Ποιοι είμαστε
Αρχική Τα Εllinika Ηoaxes έγιναν μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ελέγχου Ενημέρωσης (IFCN)ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα Εllinika Ηoaxes έγιναν μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ελέγχου Ενημέρωσης (IFCN)

29 Ιαν
2019

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 5 έτη.

Μέλος του International Fact-Checking Network (Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης) έγιναν χθες (28/1/2019) τα Ellinika Hoaxes, λαμβάνοντας μετά από έλεγχο το σήμα της πιστοποίησης που βεβαιώνει ότι λειτουργούν με βάση της αρχές του διεθνούς οργανισμού.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα μας ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε ότι λειτουργεί σύμφωνα με τον κώδικα αξιών του IFCN, για πολιτική ανεξαρτησία, διαφάνεια των πηγών, της χρηματοδότησης, της μεθοδολογίας, και δέσμευση για ανοικτές και ειλικρινείς διορθώσεις.

Ας σημειωθεί ότι τα ΕΗ είναι η μοναδική ομάδα έλεγχου γεγονότων και ειδήσεων που έλαβε την πιστοποίηση του IFCN στην Ελλάδα. Την πιστοποίηση έχουν λάβει 66 οργανισμοί σε όλο τον κόσμο, μέχρι στιγμής. Ανάμεσά τους, οι κολοσσοί όπως το Associated Press, Libération, Washington Post, AFP και αρκετοί άλλοι.

Με την ευκαιρία, θέλουμε σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Τα ΕΗ θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τιμήσουν αυτή την εμπιστοσύνη.
Με εκτίμηση
Η Συντακτική Ομάδα

Συντακτική ομάδα