133

Πρόκειται για μία ακόμα σατιρική είδηση η οποία φιλοξενείται ως αληθινή και στο δικό μας διαδίκτυο και κοσμεί ακόμα και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Εκτός και αν κάνουμε λάθος και όντως βρέθηκε γερμανικό βομβαρδιστικό του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου στο φεγγάρι.