Η Κίνα κατέρριψε αεροπλάνο αεροψεκασμού HOAX

6

Αυτή η βλακεία, κοτσάνα, ηλιθιότητα, (ότι και να πω, λίγο θα είναι) κάνει τη βόλτα της στα ελληνικά blogs, τις τελευταίες μέρες.
Ας διαβάσουμε πρώτα την «είδηση»… βαθιά ανάσα γιατί θα βουτήξετε στα βαθιά. (όσοι έχουν πρόβλημα τριχόπτωσης μπορούν να περάσουν κατευθείαν στην ανάλυση γιατί δεν θέλω να κατηγορηθώ ότι τους «καράφλιασα»)

Οι εκθέσεις που κυκλοφορούν στο Κρεμλίνο σήμερα δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συρρικνώθηκε αεροπλάνο πιλοτικά από αμερικανούς πράκτορες της CIA και μεταφέρουν φορτίο της «μεταλλαγμένης» γρίπης των χοίρων που προορίζονται για αεροψεκασμό κατερρίφθη στο Shanghai Pudong της Κίνας
αεροδρόμιο με μια ομάδα σαμποτέρ του τι είναι πιστεύεται ότι είναι Ισραηλινοί στρατιώτες Mossad επιδιώκει να αποτρέψει μια αμερικανική επίθεση σε μία από Κεντρικής Ασίας βάσεις τους που βρίσκονται στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας έθνος της Κιργιζίας.
Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το περιστατικό αυτό η πληγείσες Ζιμπάμπουε MD-ll αεροπλάνο, που ανήκει στην CIA που συνδέονται Avient αεροπορική εταιρεία λειτουργεί από έναν πρώην Βρετανός αξιωματικός του στρατού που ονομάζεται Andrew Smith και είναι νηολογημένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, σκοτώθηκαν 3 Αμερικανοί πράκτορες της CIA και 4 τραυματίστηκαν άλλα προσωπικά οι οποίοι φέρεται να είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ινδονησία, το Βέλγιο και τη Ζιμπάμπουε.
Το πιο ενδιαφέρον να σημειωθεί σε αυτές τις εκθέσεις σχετικά με τα θύματα αυτής της shootdown αεροπλάνο είναι ότι η ινδονησιακή άνθρωπος σήμερα που υποβάλλονται σε θεραπεία για τους τραυματισμούς του έχει «ομολόγησε» στην κινεζική αστυνομικές δυνάμεις μυστικό ότι είναι ένας τεχνικός που χρησιμοποιείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Ναυτικού στη μυστηριώδη Ναυτικό Ιατρικό τους Ερευνητική Μονάδα Νο 2 (NAMRU-2) που βρίσκεται στην Ινδονησία ότι οι ινδονησιακές υπουργός Άμυνας Juwono Sudarsono είχε προηγουμένως ζητήσει το κλείσιμο του «γιατί εργασιών ήταν πολύ μυστικοπαθής και ήταν ασυμβίβαστη με τα συμφέροντα ασφαλείας της Ινδονησίας.»
Ακόμη πιο ενδιαφέρον να σημειωθεί σχετικά με αυτό το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ μυστικό βιολογικά όπλα βάσης στην Ινδονησία (η μεγαλύτερη μουσουλμανική χώρα στον κόσμο) ήταν ίδρυσή της, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Rockefeller, ειδικά με το που είναι το κύριο κέντρο για τους Αμερικανούς ιικό πρόγραμμα Ασθένειες (VDP) που περιγράφουν ως την έρευνα της «έρευνας επιδημιολογικές και εργαστηριακές την ιογενή αιμορραγικό πυρετό, γρίπη, εγκεφαλίτιδα, και ρικετσιώσεις» και ο επικεφαλής του ινστιτούτου, ο David Rockefeller, μεγάλη έκκληση για μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μας.
Και στην ημερήσια διάταξη επί του παρόντος σε εξέλιξη για να αλλάξει ριζικά τον κόσμο μας μέσα από τη μάζα του θανάτου του πληθυσμού της θα πρέπει να φανείτε όχι για την εξήγηση της από ό, τι τα ίδια τα λόγια του Ντέιβιντ Ροκφέλερ μίλησε πριν από τη μυστικοπαθή Τριμερούς Επιτροπής τον Ιούνιο του 1991, όταν είπε:
«Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, Οι New York Times, το περιοδικό Time και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και να γίνεται σεβαστή υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για σχεδόν σαράντα χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχε υπαχθεί τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Όμως, το έργο είναι πλέον πολύ πιο εξελιγμένα και έτοιμη να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των τραπεζιτών κόσμο είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό προσδιορισμό auto ασκείται σε προηγούμενους αιώνες. «
Για τις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν τα αεροπλάνα για να διαδώσει ένα μεταλλαγμένο ιό της γρίπης των χοίρων σε όλο τον κόσμο έχουμε περαιτέρω εκθέσεις από την Κίνα, και όπως μπορούμε να διαβάσουμε:
  «26 Ιουνίου Ύποπτες αεροσκάφη αναγκάστηκαν να προσγειωθούν. Μια αμερικανική λειτουργεί AN-124 άλλαξε το σημάδι κλήσης του από Civillian στο στρατό, ο οποίος στη συνέχεια προκάλεσε μια απάντηση από την IAF κατά την είσοδό τους στον εναέριο χώρο του Πακιστάν, το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Βομβάη, ενώ η δεύτερη αναγκάστηκε κάτω από τις νιγηριανές πίδακες figther που επίσης συνελήφθη το πλήρωμα.
  Σύμφωνα με τις εκθέσεις της Κίνας (Λαϊκός Απελευθερωτικός Κίνας Πολεμικής Αεροπορίας στρατού) σε επαφή με τις ινδικές και Νιγηριανό αξιωματούχων των υπηρεσιών πληροφοριών σχετικά με την παρουσία αυτών των ΗΠΑ που λειτουργούν Ουκρανίας αεροσκάφη μέσα σε αυξανόμενη ανησυχία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες διέδιδαν «βιολογικούς παράγοντες» στην ατμόσφαιρα της Γης και που ορισμένοι Κινέζοι Αξιωματούχοι πιστεύεται ότι είναι μια προσπάθεια για μαζική γενοκτονία μέσω της εξάπλωσης της γρίπης Η1Ν1 των χοίρων.
  Το περίεργο πράγμα σχετικά με αυτές τις αναφορές και συλλήψεις, καθώς και την αναγκάζει κάτω από τα αεροπλάνα ήταν ότι αυτά τα αεροσκάφη αυτά μεταφέρουν «τη διάθεση των αποβλήτων» συστήματα που θα μπορούσαν να ψεκάζετε έως 45000kg ή £ 100 από εναέρια ομίχλη τύπου από εξελιγμένο δίκτυο των νανο σωλήνες που οδήγησε κατά τη διάρκεια οπίσθια άκρα των πτερυγίων έτσι διασποράς ό, τι ήταν σε αυτές τις δεξαμενές μέσω ενός ομίχλη «.
  Οι εκθέσεις αυτών των επιπέδων των ΗΠΑ πάνω από την Ουκρανία έχουν αναφερθεί, καθώς, και όπως μπορεί να γίνει περαιτέρω ως εξής:
  «Οι αρχές στην πόλη του Κιέβου, Ουκρανία αρνήθηκε οποιαδήποτε ψεκασμό του» φαρμάκου σε μορφή αερολύματος «από αεροσκάφη πάνω από την πόλη. Αυτό μετά αναφέρθηκε ότι ελαφρά αεροσκάφη είχαν δει πετούν πάνω από την περιοχή της αγοράς δάσος που ψεκάζεται ένα αερόλυμα ουσία για την καταπολέμηση της ή H1N1 της γρίπης των χοίρων.
  5 Πηγές επιβεβαιώνει αυτό και οι τοπικές εφημερίδες του Κιέβου έλαβε επίσης εκατοντάδες τηλεφωνήματα από τους κατοίκους και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων κοντά στην περιοχή τα αεροπλάνα ψεκασμού το ύποπτο ουσία. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι τοπικές επιχειρήσεις και οι λιανοπωλητές «ενημέρωσε» για να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις τοπικές αρχές.
