Ιδού η μεγάλη απάτη του ψεύτικου “χτυπήματος” στο Λονδίνο! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – Καταρρίπτεται

Η πρόσφατη επίθεση στο Λονδίνο που στοίχισε τη ζωή σε 5 ανθρώπους, έδωσε λαβή σε γνωστούς συνωμοσιολόγους (και στην Ελλάδα) να κάνουν λόγο για ψεύτικο χτύπημα.

 

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Στο makeleio.gr, διαβάσαμε το παρακάτω:

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.com / Άρθρο εδώ: http://greeknewsondemand.com/2017/03/23/ιδού-η-μεγάλη-απάτη-του-ψεύτικο-χτυπήμ/Ιδού η μεγάλη απάτη του ψεύτικο "χτυπήματος" στο Λονδίνο! Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του ψεύτικου χτυπήματος στις Βρυξέλλες πέρσ και όχι μόνο! Όλη Η αλήθεια για Όλες αυτές τις ψεύτικες τρομοκρατικές επιθέσεις! Πρόβλεψη για το χτύπημα στις Βρυξέλλες απο το συγκρότημα AC/DC 33 χρόνια ΠΡΙΝ!!!

Posted by John Kountouris on Donnerstag, 23. März 2017

 

Τι ισχύει

Ο ισχυρισμός είναι τόσο αστείος που ακόμη και το makeleio.gr που δημοσιεύει ανεξέλεγκτα οτιδήποτε κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κατέβασε λίγο αργότερα το σχετικό άρθρο.

Πηγή της είδησης δεν είναι άλλος από τον αυτοαποκαλούμενο «δημοσιογράφο» εξ Αμερικής, John Kountouris, ο οποίος είναι πασίγνωστος για τη γραφικότητα και την αναξιοπιστία όσων γράφει.

Πρόσφατα καταρρίψαμε τη θεωρία του πως η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα ήταν σκηνοθετημένη,

https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/12/21/andrei-karlov/

Παλαιότερα, είχε γράψει άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν πως η Χίλαρι Κλίντον είχε πεθάνει,

https://www.ellinikahoaxes.gr/2016/09/14/den-pethane-i-klinton/

 

Η επίθεση στο Λονδίνο

Το νέο άρθρο του «δημοσιογράφου» John Kountouris, ισχυρίζεται πως η επίθεση στο Λονδίνο ήταν μια απάτη.

Περισσότερα εδώ: http://archive.is/EakTW

Ο «δημοσιογράφος» ισχυρίζεται πως δεν υπήρξε επίθεση και θύματα στο Λονδίνο και πως οι φωτογραφίες από νεκρούς και τραυματίες δεν είναι άνθρωποι αλλά κούκλες.

Το πρόβλημα της θεωρίας αυτής ωστόσο είναι πως τα ονόματα των 5 νεκρών έχουν δημοσιοποιηθεί και επιβεβαιωθεί από τους οικείους τους.

https://www.theguardian.com/uk-news/2017/mar/22/attack-houses-parliament-london-what-we-know-so-far

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/23/first-named-victim-attack-ayesha-frade-picking-children-school/

Για παράδειγμα, ο θάνατος της Aysha Frade με καταγωγή από τη πόλη Betanzos της Ισπανίας, επιβεβαιώθηκε τόσο από την εργασία της (DLD College London), όσο και από το Δήμο καταγωγής της. Συγγενείς και φίλοι της μίλησαν σε ισπανικά μέσα για το τραγικό χαμό της.

 

Μια άλλη γυναίκα που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καταγράφηκε σε βίντεο τη στιγμή της πτώσης από τη γέφυρα Westminster.

 

Η περίφημη φωτογραφία πάνω στην οποία στηρίζεται η θεωρία περί ψεύτικου χτυπήματος στο Λονδίνο, απεικονίζει την Aysha Frade, που κατέληξε στο σημείο πίσω από τη ρόδα του λεωφορείου όχι επειδή αυτό πέρασε από πάνω της, αλλά επειδή το χτύπημα του δράστη με το SUV τη σφήνωσε σε αυτό το σημείο.

 

Toby Melville/Reuters

Κίτρινο βέλος η πορεία του SUV του δράστη. Κόκκινο βέλος το σημείο όπου σφηνώθηκε το πτώμα της Aysha Frade. Πηγή εικόνας The Guardian
Αναλυτικά τα σημεία των θανάτων και των τραυματισμών στη Γέφυρα Westminister

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως το χτύπημα στο Λονδίνο δεν ήταν σκηνοθετημένο και ειδικότερα η σωρός της Aysha Frade που χρησιμοποιήθηκε για να στηρίξει αυτή τη θεωρία είναι αληθινή (και όχι κούκλα), όπως προκύπτει από το σημείο που βρέθηκε και τη κατεύθυνση του οχήματος του δράστη.

Ιδού η μεγάλη απάτη του ψεύτικου “χτυπήματος” στο Λονδίνο! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – Καταρρίπτεται