Ποιοι είμαστε
Αρχική Προκλητικό clickbait με την δολοφονία της ΤοπαλούδηΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Προκλητικό clickbait με την δολοφονία της Τοπαλούδη

26 Απρ
2019

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 5 έτη.

Πρόσφατα είδαμε μια σειρά παραπλανητικών τίτλων σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, στόχος των οποίων ήταν να προσελκύσουν επισκεψιμότητα στις εκάστοτε σελίδες που φιλοξενούσαν τα άρθρα.

Ισχυρισμός:

Ο δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη αφέθηκε ελεύθερος.

Συμπέρασμα:

Η υπόθεση την οποία δημοσίευσαν τα υπό εξέταση μέσα αφορούσε τη καταγγελία για βιασμό 22χρονης φοιτήτριας η οποία διαμένει στο εξωτερικό και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη.



Το είδαμε στα: newshare.gr, youweekly.gr, athensmagazine.gr, kalamatatimes.gr

Το αρχικό κείμενο της είδησης, αναρτήθηκε σήμερα σε τοπική εφημερίδα της Ρόδου, τη “Δημοκρατική”. Η αφορά την κλήση σε απολογία ενός υπαλλήλου μετά από καταγγελία περί βιασμού από μία 22χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στο εξωτερικό. Όπως αναφέρεται αναλυτικά, ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον εισαγγελέα χωρίς περιοριστικούς όρους. [πηγή]

Στην ανάρτηση της εφημερίδας περιγράφονται αναλυτικά τα καταγγελλόμενα του συμβάντος αλλά και το τι απολογήθηκε ο καταγγελλόμενος, δηλαδή παρουσιάζονται και οι δυο πλευρές της υπόθεσης.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν καθίσταται σαφές πως η συγκεκριμένη υπόθεση είναι πρόσφατη, και δεν έχει την παραμικρή σχέση ή σύνδεση με την δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στην Ρόδο πέρυσι τον Δεκέμβρη.

Αρθρογράφος - Ερευνητής