Μαγνητική καταιγίδα την προσεχή Τετάρτη 28 Μαΐου

0


Για τη μαγνητική καταιγίδα που θα σαρώσει την Ελλάδα ασχολήθηκα ΕΔΩ.
Η είδηση αναβαθμίστηκε και με πάνω από 2000 κοινοποιήσεις έγινε hoax.
Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν για την μεγάλη καταστροφή και από τον πορτοκαλί συναγερμό, περάσαμε στον κόκκινο συναγερμό. Δεν θα συμβεί αύριο Τρίτη 28 Μαΐου 2013, αλλά σε ένα χρόνο!
NAI, σωστά διαβάσατε, θα συμβεί την προσεχή Τετάρτη 28 Μαΐου. Τετάρτη 28 Μαΐου είναι το 2014 Διαβάστε ΕΔΩ
Την είδηση την έπαιξε και το yahoo!!! Δείτε ΕΔΩ!
Επιστρέφω στο θέμα αυτό, γιατί βρέθηκαν νέα στοιχεία που καταρρίπτουν τις δηλώσεις του κυρίου Κατσαρού. Είναι ο ίδιος «επιστήμονας» που ισχυρίζεται πως μας ψεκάζουν.
Ας δούμε τι λέει ο κύριος Κατσαρός στο βίντεο. ΕΔΩ
Οι ηλιακές καταιγίδες χρειάζονται κάποιο χρόνο να φτάσουν στη γη και σύμφωνα με τον κύριο κατσαρό χρειάζονται 2 μέρες για να φτάσουν στη Γη. Το φως του ήλιου χρειάζεται 8 ώρες. Μόνο μεγάλες εκλάμψεις της κλάσης Χ μπορούν να δημιουργήσουν μαγνητικές καταιγίδες στην Ελλάδα. Τώρα ας δούμε τις ηλιακές εκλάμψεις που συνέβησαν 25 και 26 Μαΐου. ΕΔΩ

Ας δούμε και την πρόβλεψη για μαγνητική καταιγίδα. Φοβερό!!!! για την 28η Μαΐου προβλέπετε μαγνητική διαταραχή και όχι καταιγίδα. Η μικρότερη μαγνητική καταιγίδα είναι στο επίπεδο G1. ΕΔΩ

 

Φυσικά το εθνικό αστεροσκοπείο δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση για την καταιγίδα ηλιθιότητας που θα σαρώσει την Ελλάδα.
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε