Πιράνχας ξεπετάγονται από τις τουαλέτες σπιτιών και τρομοκρατούν τους πολίτες!

4
Σαν θρίλερ ταινία, τρίτης κατηγορίας, το παρακάτω δημοσίευμα μιλάει για πιράνχας που σουλατσάρουν ανενόχλητα στους υπονόμους και ξεπετάγονται από τις τουαλέτες.

Για να δούμε το σενάριο… συγνώμη την είδηση ήθελα να γράψω.

Τρόμο και πανικό σπέρνουν στους κατοίκους του Telford, της Βρετανίας, αιμοβόρα πιράνχας που σύμφωνα με τις Αρχές, σουλατσάρουν ανενόχλητα στους υπονόμους. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ένα από αυτά έκανε την εμφάνισή του σε τουαλέτα σπιτιού αφήνοντας άφωνους τους ενοίκους.

Ευτυχώς, δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα αφού το συγκεκριμένο είδος ψαριών έχει ιδιαίτερα αιχμηρά δόντια και πανίσχυρα σαγόνια. Όπως είναι φυσικό, θα έβλεπε σαν… εκλεκτό μεζέ την εκτεθειμένη ανθρώπινη σάρκα κάποιου που κάνει τη φυσική του ανάγκη.

Σημειώνεται πως οι κάτοικοι της περιοχής είχαν διαμαρτυρηθεί εδώ και μέρες πως αναδύεται από τον υπόνομο μυρωδιά ψαριού στις τουαλέτες τους. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Χαρακτηριστικά, ο 56χρονος Jim Hoult τόνισε με νόημα στην Mail: «Από εδώ και πέρα θα πρέπει να τσεκάρουμε κάτω από το καπάκι της τουαλέτας πριν καθίσουμε…»

Οι αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κάποιος, ο οποίος διατηρούσε πιράνχας ως κατοικίδια σε ενυδρείο, τα έριξε μέσα στην τουαλέτα επειδή τα βαρέθηκε.

——————————————-

Τα παραπάνω είναι η παραποιημένη είδηση.
Η πραγματική είδηση αναφέρει ότι βρέθηκαν έξι νεκρά πιράνχας στις σωληνώσεις των αποχετεύσεων, από ένα συνεργείο που πήγε να τις επισκευάσει. Πιθανότατα, κάποιος εκεί κοντά που είχε πιράνχας σε ενυδρείο, τα βαρέθηκε ή του ψόφησαν για κάποιο λόγο και τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας. Καμιά σχέση για πιράνχας που σουλατσάρουν ανενόχλητα και ξεπετάγονται. Σιγά μη φάνε και το ζαμπόν στο ψυγείο και ευτυχώς που δεν πίνουν μπύρα.

Διαβάστε την πραγματική είδηση στους παρακάτω συνδέσμους.
dailymail.co.uk
uk.news.yahoo.com
mirror.co.uk

Πολλοί ακούνε πιράνχας και νομίζουν ότι είναι τα ψάρια τέρατα του σατανά με υπερφυσικές δυνάμεις. Το Hollywood και ταινίες φαντασίας έχουν παίξει το ρόλο τους σε όλο αυτό.

Πότε βγήκε αυτή η ταινία και εγώ την έχασα; Δε γράφετε κανένα σενάριο μήπως και κονομίσετε κανένα ψιλό;

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε