Καταρρίπτεται – Φορτηγάκι Σταματάει Αεροπλάνο Ενώ Έχουν Χαλάσει Οι Ρόδες

3

hqdefault

Ας διαβάσουμε τον ισχυρισμό του δημοσιεύματος

Απίστευτο Φορτηγάκι Σταματάει Αεροπλάνο Ενώ Έχουν Χαλάσει Οι Ρόδες Και Σώζει Πάνω Από 200 Ανθρώπους

Ένα αεροπλάνο αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις μπροστινές ρόδες προσγείωσης. Και τότε δοκιμάζουν κάτι πραγματικά παράτολμο και επικίνδυνο. Ένα αγροτικό μπαίνει μπροστά στο αεροπλάνο με σωτήρια αποτελέσματα για τους επιβάτες

Το βίντεο που το συνοδεύει είναι αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=FoSGzLii0KM

Το βίντεο αν και φαίνεται τόσο αληθινό δεν είναι πραγματικό. Είναι απλά μια μια έξυπνη διαφήμιση για ένα pickup της Nissan, ονόματι Frontier. Το επόμενο βίντεο  θα σας διαφωτίσει

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της διαφημιστικής καμπάνιας εδώ: Nissan Frontier 

Πάντως είναι σχεδόν αδύνατο ,θεωρητικά ,να μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αφενός μεν το βάρος ενός τέτοιου μεγέθους αεροπλάνου θα είχε συντρίψει οποιοδήποτε φορτηγάκι, αφετέρου δεν θα μπορούσε να επιταχύνει τόσο γρήγορα ο οδηγός.

Αν το είχατε πιστέψει και σας στεναχωρήσαμε, για να σας αποζημιώσουμε, δείτε μια αληθινή προσγείωση αεροπλάνου σε κινούμενο όχημα παρακάτω.

Κατά τη διάρκεια του Hangar 24 AirFest στο Ρέντλαντς της Καλιφόρνια, ο Kent Pietsch πραγματοποίησε για ακόμη μία φορά με επιτυχία την διάσημη φιγούρα του, όπου κατάφερε να προσγειώσει ένα αεροπλάνο επίδειξης πάνω σε… ελαφρύ φορτηγό που βρισκόταν εν κινήσει.

http://vimeo.com/96106981

Γιώργος Γ. – antichainletter