Ποιοι είμαστε
Αρχική Ο Τσιτσιπάς ΔΕΝ ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να διασκεδάσει σε πρωτοχρονιάτικο πάρτιΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τσιτσιπάς ΔΕΝ ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να διασκεδάσει σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι

3 Ιαν
2021

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 3 έτη.

Ισχυρισμός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισκέφθηκε το Ντουμπάι για να διασκεδάσει σε χλιδάτο πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Συμπέρασμα

Ο Έλληνας τενίστας δεν πήγε στο Ντουμπάι για να ξεφαντώσει, αλλά για να προετοιμαστεί ενόψει του Australian Open που ξεκινάει στις 8 Φεβρουαρίου. Ακριβώς το ίδιο έκανε πέρσι και πρόπερσι. Ευρισκόμενος λοιπόν εκεί, για καθαρά αθλητικούς λόγους, γιόρτασε και την αλλαγή του χρόνου σε κάποιο κλαμπ.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα διαμοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ισχυρισμός σύμφωνα με τον οποίο ο επαγγελματίας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός είναι παραπλανητικός. Ας δούμε τι ισχύει:

Παράδειγμα: protothema.gr


Τι ισχύει;

Σε αντίθεση με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά δεν πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρουσία του σε πρωτοχρονιάτικο πολυτελές πάρτι στην κοσμοπολίτικη μητρόπολη των ΗΑΕ, Ντουμπάι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας προπονείται στο Ντουμπάι ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου του 2020 πραγματοποιώντας την προετοιμασία του για το φετινό Αυστραλιανό Όπεν. Παρά την καθυστέρηση 3 εβδομάδων το δημοφιλές τουρνουά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου του 2021. [πηγή]


Προετοιμασία στο Ντουμπάι

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει την προετοιμασία του στο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως το Ντουμπάι αποτελεί την τοποθεσία που επιλέγει κάθε χρόνο για να κάνει την προετοιμασία του:

Παρακάτω, παραθέτουμε μερικά στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες του Στέφανου στο Ντουμπάι κατά έτη 2018 και 2019:


Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με τα ανωτέρω, ο διεθνούς φήμης αθλητής δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να παρευρεθεί σε χλιδάτο πάρτι κατά την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο ίδιος, προπονείται στο Ντουμπάι ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου ενόψει ετήσιου τουρνουά που διεξάγεται στην Αυστραλία.

Απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).