Χιλιάδες χρήστες ευχαριστούν την Aegean στο facebook για τα ανύπαρκτα εισιτήρια που κέρδισαν!

8

Επανεμφανίστηκε στο facebook η απάτη με τα δωρεάν εισιτήρια της Aegean Airlines, που είχε εμφανιστεί και τον Μάιο 2017. Εκατοντάδες χρήστες συμμετέχουν στη διάδοσή της και ευχαριστούν για τα ανύπαρκτα εισιτήρια που κέρδισαν. 

[icon_list style=»font-size:40px; color: red; margin-bottom:0;»] [icon_list_item type=»warning»]ΑΠΑΤΗ[/icon_list_item] [/icon_list]

Η συγκεκριμένη απάτη είχε εμφανιστεί και το Μαίο 2017. Τότε η Aegean Airlines μέσω της επίσημης σελίδας της, είχε προειδοποιήσει τους χρήστες του facebook για την απάτη του ψεύτικου διαγωνισμού και δημοσίευσε την παρακάτω ανακοίνωση.

Αυτή τη φορά οι επιτήδειοι άλλαξαν ελάχιστα τον ισχυρισμό και αναφέρουν πως η Aegean Airlines χαρίζει σε όλους 2 εισιτήρια γιατί γιορτάζει τα 25 χρόνια της. Αυτό φυσικά δεν ισχύει γιατί η εταιρία ιδρύθηκε το 1999. Αλλά ακόμη και να γιόρταζε τα 25 χρόνια από την ίδρυση της, καμιά εταιρία δεν θα χάριζε δωρεάν εισιτήρια σε όλους. 

Η ψεύτικη έρευνα, που κοινοποιούν οι χρήστες στο facebook ζητάει από τους χρήστες να απαντήσουν σε 3 απλές ερωτήσεις, και φυσικά να την την κοινοποιήσουν στο facebook ώστε να συνεχίσει να διαδίδεται για να αυξηθεί και ο αριθμός των θυμάτων.

Όπως έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές, καμιά εταιρία δεν χαρίζει ακριβά δώρα σε όλους για μια κοινοποίηση και μια απάντηση σε 3 άχρηστες ερωτήσεις. Το μόνο που καταφέρνουν οι χρήστες που κοινοποιούν είναι να βοηθούν τον απατεώνα να εξαπλώσει περισσότερο την απάτη. 

Ενημέρωση: Λίγο πριν δημοσιευθεί το άρθρο μας, η Aegean Airlines εξέδωσε νέα ανακοίνωση.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε