Ποιοι είμαστε
Αρχική Πρώην υπουργός μιλάει για εξωγήινους! Όχι πάλι κ.Hellyer…HOAXES ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρώην υπουργός μιλάει για εξωγήινους! Όχι πάλι κ.Hellyer…

25 Απρ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

paul_hellyer_RT

Εξωγήινοι,μια από τις ονειρώξεις των απανταχού συνωμοσιολόγων,υπάρχουν;Αν ναι,από πότε;Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν και δεν μιλούν στήνοντας μια παγκόσμια συνωμοσία για να μείνει μυστικό το θέμα κρυφό από το κόσμο;Δεν θέλουν να μάθουμε την αλήθεια;

Η εξωγήινη ζωή,το διάστημα και τα Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα με ιντριγκάρουν και εμένα,θα μπορούσα μάλιστα να πανηγυρίζω για τον Paul Hellyer,πρώην Υπουργό του Καναδά,ο οποίος μίλησε για το θέμα,ας δούμε το άρθρο…


Οι εξωγήινοι υπάρχουν και οι κυβερνήσεις το ξέρουν και κρύβουν τα στοιχεία, υποστήριξε πρώην υπουργός Άμυνας του Καναδά σε διάλεξη του, λέγοντας μάλιστα ότι τα UFO είναι τόσο διαδεδομένα όσο τα αεροπλάνα στον ουρανό. Πρόκειται για τον 91χρονο πλέον πρώην υπουργό Άμυνας της χώρας από το 1963 έως το 1967, Paul Hellyer ο οποίος κατηγόρησε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο πανεπιστήμιο του Calgary, δυνάμεις και κυβερνήσεις ότι αποκρύπτουν την παρουσία εξωγήινων στη γη. Παράλληλα κάλεσε τις παγκόσμιες δυνάμεις να δώσουν στη δημοσιότητα τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη των UFO. Προέβλεψε δε ότι μια μέρα ο κόσμος θα πεί στον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,« θέλουμε την αλήθεια και την θέλουμε τώρα, διότι επηρεάζει τις ζωές μας. ” 

Πηγή:http://www.lifo.gr/now/greece/65077


Είπα στο πρόλογο ότι θα μπορούσα να πανηγυρίζω,αλλά δεν το κάνω και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί….

Να ξεκαθαρίσω όμως πως δεν πρόκειται για κάποιο σατιρικό άρθρο ή κάποια ψευδή είδηση,όντως μίλησε ο Paul Hellyer μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα σε όσα λέει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει,επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα από το 2005..

http://exopolitics.org/Exo-Comment-38.htm

Τα όσα λέει δεν είναι δικά του,είναι θεωρίες συνωμοσίας που αναπαράγονται στο διαδίκτυο και όχι μόνο πολλά πολλά χρόνια τώρα από γνωστούς συνωμοσιολόγους όπως ο David Icke για παράδειγμα ο οποίος μιλάει για συγκάλυψη του θέματος των ΑΤΙΑ από τις κυβερνήσεις από την δεκαετία του 1990 και που έχει εκτοξεύσει την θεωρία συνωμοσίας αυτή σε δυσθεώρητα επίπεδα και δύσκολο να ξεπεραστούν από τον οποιοδήποτε συνωμοσιολόγο,οι κυβερνώντες είναι εξωγήινοι ερπετόμορφοι  που μεταμορφώνονται σε ανθρώπους και ελέγχουν την ανθρωπότητα,ας μην το συνεχίσω άλλο γιατί το θέμα καταντάει αστείο.

Η πιο πρόσφατη συνέντευξη του Paul Hellyer ήταν στο Russia Today το 2014

https://www.youtube.com/watch?v=fMq0PKZ1VP0

Ο συμπαθέστατος 91 ετών γεράκος δεν είναι τρελός,όχι,δεν είναι,υπάρχει όμως και άλλο πρόβλημα,παρά τις δηλώσεις του και παρά την προηγούμενη ιδιότητα (υπουργός) του δεν παρουσιάζει καμία μα καμία απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινων όντων που έχουν επισκεφθεί την γη,αντιθέτως πατάει στα μοτίβα των απανταχού συνωμοσιολόγων που δεν μας λένε τίποτα καινούριο εδώ και 25-30 χρόνια περίπου,δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη που να έχουν προσκομίσει προς τεκμηρίωση των θεωριών τους,το ίδιο κάνει και ο Paul Hellyer,απλά παπαγαλίζει χιλιοειπωμένες και αναπόδεικτες θεωρίες συνωμοσίας δίχως να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς του.

Η πετριά που έφαγε όμως με τους εξωγήινους πάει πίσω στο 1967 όπου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του πρώτου αεροδιάδρομου για εξωγήινα διαστημόπλοια.

http://www.canadacool.com/location/worlds-1st-ufo-landing-pad/

Ξέρει όμως πολύ καλά σε τι κοινό απευθύνεται και παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της μετά δόξης εποχής του,όταν έπεσαν τα φώτα της πολιτικής του καριέρας μήπως έπρεπε να βρει τρόπο να παραμείνει το όνομα το ζωντανό ακολουθώντας την πεπατημένη πουλώντας βιβλία;

http://www.amazon.com/Light-End-Tunnel-Survival-Species/dp/1449076122

Εκεί που έδωσε ρέστα όμως ο Paul Hellyer είναι όταν εναντιώθηκε στον Stephen Hawking το 2010 και υπερασπίστηκε τους εξωγήινους όταν ο Hawking έκανε μια εικασία πως αν υπάρχουν προηγμένες εξωγήινες μορφές ζωής πιθανόν να είναι νομάδες με στόχο την αποίκιση άλλων πλανητών.

http://www.thestar.com/news/canada/2010/05/03/paul_hellyer_defends_aliens_after_stephen_hawkings_warning.html

Αν δεν ήταν και πρώην υπουργός κανένα ΜΜΕ δεν θα του έδινε σημασία,μάλιστα οι δημοσιογράφοι που τον καλούν δείχνουν να μην δίνουν καμία σημασία για τους εδώ και μια δεκαετία αναπόδεικτους ισχυρισμούς του Hellyer.Δεν βαριέσαι,ολόκληρος πρώην υπουργός μιλάει για εξωγήινους,θα πουλήσει το θέμα,το αφελές κοινό είναι έτοιμο να δεχτεί το προϊόν.

Από έναν άνθρωπο σαν τον Paul Hellyer θα περίμενα κάτι παραπάνω εξαιτίας του αξιώματος που κατείχε για να πανηγυρίσω για την απόδειξη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής που μας έχει επισκεφθεί αλλά η μη προσκόμιση αποδεικτικών στοιχείων από πλευράς του Hellyer και η επί δεκαετία παπαγαλία αναπόδεικτων θεωριών συνωμοσίας με κάνει πολύ εύκολα να πω ότι οι ισχυρισμοί του…. Καταρρίπτονται.

Το ότι ήταν πρώην υπουργός δεν του δίνει κανένα ελαφρυντικό,αντιθέτως θα έπρεπε να προσκομίσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία για να τεκμηριώσει τις φαντασιώσεις του.

Οι ακραίοι ισχυρισμοί απαιτούν και ακραίες αποδείξεις…

Γιώργος Ζ.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής