Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες!!!

3
Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες
Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες

Κυκλοφορεί σε διάφορες σελίδες και blogs αυτές τις ημέρες, ένα βίντεο με καυγά στη μέση του δρόμου. Ο τίτλος που συνοδεύει το βίντεο είναι «Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες» αλλά δεν μας αναφέρει ποιος είναι. Αν ήταν Έλληνας το όνομά του θα ήταν γραμμένο με κεφαλαία γράμματα, ακριβώς όπως η λέξη ΤΟΥΡΚΟΥΣ στον τίτλο.

Έλληνας μποξέρ σάπισε στο ξύλο 10 ΤΟΥΡΚΟΥΣ νταήδες
ΠΗΓΗ

 


Το βίντεο κυκλοφορεί στο ίντερνετ τουλάχιστον από το 2007 και ο «μποξέρ» δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα. Το όνομα του είναι Nuh Demircan και είναι Τούρκος φρουρός ασφαλείας σε τράπεζα. (υπάρχουν και αναφορές ότι είναι Κούρδος)  Το σίγουρο είναι πως δεν είναι Έλληνας και δεν τα έχει βάλει με 10 αλλά με 3 άτομα.

4
ΠΗΓΗ

Η ψεύτικη «είδηση», αν μπορείς να την πεις είδηση γιατί ήταν μόνο ένας τίτλος και το βίντεο, είχε κάνει την εμφάνισή της και τον Ιαν 2014.
Τις τελευταίες μέρες άλλαξαν λίγο τον τίτλο (πρόσθεσαν των αριθμό 10) και ο προηγούμενος τίτλος από τον Ιανουάριο μπήκε σαν κείμενο στην ανάρτηση.

Νταήδες Τούρκοι τα βάζουν με έναν Έλληνα, αλλά δεν ξέρανε πως είναι μποξέρ!
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε