Καταρρίπτεται – Η Μέρκελ ξέρει τα πάντα για τα Chemtrails, ΕΔΩ είναι η απόδειξη. (Φώτο)

25

Άλλη μια απόδειξη των πολυψεκασμένων συνωμοσιολόγων. Για να δούμε από πού είναι οι φωτογραφίες και τι απεικονίζουν. 

18907


Η Μέρκελ ξέρει τα πάντα για τα Chemtrails, ΕΔΩ είναι η απόδειξη. (Φώτο)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ …

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ…..

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΑΦΟΔΕΥΜΑ ….

18902
ΠΗΓΗ

 


 

18901
ΠΗΓΗ

Οι συνωμοσιολόγοι οπαδοί αυτής της γελοίας θεωρίας των αεροψεκασμών, βλέπουν παντού αποδείξεις και τις συνδυάζουν με την θεωρία τους. Αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται, γιατί το φαινόμενο contrails έχει εξηγηθεί αναλυτικά από τη φυσική και την μετεωρολογία και οι αποδείξεις τους έχουν όλες καταρριφθεί.

Για να δούμε τις φωτογραφίες αυτής της ανάρτησης και τι τελικά απεικονίζουν. Πηγή των φωτογραφιών ένας λογαριασμός στο facebook. Τι ποιο αξιόπιστο;

18904
ΠΗΓΗ

1. Στην πρώτη φωτογραφία (πάνω αριστερά) βλέπουμε το μεγαλύτερο πυροσβεστικό αεροσκάφος του κόσμου, Evergreen 747 Supertanker με χωρητικότητα 77.600 λίτρα.  Αν και οι συνωμοσιολόγοι το έχουν χρησιμοποιήσει πολλές φορές για απόδειξη, δεν έχει καμιά σχέση με τις λευκές ουρές των αεροσκαφών και τη γελοία θεωρία πως μας ψεκάζουν. Σε λίγο θα μας δείχνουν και τα Canadair ως απόδειξη;

2. Στη δεύτερη φωτογραφία, (πάνω δεξιά) είναι μια πασίγνωστη φωτογραφία από το airliners.net που και αυτή την έχουν χρησιμοποιήσει άπειρες φορές ως απόδειξη. Μάλιστα την έχουν πειράξει και πρόσθεσαν το Sprayer OS και Hazmat inside που δεν υπάρχει στην αυθεντική φωτογραφία για να αποδείξουν την θεωρία τους. Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα Boeing 777-240/LR aircraft στο στάδιο των δοκιμών. Ο λόγος που το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με τις δεξαμενές αυτές είναι ότι ένα αεροπλάνο για να πάρει έγκριση θα πρέπει να περάσει αρκετές δοκιμές για τη συμπεριφορά του με διάφορα βάρη και έλεγχο σταθερότητας σε συνθήκες μετατόπισης βάρους. Τα τέστ αυτά δεν γίνονται με επιβάτες και τα βαρέλια παίζουν αυτό το ρόλο, Οι σωληνώσεις μεταφέρουν το νερό από βαρέλι σε βαρέλι προσομοιώνοντας την κίνηση των επιβατών και τη μετατόπιση του βάρους αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ψεκασμένους.

ΠΗΓΗ

18906 3 Στην τρίτη φωτογραφία (κάτω αριστερά) βλέπουμε την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ μπροστά από ένα C-17 Globemaster III στο ILA Berlin Air Show 2014. Καμιά σχέση και σε αυτή τη φωτογραφία με τις λευκές ουρές των αεροσκαφών αλλά για τους ψεκασμένους αυτό είναι απόδειξη.

http://www.usafe.af.mil/news/story.asp?id=123411706

http://www.theintelshop.com/2014/05/us-participates-in-berlin-trade-show.html

4. Η τελευταία φωτογραφία (κάτω δεξιά) είναι και πάλι από το ILA Berlin Air Show 2014 που η Άνγκελα Μέρκελ ξεναγήθηκε στο νέο Airbus A350 που ήταν και αυτό στο στάδιο των δοκιμών. Να μην ξαναγράφω τα ίδια που έγραψα παραπάνω για τις δοκιμές μετατόπισης βάρους που περνούν όλα τα αεροσκάφη.
Δείτε την Άγκελα Μέρκελ να επισκέπτεται το νέο Airbus A350 στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=2yDfoJ1hZ6M#t=37

Παρατηρήστε και τα ίδια βαρέλια σε ένα άλλο τεστ της Airbus

Δείτε και ΕΔΩ την φωτογραφία από την Airbus και ΕΔΩ άλλη μια. Τόση πολύ μυστικότητα, απορώ πως διέρρευσε η φωτογραφία της Μέρκελ

Αυτές είναι οι τρομερές αποδείξεις των ψεκασμένων και μετά γκρινιάζουν και φωνάζουν πως τους ειρωνεύονται και δεν τους παίρνουν στα σοβαρά. Ας σοβαρευτούν πρώτα οι ίδιοι και το ξαναβλέπουμε.

18908
ΠΗΓΗ

 

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε