Διδάσκουν τη νέα γενιά με τις ευλογίες της Εκκλησίας του Σατανά;

20

Το γύρο του «αφυπνισμένου» διαδικτύου κάνει η είδηση πως μικρά παιδιά διδάσκονται από μια drag queen που ανήκει στην εκκλησία του Σατανά.

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ

Στο makeleio.grkatohika.gr κτλ, διαβάζουμε:

Στο snopes.com, ωστόσο, μαθαίνουμε πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Η «είδηση» προέρχεται από ακροδεξιά αμερικανικά σάιτ, όπου διατυπώθηκε ο ισχυρισμός πως μια drag queen, με το όνομα Xochi Mochi, φόρεσε δαιμονική περιβολή και διάβασε σεξουαλικό κείμενο σε μικρά παιδιά σε δημόσια βιβλιοθήκη.

Στη πραγματικότητα, η Xochi Mochi ανέγνωσε απόσπασμα από το παιδικό βιβλίο «It’s Okay To Be Different» που μιλά για την ανάγκη ανοχής στην διαφορετικότητα των ανθρώπων.

Επιπλέον, η αμφίεση της Xochi Mochi δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «δαιμονική», διότι οι αναπαραστάσεις του Σατανά δεν περιλαμβάνουν ροζ φόρεμα, μέικ απ και 5 κέρατα. Εξάλλου, με το ίδιο σκεπτικό και λίγη φαντασία, θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει ντυθεί σκαθάρι-ρινόκερος (που όντως έχει 5 κέρατα).

Συμπερασματικά, η εκκεντρική παρουσία της Xochi Mochi σε δημόσια βιβλιοθήκη και η ανάγνωση ενός παιδικού βιβλίου δεν έχει καμία σχέση με σατανικές εκκλησίες και ανάγνωση ακατάλληλου περιεχομένου.