Ποιοι είμαστε
Αρχική “Μην ασχοληθείτε μαζί μου γιατί έχω φιλαράκι τον Άδωνι Γεωργιάδη”ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

“Μην ασχοληθείτε μαζί μου γιατί έχω φιλαράκι τον Άδωνι Γεωργιάδη”

12 Ιου
2017

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 7 έτη.

Στη χώρα μας η θρασύτητα των εναλλακτικών έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Λογικό, αφού κανείς δεν ασχολείται μαζί τους και αλωνίζουν ανενόχλητοι για δεκαετίες. Έτσι φτάσαμε σε σημείο, άνθρωποι που δεν έχουν κανένα πτυχίο ιατρικής να είναι καλεσμένοι ως καθηγητές στην κρατική τηλεόραση, και ακαδημαϊκοί του δημοτικού να θεραπεύουν μέσω τηλεφώνου, κουνώντας μαγικά ραβδιά. 

Ο φιλόλογος Μάριος Δημόπουλος, αφού πρώτα μας στόλισε κατάλληλα με μια ανάρτηση στο fb, μετά μας έστειλε και το παρακάτω απειλητικό μήνυμα. Μας προειδοποίησε ευθέως να μην ασχοληθούμε μαζί του, γιατί έχει “φιλαράκι” τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ενημερώσαμε τον κύριο Γεωργιάδη και μας απάντησε: “Σχεδόν δεν τον ξέρω, έχω να τον δω 15 χρόνια”

Και μετά άρχισε η κλάψα για δήθεν επίθεση.

Για να καταλάβουμε όλοι, ο Μάριος Δημόπουλος σπούδασε φιλολογία αλλά επειδή οι εποχές είναι δύσκολες είπε να ασχοληθεί με την “Ορθομοριακή/Διατροφική Ιατρική” και την “θεραπεία του Καρκίνου”. Έτσι, γράφει και πουλάει βιβλία για την θεραπεία του καρκίνου, με όπλο τη διατροφή και τα συμπληρώματα διατροφής.


https://archive.is/Hidv8

Η θεραπεία του καρκίνου τελικά είναι τόσο εύκολη που ακόμη και ένας φιλόλογος μπορεί να σας την μάθει σαν να είναι η άλφα βήτα.

Μήπως έχει και θείο στη Δίωξη ο θεραπευτής του καρκίνου; Ευτυχώς που δεν ζούμε στη Βόρεια Κορέα.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.