Μαθήματα πρωκτικού σεξ με Strapon σε μαθητές του δημοτικού σχολείου από λεσβία δασκάλα;

14

Οι συγκλονιστικές εικόνες από μια τάξη στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα δείχνουν πώς τα παιδιά των 11 και 12 ετών στην 6η τάξη του δημοτικού διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα μέσα σε μια συζήτηση σχετικά με τα κοινά πρότυπα σεξουαλικής εκπαίδευσης που έχουν τεθεί από κάποιους. Είναι αλήθεια;

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

CLIKBAIT

Στο elkosmos.gr (αρχική πηγή), pentapostagma.grcrashonline.grmakeleio.grtriklopodia.gr κτλ, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Αρχική πηγή των ελληνικών δημοσιευμάτων, είναι άρθρο του γνωστού Αμερικανού συνωμοσιολόγου Alex Jones, στο infowars.comτο 2014.

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο αρχικό άρθρο δεν ήταν στην πραγματικότητα εικόνες μιας δασκάλας από τη Φλόριντα, που ονομάζεται Sharon Mercer, αλλά εικόνες της Carlyle Jansen, ιδιοκτήτριας του Good for Her (γυναικείο sex shop στο Τορόντο του Οντάριο) , η οποία έχει κληθεί πολλές φορές να μιλήσει για τη σεξουαλική υγεία στα γυμνάσια του Τορόντο. Η Jansen ανέφερε στο snopes.com, ότι διδάσκει επίσης μαθήματα σεξουαλικού περιεχομένου για ενήλικες ακροατές και ότι οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο άρθρο προέρχονται από ομιλία σε φοιτητές και όχι μαθητές Δημοτικού. Η παρουσίαση έγινε το 2012 και σύμφωνα με το antiviral.gawker.com, το Δημοτικό σχολείο που υποτίθεται έλαβε χώρα το γεγονός (Clinton Middle School), είναι ανύπαρκτο.

Λίγες ημέρες αργότερα, το infowars.com, κατέβασε το σχετικό άρθρο. Πρόσφατα όμως, η «είδηση» επανεμφανίστηκε σε αμερικανικά εθνικιστικά σάιτ. Από εκεί ήταν θέμα χρόνου να περάσει τον Ατλαντικό και να φτάσει μέχρι τη χώρα μας.

Εν κατακλείδι, οι φωτογραφίες από μια παρουσίαση σε πανεπιστήμιο, χρησιμοποιήθηκαν για να προκαλέσουν αισθήματα ομοφοβίας. Ο ισχυρισμός πως παιδιά των 11 και 12 ετών στην 6η τάξη του δημοτικού διδάσκονται πώς να χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα για πρωκτικό σεξ από λεσβία δασκάλα είναι ψευδής και καταρρίπτεται.