Ποιοι είμαστε
Αρχική Οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, ο Α. Φάουτσι, ο ΠΟΥ και το CDC ΔΕΝ διώκονται σε στρατιωτικό δικαστήριοHOAXES

Οι Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, ο Α. Φάουτσι, ο ΠΟΥ και το CDC ΔΕΝ διώκονται σε στρατιωτικό δικαστήριο

30 Αυγ
2020

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 4 έτη.

Ισχυρισμός;

ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ : ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ, ΦΑΟΥΤΣΙ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΓΚΡΑΝΤΙ, ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΕΝΤΡΟΣ ΑΝΤΑΝΟΜ, ΠΟΥ, CDC, ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΙΛ & ΜΕΛΙΝΔΑ ΓΚΕΙΤΣ.

Συμπέρασμα:

Τα πρόσωπα και οι οργανισμοί που αναφέρονται δεν έχουν κληθεί σε στρατιωτικό δικαστήριο. Δεν υπάρχει κανένας οργανισμός με την ονομασία "The Human Rights Tribunal International”.

Πάνω από 750 κοινοποιήσεις σε λιγότερο από 48 ώρες είχε μία δημοσίευση από προσωπικό λογαριασμό στο Facebook. Η δημοσίευση αποτελείται από μία εικόνα ενός εγγράφου που “αποδεικνύει” ότι πρόσωπα και οργανισμοί που ασχολούνται με την πανδημία του κορωνοϊού έχουν κληθεί σε στρατιωτικό δικαστήριο. Η εικόνα συνοδεύεται από το εξής σχόλιο:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!
ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΣΕ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ :
ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, ΜΕΛΙΝΤΑ ΓΚΕΙΤΣ, ΦΑΟΥΤΣΙ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΓΚΡΑΝΤΙ, ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΕΝΤΡΟΣ ΑΝΤΑΝΟΜ, ΠΟΥ, CDC, ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΙΛ & ΜΕΛΙΝΔΑ ΓΚΕΙΤΣ.

Τι ισχύει;

Αρχικά, ο οργανισμός “The Human Rights Tribunal International” που φέρεται να έχει εκδώσει αυτήν την απόφαση δεν υπάρχει στις ΗΠΑ και δεν έχει εντοπιστεί σε καμία άλλη χώρα.

Ως ημερομηνία τέλεσης της “ακρόασης” ορίζεται η 79η μέρα του έτους 6022 του Γιαχβέ. Κανένας διεθνής οργανισμός δεν χρησιμοποιεί αυτό το ημερολογιακό σύστημα.

Τέλος, στο κάτω μέρος της σελίδας δίνεται ένας σύνδεσμος για την ανάκτηση εγγράφων σχετικών με την διαδικασία. Πρόκειται για την ιστοσελίδα reignoftheheavens.com. Σε αυτήν αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι:

“ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ…

Συμπερασματικά, τα πρόσωπα και οι οργανισμοί που αναφέρονται δεν έχουν κληθεί σε στρατιωτικό δικαστήριο. Ο οργανισμός που φέρεται να έχει εκδώσει το έγγραφο δεν υφίσταται ούτε στις ΗΠΑ ούτε σε κάποια άλλη χώρα.

Η Σπυριδούλα Μάρκου είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού "Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακόμη, είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2016 συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).