Τι είναι αυτό το περίεργο πράγμα πάνω από τη γη; Απολύτως τίποτα!

4

Ενα hoax από τα παλιά κάνει και πάλι την  εμφάνιση του, ας δούμε τι ισχυρίζεται.

Το είδαμε makeleio, tro-ma-kti-ko blogspot

Τι είναι αυτό το περίεργο… πράγμα πάνω από τη Γη; (BINTEO)

t1

Ο Βρετανός ερευνητής Stephen Hannard ADG έχει υποβάλει στην δημοσιότητα αυτή την εικόνα που έχει κυκλοφορήσει από το Πλανητάριο Μπραζίλια προσφάτως, και δείχνει…
ένα αντικείμενο ή τουλάχιστον ένα τεράστιων διαστάσεων, σε σχήμα δίσκου που εμφανίζεται πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης.

Υπολογίζεται ότι ο δίσκος έχει διάμετρο περίπου 3.000 μίλια έως (περίπου 5.000 χιλιόμετρα), και φωτογραφήθηκε από τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

t2

«Αν κοιτάξετε στο κάτω αριστερό μέρος της εικόνας – δήλωσε ο Stephen Hannard-μπορείτε να δείτε ένα σχηματισμό των νεφών που περνά πάνω από την κορυφή της ανωμαλίας. Αυτό υποδεικνύει ότι το αντικείμενο δεν είναι μια προβολή στη Γη. Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το αντικείμενο, μπορώ να κάνω μόνο εικασίες σε αυτό το σημείο. Ήρθα σε επαφή με το Πλανητάριο για περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την παρουσίαση, αλλά θα δημοσιεύσουμε μια ενημέρωση, για μία ποίο λεπτομερή απάντηση. »

Προφανώς, κοιτάζοντας αυτές τις φωτογραφίες, έχουμε μία ερώτηση: αυτή η ανωμαλία μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της του HAARP; Ή μήπως είναι μια μαγνητική ανωμαλία στον πλανήτη; Περιμένουμε απαντήσεις από το παρατηρητήριο και από τον ερευνητή Stephen Hannard.

 

Το 2013 το πλανητάριο Brasilia άνοιξε ξανά τις πύλες του με σύγχρονα μηχανήματα και η φωτογραφία κοσμούσε σχετικό άρθρο. Δεν πρόκειται για φωτογραφία τραβηγμένη από αστροναύτες και ούτε το μαύρο αντικείμενο είναι τμήμα του διαστημικού σταθμού, είναι απλά το μηχάνημα προβολής του πλανητάριου.

 

Πρόκειται για προβολή του ντοκιμαντέρ Origins of Life και δείχνει τη πτώση του αστεροειδή που ευθύνεται για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.

 

Την επίμαχη σκηνή μπορείτε να την δείτε μετά το 11:50.