Ποιοι είμαστε
Αρχική Γιγάντια μεταλλαγμένη χελώνα στην Ιαπωνία.HOAXES FAKE NEWS

Γιγάντια μεταλλαγμένη χελώνα στην Ιαπωνία.

1 Νοε
2013

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 10 έτη.

Καλά… θα πρέπει να έχεις iq αμοιβάδας, για να πιστέψεις, έστω και μια πρόταση από το συγκεκριμένο hoax. Ας το διαβάσουμε πρώτα και μετά θα δούμε από πού είναι η φωτογραφία.

Στην Ιαπωνία και στην πόλη Noto καλέστηκε η ομάδα της ναυτικής βάσης των ΗΠΑ για να σφραγίσουν το θηρίο με το σιδερένιο κέλυφος. Ζυγίζοντας πάνω από 7 τόνους αυτή η μεταλλαγμένη χελώνα μεταφράζεται από τους ντόπιους κυριολεκτικά σε δαίμονα.
Ορισμένοι κάτοικοι ισχυρίστηκαν ότι την νύχτα την είδαν να βγαίνει από το νερό και τα μάτια της είχαν μια περίεργη κόκκινη λάμψη. Πραγματικά αυτό μπορεί να ήταν ένα θηρίο της Αποκάλυψης όσον αφορά τους ντόπιους στην αποδεκατισμένη πόλη Noto στην Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες αξιωματούχοι λένε ότι η χελώνα έτρεχε με 20 μίλια ανά ώρα.
Το πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και οι ομάδες Seals του δώσανε μεγάλες ποσότητες κρέατος και πακέτα C4 και κοβαλτίου αρσενικού. Το θηρίο έφαγε όλο το φαγητό όπως είχε προγραμματιστεί. Μετά από δύο ώρες αρκετές για να κοιμηθεί οι βόμβες είχαν πυροδοτηθεί και η χελώνα δεν κινούνταν ούτε φαίνονταν τραυματισμένη.
Η ναυτική ομάδα τότε μαζί με τους Ιάπωνες αξιωματούχους γρήγορα πλησίασε και έδεσε την χελώνα σε ενισχυμένο χάλυβα, και την φόρτωσαν για την πλησιέστερη ασφαλής ερευνητική εγκατάσταση της κυβέρνησης

Η εικόνα προέρχεται από μια ιαπωνική ταινία του 2006 με τίτλο Gamera το Brave και συνοδεύει πολλά άρθρα σχετικά με την ταινία. Είναι μια ταινία φαντασίας με μάχες τεράτων. Διαβάστε ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ.

H ίδια φωτογραφία είχε κυκλοφορήσει και το 2012 στο ίντερνετ με τον ισχυρισμό ότι βρέθηκε στον Αμαζόνιο η μεγαλύτερη χελώνα του κόσμου.

Η μεγαλύτερη χελώνα στον κόσμο είναι η Γιγάντια Χελώνα των Γκαλαπάγκος, με βάρος που ξεπερνά τα 500-550 κιλά.


Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.