Ποιοι είμαστε
Αρχική Ανακόντα και πιράνχας απελευθέρωσε στον Έβρο η «Πράσινη Πτέρυγα» της Χρυσής ΑυγήςHOAXES FAKE NEWS

Ανακόντα και πιράνχας απελευθέρωσε στον Έβρο η «Πράσινη Πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής

21 Ιου
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 11 έτη.

Το σατιρικό tokoulouri.com δημοσίευσε ένα σατιρικό άρθρο με τίτλο “Ανακόντα και πιράνχας απελευθέρωσε στον Έβρο η «Πράσινη Πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής”. Το αποτέλεσμα αυτής της δημοσίευσης το φαντάζεστε. Το copy-paste έπεσε βροχή και μια ιδέα μπορείτε να πάρετε στις παρακάτω φωτογραφίες, που μιλάνε μόνες τους.
Δείτε το άρθρο ΕΔΩ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η σελίδα www.tokoulouri.com είναι σατιρική σελίδα και οι δημοσιεύσεις της, είναι φανταστικές με σκοπό την ειδησεογραφική σάτιρα. Το λένε και το φωνάζουν, αλλά στου κουφού την πόρτα… ΕΔΩ

=========================================
==========================================
Ευχαριστούμε το φίλο που μας ενημέρωσε.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.