Είναι ο ιός H1N1 η «ιατρική απάτη του αιώνα;»

0

Είναι αλήθεια πως ο ιός H1N1 είναι τεχνητό δημιούργημα και πως μια φαρμακοβιομηχανία, έστειλε με πλοία 72 κιλά από αυτόν τον ιό, σε διάφορες γωνιές του κόσμου, προκειμένου να ξεσπάσει η πανδημία;

Στο ygeia-sos.blogspot.com, pasmiellinbarbaros.blogspot.com, attikanea.blogspot.com κτλ πρόσφατα και παλιότερα στο triklopodia.gr, diaforetiko.gr, inred.gr, zenithmag.wordpress.com (αρχική πηγή – 2011) κτλ, διαβάζουμε:

Είναι αλήθεια;

Στις αρχές του 2009, ξεσπά στο Μεξικό πανδημία γρίπης H1N1, που εξαπλώθηκε σε όλο το πλανήτη και διάρκεσε μέχρι τα τέλη του 2010, σκοτώνοντας επισήμως περίπου 18.000 ασθενείς, αν και υπάρχουν εκτιμήσεις ότι αυτός ο αριθμός μπορεί να ξεπέρασε ακόμη και τις 579.000.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η εποχική γρίπη σκοτώνει κάθε χρόνο 290.000-650.000 ανθρώπους παγκοσμίως. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ο ΠΟΥ συνιστά ετήσιο αντιγριπικό εμβολιασμό.

Παγκόσμια συνωμοσία;

Το άρθρο βασίζει τους ισχυρισμούς του περί «τεχνητού δημιουργήματος» του H1N1, στα λεγόμενα της «δημοσιογράφου» Jane Bürgermeister, η οποία υποστήριξε ότι στόχος των κυβερνήσεων, οργανισμών και φαρμακευτικών εταιριών είναι η μαζική γενοκτονία του πληθυσμού, με την απελευθέρωση ενός θανατηφόρου ιού.

Αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες για την κα Bürgermeister, διαπιστώσαμε πως διατηρεί το μπλογκ birdflu666.wordpress.com, το οποίο βρίθει από θεωρίες συνωμοσίας. Στις 28 Σεπτεμβρίου 2018, δημοσίευσε ανάρτηση όπου «προφήτευσε» ότι στις 5 Οκτωβρίου, δηλαδή μια εβδομάδα αργότερα, θα δολοφονούταν από δυνάμεις που πρόσκεινται στον Τζόρτζ Σόρος και τον… Αλέξη Τσίπρα! (ναι, σωστά διαβάσατε).

Που «κολλάει» ο Έλληνας πρωθυπουργός; Φαίνεται πως η κα Bürgermeister (η οποία φυσικά δεν δολοφονήθηκε), ζει στην Λάρισα και έχει βαλθεί να τρελάνει τις ελληνικές αρχές με μηνύσεις κατά του Τζορτζ Σόρος και του Αλέξη Τσίπρα, επειδή θέλουν να την… δολοφονήσουν!

Επειδή προφανώς κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την κα Bürgermeister, έχει φτάσει στο σημείο να στείλει επιστολή προς το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου και προς το Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, καταγγέλλοντας ουσιαστικά όλους τους ανώτερους δικαστικούς λειτουργούς της Λάρισας, επειδή συνωμοτούν εναντίον της για να αποκρύψουν τις δολοφονικές προς το πρόσωπό της προθέσεις των Σόρος και Τσίπρα… (δείτε αναλυτικά την επιστολή εδώ).

Είναι προφανές πως οι ισχυρισμοί που διατυπώνει το άρθρο περί δημιουργίας του ιου H1N1 με σκοπό την εξολόθρευση του παγκόσμιου πληθυσμού, στερούνται σοβαρότητας.