Διοικητής της Νασα είπε για επικείμενη εισβολή εξωγήινων και τον έθεσαν σε περιορισμό – Καταρρίπτεται.

0

Τα ιστολόγια επιλέγουν, ακόμα μία φορά, να παρουσιάσουν ένα σατιρικό άρθρο σαν αληθινή είδηση. Αυτή την φορά κάνουν τον αστείο ισχυρισμό για περιορισμό του Charles Bolden (διευθυντή της Nasa) ύστερα από την αποκάλυψη για επικείμενη εισβολή εξωγήινων μέχρι το 2025.

ΨΕΥΔΕΣ

To άρθρο κυκλοφορεί σε ιστολόγια τύπου diadrastika.com, thesecretrealtruth.blogspot.com.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ NASA είπε για «ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ» και τον ΕΘΕΣΑΝ υπο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τι μπορεί να συμβαίνει όταν πολύς κόσμος βλέπει και βιντεοσκοπεί ΑΤΙΑ, η NASA δεν παραδέχεται την ύπαρξή τους, αλλά ένας υψηλόβαθμος βετεράνος της αποκαλύπτει ότι οι εξωγήινοι έρχονται;…
Ο ανώτατος αξιωματούχος της Εθνικής Υπηρεσίας Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA), Charles Bolden, τέθηκε σε αναρρωτική άδεια για 6 μήνες, αφού δήλωσε δημοσίως ότι μια εξωγήινη εισβολή θα μπορούσε να συμβεί πριν από το 2025 ή και σε μερικούς μήνες…
Ο Charles Bolden είναι ένας βετεράνος τεσσάρων διαστημικών πτήσεων σε Columbia, Discovery και Atlantis, ενώ  έχει καταγράψει πάνω από 680 ώρες στο διάστημα και είναι ο διαχειριστής της NASA από το 2009.

Ο άνθρωπος αυτός σόκαρε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Χιούστον, δηλώνοντας ότι «είναι μόνο θέμα μηνών, ίσως χρόνων, πριν οι τεχνολογικά προηγμένοι αλλοδαποί εισβάλουν στον πλανήτη μας».
«Υπάρχουν πολλά τρομακτικά πράγματα εκεί έξω, και μερικά από αυτά έχουν πιθανώς ήδη λάβει γνώση της ύπαρξής μας», δήλωσε ο κ. Bolden. «Εκτιμήσαμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 30.000 άλλοι πολιτισμοί στο Σύμπαν. Έχουμε δραστηριοποιηθεί στο διάστημα για δεκαετίες, γι ‘αυτό και έχουμε ήδη προσελκύσει την προσοχή τουλάχιστον ενός από αυτούς. Θα μπορούσαν να εισβάλουν ανά πάσα στιγμή!»
Η εκπληκτική δήλωση προκάλεσε σαφώς μεγάλη ενόχληση στο πλήθος και ο κ. Bolden απομακρύνθηκε γρήγορα από τη σκηνή, από δύο άλλους υπαλλήλους της NASA.
Ένας εκπρόσωπος της ΝΑΣΑ, ο Dwayne Brown, εξήγησε αργότερα ότι ο κ. Bolden υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη και θα χρειαζόταν χρόνο για να ανακάμψει πριν επιστρέψει στη θέση του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηγέτης της NASA προκαλεί «διακρίνοντας» την δυνατότητα συνάντησης με εξωγήινη ζωή, αλλά είναι η πρώτη στιγμή που ένας ηγέτης της οργάνωσης μιλάει ανοιχτά για την πιθανότητα μιας εξωγήινης εισβολής και, μάλιστα, τόσο άμεσα…
Πολλά άλλα μέλη της NASA έσπευσαν να καταγγείλουν δημόσια την καταστροφική πρόβλεψη του Charles Bolden, λέγοντας ότι ήταν μόνο η προσωπική του γνώμη και όχι η επίσημη θέση του οργανισμού.
Ο αναπληρωτής διαχειριστής της NASA, Dava Newman, προσπάθησε να καθησυχάσει τον πληθυσμό λέγοντας ότι η NASA δεν διαθέτει πληροφορίες που να υποδεικνύουν ότι εξωγήινοι μορφές ζωής ετοιμάζονται να εισβάλουν στον πλανήτη μας.
Ο κ. Bolden, από την απομάκρυνσή του και μετά, δεν έχει μιλήσει δημόσια ενώ έχει απορρίψει όλα τα αιτήματα για συνεντεύξεις οποιουδήποτε είδους.
Άραγε, πόσο θεωρητικές ή υποψιασμένες ήταν οι εκτιμήσεις του κ. Charles Bolden;…

Στο άρθρο φιλοξενούνται και δύο βίντεο τα οποία, κατά φαντασίαν, τεκμηριώνουν τον ισχυρισμό.

Στο βίντεο αυτό, όμως, ο Charles Bolden είναι κατηγορηματικός πως δεν έχει καμία απόδειξη για ύπαρξη εξωγήινων, αν και πιστεύει ότι κάπου μπορεί να υπάρχει ζωή εκεί έξω.

 

Το δεύτερο βίντεο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να το δει κάποιος σοβαρά και αυτό γιατί προέρχεται από γνωστό κανάλι του youtube του οποίου ο διαχειριστής,γνωστός φαρσέρ, ανεβάζει συνεχώς τέτοιου είδους θέματα,  πρόκειται για το κανάλι secureteam 10 πίσω από το οποίο δεν υπάρχει καμία δεινή ερευνητική ομάδα, παρά μόνο ο Tyler Glockner, βασικά πρέπει να είναι ο μόνος που καθημερινά ανακαλύπτει εξωγήινους.

 

 

Ο ισχυρισμός για επικειμενη εισβολή εξωγήινων μέχρι το 2025 προέρχεται από σατιρικό άρθρο της world news daily report.

NASA administrator suspended after claims of “imminent alien invasion”

 

Η ίδια η ιστοσελίδα εξηγεί τον σατιρικό της χαρακτήρα.

DISCLAIMER

H world news daily report έχει δώσει πολλά σατιρικά άρθρα, κάποια από αυτά έφτασαν να παίζουν και σε ειδησεογραφικές σελίδες, δείτε σχετικά άρθρα ΕΔΩ.