Καταρρίπτεται – ΛΑΡΙΣΑ : Νύφη στο νοσοκομείο μετά από απανωτούς oργασμούς…διαβάστε τι έκανε ο άντρας της!

1

Το θέμα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και τα αίματα μας έπεσαν λιγάκι βαριά και έτσι σήμερα σκέφτηκα να ασχοληθώ με κάτι πιο ελαφρύ και πικάντικο. ΛΑΡΙΣΑ : Νύφη στο νοσοκομείο μετά από απανωτούς oργασμούς…διαβάστε τι έκανε ο άντρας της!

5

Για να δούμε τι λέει η «είδηση»


 

ΛΑΡΙΣΑ : Νύφη στο νοσοκομείο μετά από απανωτούς oργασμούς…διαβάστε τι έκανε ο άντρας της!

Στα επείγοντα του νοσοκομείου βρέθηκε μια νύφη αφού είχε απανωτούς oργασμούς επί δύο ολόκληρες ώρες!
Οι γιατροί έκπληκτοι αντίκρυσαν τη γυναίκα που δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει, αφού κάθε ένα λεπτό τραντάζονταν ολόκληρη από… ηδoνή!

«Τα πρώτα δέκα λεπτά είχα ενθουσιαστεί με αυτό που μου συνέβαινε, αλλά τώρα έχω εξουθενωθεί», είπε η γυναίκα στην γιατρό που την ανέλαβε, ενώ την ίδια ώρα ο σύζυγός της την απαθανάτιζε με την κάμερά του, έτσι βρε παιδί μου για να τους μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία.
Οι γιατροί της χορήγησαν βάλιουμ για να χαλαρώσει το σώμα της, αλλά και πάλι δεν είδαν αποτέλεσμα. Μάλιστα μία από αυτούς είπε στη γυναίκα ότι προσπάθησε να βρει στο ίντερνετ ανάλογη περίπτωση, όμως ο υπολογιστής της κόλλησε… ιό και χάλασε.
Όσο για τον σύζυγο; Το διασκέδαζε αφάνταστα, την ώρα που η καλή του υπέφερε και δεν άντεχε άλλο τους απανωτούς oργασμούς.

2
ΠΗΓΗ

Πανικός στα σχόλια…
Στη Λάρισα είπαμε, εεεε;

Αν ψάξουμε λίγο θα βρούμε την ίδια είδηση λίγο παλιότερα (Απρ 2014) αλλά χωρίς να μιλάει για Λάρισα. Το περιστατικό, δεν συνέβει καν στην Ελλάδα.

3
ΠΗΓΗ
4
ΠΗΓΗ

Κλασική περίπτωση… αν δεν έχουμε τι να γράψουμε παίρνουμε κάποιο πικάντικο θέμα, κοτσάρουμε μια Λάρισα, Πάτρα, Ξάνθη ή ότι άλλο γουστάρουμε, το σερβίρουμε και τα κλίκ πέφτουν βροχή.
Στη Λάρισα είπαμε, εεεε;

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε