Καταρρίπτεται-Aυτό είναι το βίντεο του τρόμου από το Airbus της Germanwings.

1

Έχω ξαναπεί πως μας αρέσει η επικοινωνία μαζί σας,πολύ περισσότερο μας αρέσει όταν μας στέλνετε έτοιμα τα στοιχεία,μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή και ευχαριστούμε τον Αντώνη που μας έστειλε τα στοιχεία και μας γλίτωσε από πολύ χρόνο έρευνας.

Εχθές κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου υποτίθεται πως δείχνει τις τελευταίες στιγμές της πτήσης της Germanwings,ας δούμε τι λέει το άρθρο…

016

 


Αυτό είναι όπως φαίνεται το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τις τελευταίες τραγικές στιγμές των επιβατών του μοιραίου Airbus της Germanwings.

Αυτό είναι το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τις τελευταίες τραγικές στιγμές των επιβατών του μοιραίου Airbus της Germanwings. To συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς να επιβεβαιώνεται. Δείχνει πάντως το Airbus να πλησιάζει στις Αλπεις και να έχει χάσει ύψος. Οι επιβάτες ακούγονται να ουρλιάζουν.  

Χθες το Paris Match και η Βίld ανέφεραν ότι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν βίντεο μερικά δευτερόλεπτα πριν από τη συντριβή του Airbus της Germanwings. To βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε από κινητό τηλέφωνο, η κάρτα sim του οποίου εντοπίστηκε στα συντρίμμια. Η σκηνή είναι δραματική, συγκλονιστική:Οι επιβάτες ουρλιάζουν καθώς καταλαβαίνουν τι ακολουθεί και ακούγεται «Θεέ μου» σε πολλές γλώσσες.

Επίσης ακούγονται μεταλλικοί θόρυβοι, προφανώς από την προσπάθεια του πιλότου να παραβιάσει την κλειδωμένη πόρτα. Στη συνέχεια, οι κραυγές δυναμώνουν και ακολουθεί σιγή. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.


Δεν το αντιγράφω όλο το άρθρο διαλέξτε μόνοι σας που θέλετε να το δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Από το άρθρο κρατάω δύο πράγματα,ένα την βεβαιότητα και αντιγράφω ξανά για να καταλάβετε τι εννοώ…

Aυτό είναι το βίντεο του τρόμου από το Airbus της Germanwings Αυτό είναι όπως φαίνεται το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με τις τελευταίες τραγικές στιγμές των επιβατών του μοιραίου Airbus της Germanwings

Και δεύτερο την αμφιβολία….

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Δεν θα το σχολιάσω παραπάνω,ας πάμε να δούμε το βίντεο που σημειωτέον κυκλοφορεί ακόμα στο youtube από διάφορους χρήστες που το μεταφόρτωσαν…

Το βίντεο είναι φτιαχτό,παρατηρήστε την γυναικεία φωνή στο 13ο δευτερόλεπτο που λέει «What’s happening»

Ο ήχος είναι παρμένος από αυτό το βίντεο που τραβήχτηκε μέσα από μια πτήση της American Airlines η οποία έπεσε σε αναταράξεις και ανέβηκε το Δεκέμβριο του 2014,στο 30ο δευτερόλεπτο ακούγεται η ίδια γυναικεία φωνή «What’s happening»…

https://www.youtube.com/watch?v=g3rTVFB5r8E

Κάποιος χρήστης του youtube είπε να παίξει με το θέμα και τα ιστολόγια να παίξουν με τους ανγνώστες στον βωμό της επισκεψιμότητας και των likes.

Γιώργος Ζ.