  Όπως και αν αυτό δεν είναι αρκετό, οι κυβερνητικές αρχές ώθησε επίσης τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στο Κίεβο για να αρνηθεί τις εκθέσεις. On-line στο φόρουμ, ιστοσελίδες και blogs εκθέσεις ήρθε σε περίπου αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαιώνει αυτό. Υπήρχε επίσης αναφορές για ελικόπτερα ψεκασμού αερολυμάτων πάνω από το Κίεβο, Lviv, Ternopil και σε όλη την Ουκρανία. »
  Πιο ανησυχητικό από τα αποτελέσματα του ψεκαστικού αυτής της μεταλλαγμένης γρίπης των χοίρων πάνω από την Ουκρανία είναι η καταστροφική διοδίων που έχει λάβει για το λαό αυτής της χώρας, και όπως μπορούμε να διαβάσουμε:
  «Σχεδόν 40 000 άτομα μολύνθηκαν από χθες στην Ουκρανία από αυτό που ονομάζουμε ακόμα το» Ουκρανία πανούκλα «, αλλά οι γιατροί έχουν πει πρόσφατα ότι πρόκειται για μια ισχυρότερη περίπτωση του H1N1 ή γρίπης των χοίρων, που έχει μεταλλαχθεί και έχει που επηρεάζουν στους πνεύμονες, όπου καταστρέφει τους πνεύμονες και να γεμίζει με αίμα. »
  Αλλά, για να το πιο φρικτό αποτέλεσμα αυτής της μεταλλαγμένου ιού της γρίπης των χοίρων είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει τώρα ότι σκοτώνει τους ανθρώπους στη Γαλλία, τη Νορβηγία, τη Βραζιλία, την Κίνα, την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Ουκρανία, και τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ο αριθμός των νεκρών από αυτό πανδημία είναι τώρα φέρεται να είναι σχεδόν 8.000 και η Κίνα αναφέρει τώρα ότι αυτή η θανατηφόρα ασθένεια έχει πλέον περάσει πάνω σε σκύλους.
  Σημαντικό επίσης να σημειωθεί σε αυτές τις εκθέσεις είναι ότι οι ΗΠΑ σπρέι αεροπλάνο καταρρίφθηκε στην Κίνα, αναφέρθηκε ότι πρέπει να στοχεύετε σε μια μυστική ισραηλινή βάση που βρίσκεται στην περιοχή της Κεντρικής Ασίας έθνος της Κιργιζίας, την οποία πολλοί Εβραίοι Ασκενάζι (Ασκενάζι Εβραίοι αποτελούν περίπου το 80% των Εβραίων σε όλο τον κόσμο ) θεωρούν ότι «πνευματική πατρίδα» τους μετά από μακρά εξορία τους υπό σοβιετικό κομμουνιστικό τους κανόνα, και οι ρωσικές αναλυτές Intelligence αναφέρουν οι Ισραηλινοί πλησιάζει το τέλος των δεκαετιών καιρό αποκρυπτογράφηση του αρχαίου έπους της Μάνας χειρόγραφο (με σχεδόν μισό εκατομμύριο γραμμές του Epic της Μάνας είναι είκοσι φορές μεγαλύτερη από την Οδύσσεια του Ομήρου και την Ιλιάδα μαζί) που πιστεύουν ότι περιέχει παλαιότερο προειδοποίηση κόσμο μας στη σημερινή εποχή μας και που (συμπτωματικά?) συμφωνεί με τους αρχαίους Μάγια λαούς ότι το έτος 2012 θα δούμε το τέλος της σημερινής μας ηλικία.
  Για την τελική έκβαση αυτών των γεγονότων δεν είναι σε γνώση μας? Εκτός από το να δηλώσω το προφανές, ότι οι αλήθειες από αυτά τα πράγματα συνέχισαν να αγνοηθεί, ακόμη και χλεύαζε, από τους ίδιους τους ανθρώπους των οποίων η εξόντωση έχει λαχταρούσε προγραμματιστεί από αυτά τα τέρατα και τώρα που πραγματοποιούνται, και οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν καμία απολύτως ιδέα πόσο πραγματικά εύκολο έχει γίνει για να μπορούν να ελέγχονται από τους πλοιάρχους προπαγάνδα τους.
  Κάποιος μπορεί μόνο να ελπίζουμε ότι θα ξυπνήσει πριν από όλα έχουν χαθεί γι ‘αυτούς, τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν θα είναι.

Ανάληση.
Περιττό να γράψω ότι δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, αλλά θέλω να εκφράσω μία απορία.
Βρε καλόπαιδα (όλοι εσείς που έχετε blog και αναπαράγετε μπούρδες), τα διαβάζετε αυτά που βάζετε; Αφήστε την έρευνα για να δείτε αν κάτι ισχύει, αν τα διαβάζετε ρωτάω. Γιατί αν τα διαβάζετε, θα διαβάσατε ότι κάπου λέει για τους Μάγια και για το τέλος του κόσμου, που ΘΑ γινόταν το 2012.
Την «είδηση» την τσίμπησαν από ΕΔΩ και είναι από 5 Μαρτίου 2012 και η μετάφραση είναι άθλια όπως θα είδατε.

Αν τα διαβάζατε πριν τα κοπιπεστάρετε (δική μου λέξη, εδώ άλλοι βάζουν ότι όνειρο είδαν το βράδυ, εγώ να μη βάλω μια λέξη δική μου;) θα βλέπατε ότι αναφέρει πως εχθές (το χθες είναι 4 Μαρτίου 2012) μολύνθηκαν 40.000 άτομα στην Ουκρανία με το μεταλλαγμένο ιό H1N1 της γρίπης των χοίρων. Βρε τσακάλια, από το 2012 ακούσατε για καμιά πανδημία στην Ουκρανία; (Ουκρανία είναι αυτή, θα την έθαψαν την είδηση και τους υπόλοιπους τους ψέκασαν για να μη μιλήσουν)

Η μούφα είδηση για την Ουκρανία υπάρχει από πιο παλιά. Από το Νοέμβριο 2009, όπως μπορούμε να δούμε ΕΔΩ και στις παρακάτω φωτογραφίες. Απλά κάποιος σκέφτηκε να προσθέσει μια δόση Mossad CIA και Κίνα, 2 δόσεις Ροκφέλερ, ένα κομματάκι Ινδονησία, Βέλγιο Ζιμπάμπουε και μερικά ακόμα κράτη, πασπάλισε με τους Μάγια και το τέλος του κόσμου και δημιούργησε μια υπέροχη σούπα που σερβίρετε σε ρηχά blogs, συγνώμη σε ρηχά μπολ ήθελα να γράψω.

Η φωτογραφία. Η φωτογραφία είναι από μία αποτυχημένη απογείωση ενός τάνκερ Boeing 707. Δείτε ΕΔΩ και το βίντεο πιο κάτω. Καμιά σχέση με MD-11 που έχει τρίτο κινητήρα στην ουρά.
Φυσικά σε ορισμένα blogs, έπεσε κράξιμο για τη φωτογραφία. Έτσι αποφάσισαν να βάλουν λεζάντα ότι η φωτογραφία είναι από πτώση τέτοιου αεροσκάφους στην Αμερική. ΜΠΟΥΡΔΕΣ με ρίγανη.
Πια πτώση ρε τσακάλια; Ποιο τέτοιο αεροσκάφος; Το Boeing 707 της φωτογραφίας δεν απογειώθηκε. Είναι τάνκερ, από αυτά που μεταφέρουν καύσιμα για να ανεφοδιάσουν άλλα αεροσκάφη στον αέρα και είχε αποτυχημένη απογείωση. Πάρτε και την έκθεση του ατυχήματος ΕΔΩ

Μερικά ακόμη blogs που δεν διαβάζουν τι ανεβάζουν.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά το internet.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε