Πέθανε από την πείνα, ετών 16, στην Πλατεία Αμερικής – HOAX

30

Αυτή η αθλιότητα αναπαράχθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο σε facebook, blogs, και είδηση-γραφικές σελίδες. Όλα στο βωμό του κέρδους, για μερικά κλικ και έσοδα από διαφημίσεις. Αν είναι αλήθεια λίγο μας νοιάζει, τα κλικ να πέφτουν βροχή και όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα. Η αθλιότητα ξεκίνησε από μια ανάρτηση στο fb, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπήκε επίτηδες για να υπάρχει η δικαιολογία, για την ανάρτηση.

Είναι τόσο πολύ δύσκολο να βρεις αν είναι αλήθεια. Τόσο δύσκολο που και όσοι δηλώνουν «δημοσιογράφοι», δεν μπορούν να το επαληθεύσουν. Τόσο δύσκολο… όσο ένα τηλεφώνημα. Άθλιες μπούρδες…

Επικοινωνήσαμε με το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, και μαντέψτε… η είδηση δεν επιβεβαιώθηκε. Δεν υπήρχε κανένα παρόμοιο περιστατικό με θάνατο 16χρονου, στην περιοχή της πλατείας Αμερικής, ούτε στην οδό Σκαληστήρη. Δε θέλει πολύ κλικ, κλικ, ή μήπως θέλει πολλά κλικ, κλικ;

Μπούρδες, μπούρδες, μπούρδες… αθλιότητες, αθλιότητες, αθλιότητες… κλικ, κλικ, κλικ… διαφημίσεις, διαφημίσεις, διαφημίσεις… κέρδη, κέρδη, κέρδη.
Καλό μας βράδυ

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Αν ναι, και θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας, τις απάτες και τα ψέματα του ιντερνετ, γρήγορα και εύκολα, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ) και ενισχύστε μας πατώντας Like (μου αρέσει).

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους φίλους σας στο facebook για αυτό το άρθρο. Συμβάλουμε όλοι στην ενημέρωση των συνανθρώπων μας, από τις απάτες και τα ψέματα, κοινοποιώντας τα, και μαθαίνουμε να χρησιμοπιούμε σωστά το internet.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε