12 γυναίκες σφαγιάστηκαν γυμνές στο Χαλέπι της Συρίας…

0

Μια είδηση από ένα τουρκικό ιστολόγιο που αναφέρει πως 12 γυναίκες σφαγιάστηκαν γυμνές στο Χαλέπι της Συρίας, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο facebook. Στο τουρκικό ιστολόγιο υπάρχει και μια φωτογραφία που απεικονίζει τη στιγμή της σφαγής μιας γυμνής γυναίκας και τη συλλογή του αίματος σε μια λεκάνη! Δείτε ΕΔΩ
Μετά από έρευνα που έκανα όλα τα αποτελέσματα, μας πάνε σε μια ολόκληρη σειρά φωτογραφιών, από τη σφαγή της εν λόγο γυναίκας, σε αιγυπτιακά και αραβικά forums. Η σειρά των φωτογραφιών απεικονίζει Κινέζους να σφάζουν μια ομοεθνή τους και υπάρχει ο ισχυρισμός ότι μια κινεζική φυλή, σφάζει παρθένες και συλλέγει το αίμα τους γιατί πιστεύουν ότι το αίμα τους, παρατείνει τη ζωή. ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ είναι μερικά από αυτά.

Η σειρά των φωτογραφιών υπάρχει τουλάχιστον από το 2010 και με μια γρήγορη ματιά είναι φανερό, ότι είναι επεξεργασμένες. Προσέξτε την αλλαγή του χρώματος της επιδερμίδας της γυναίκας, το μέγεθος του κεφαλιού, τα μαλλιά και το περίγραμμα των δαχτύλων του άντρα
Δεν έχω το χρόνο να συνεχίσω την έρευνα ώστε να βρω την αρχική πηγή των φωτογραφιών αλλά ότι βρήκα μέχρι τώρα, είναι αρκετό να καταρρίψει τον ισχυρισμό ότι 12 γυναίκες απήχθησαν και σφαγιάστηκαν γυμνές στο Χαλέπι.
Η φωτογραφία που υπάρχει στο τουρκικό ιστολόγιο, επιλέχτηκε γιατί δεν φαίνεται καθαρά ότι, η γυναίκα είναι ασιατικής καταγωγής και η ανάλυση της φωτογραφίας, είναι χαμηλή για να μην είναι ορατή η επεξεργασία
Την είδηση άρχισαν να την παίζουν και διάφορα ελληνικά blog. Περιμένουμε να δούμε που θα φτάσει πάλι…

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε