Πάπας Φραγκίσκος: Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό. Καταρρίπτεται

0

Άλλο ένα άρθρο από το κόσμο της θρησκείας και τα τσιπάκια,μετά το φιάσκο για τις εμφυτεύσεις μικροτσίπ στα μωρά που θα ξεκινούσε τον Μάη του τρέχοντος έτους και είχαν για πηγή μια ανύπαρκτη εφημερίδα…….
ellinikahoaxes.gr

Έρχεται το νέο χτύπημα με τίτλο…

Καταγραφή1

ΠάπαςΦραγκίσκος : Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό

Ας δούμε λίγο τι ισχυρίζεται….

Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική εκκλησία , ο παπάς Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα .

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας , μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID .

Όλα καλά σύμφωνα με την Έρευνα του

« Έχουμε εξετάσει τις γραφές καλά , και μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να βεβαιώνει ότι τα τσιπ RFID είναι σατανικά . Αν μη τι άλλο , αυτές οι συσκευές είναι μια ευλογία από τον Θεό τον ίδιο ,ο οποίος τα παραχώρησε στην ανθρωπότητα για να λύσει πολλά από τα δεινά του κόσμου . ” συμπλήρωσε ο Πάπας

Απευθύνθηκε στους ακροατές λέγωντας τους να είναι ανοιχτόμυαλοι σε αυτή την εποχή όπου λαμπρές και νέες τεχνολογικές προόδους γίνονται καθημερινά. Ο Επίσκοπος της Ρώμης εξήγησε στους παρευρισκομένους τον ενθουσιασμό του για την εμφύτευση RFID και πως θα καταστεί στο άμεσο μέλλον , υποχρεωτική η διαδικασία εμφύτευσης για όλους τους εργαζόμενους και τους κατοίκους του Βατικανού .

Η Νέα τάξη προωθεί με έξυπνο τρόπο το εμφύτευμα

Τον περασμένο μήνα το NBC προέβλεψε ότι μέχρι το 2017 , κάθε Αμερικανός θα έχει αγοράσει ένα εμφύτευμα RFID . Δεν προκαλεί καθόλου έκπληξη , λαμβάνοντας υπόψη την συνεχώς αυξανόμενη εξάρτηση των ανθρώπων από την τεχνολογία .

—————————————————–

Αυτά λέει το άρθρο,μόνο που δεν υπάρχει ντοκουμέντο για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του άρθρου,ολόκληρη εβδομαδιαία ομιλία και δεν υπάρχει βίντεο;;;

Ας μην μείνω σε αυτό όμως,πάμε να δούμε την πηγή της ας το πούμε είδησης…

Πηγή της ΄΄είδησης΄΄το σατιρικό National Report δείτε την ΄΄είδηση΄΄ στην πηγή της.
http://nationalreport.net/pope-francis-public-support-rfid-chip-implantation/

Και δείτε τι εστί National Report
http://en.wikipedia.org/wiki/National_Report
http://nationalreport.net/disclaimer/

Άλλο ένα σατιρικό άρθρο έγινε «είδηση» στην αφυπνισμένη πλέον ελληνική μπλογκόσφαιρα.

ΚΡΥΠΤΕΙΑ