Μια ΕΓΧΡΩΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ θα είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ σε λίγο;

Ο λόγος για την Maxine Waters, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα, θα γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ σε σύντομο χρονικό διάστημα, παρά το ρατσιστικό (κατά των λευκών) παρελθόν της.

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

CLIKBAIT

 

 

Στο voicenews.gr του Κυριάκου Βελόπουλου, διαβάζουμε:

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ΕΔΩ

Ποια είναι η αλήθεια;

Το 1992 και έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια με 63 νεκρούς, μετά την αθώωση των κατηγορουμένων της υπόθεσης του Rodney King, η Waters είχε κάνει δηλώσεις που ως ένα βαθμό δικαιολογούσαν τις πρωτοφανείς ταραχές και για αυτό το λόγο, χαρακτηρίστηκε ως ρατσίστρια κατά των λευκών. Ο King είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από 4 αστυνομικούς που αργότερα αθωώθηκαν με αποτέλεσμα το ξέσπασμα βίαιων διαδηλώσεων στο Λος Άντζελες, που ξεκίνησαν από τις κοινότητες των Αφροαμερικανών. Η ίδια ή Waters, ουδέποτε έλαβε μέρος στα επεισόδια.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό ότι θα διεκδικήσει τη Προεδρία το 2020, αυτό είναι μάλλον αδύνατο, διότι τότε θα είναι 82 ετών. Η φήμη κυκλοφόρησε μέσα από δημοσίευμα του Fox News, αλλά η ίδια το διέψευσε με δήλωση στο The Hill, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι αστείο». Η Waters, ήταν και παραμένει μια από τις μεγαλύτερες πολέμιους του Προέδρου Τραμπ.

Από τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε πως η Maxine Waters, αν και έχει κατηγορηθεί για ρατσισμό κατά των λευκών στο παρελθόν, δεν πρόκειται να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020.

Μια ΕΓΧΡΩΜΗ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ θα είναι ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ σε λίγο;