Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΣΟΚ: Σκυλίτσα γέννησε… άνθρωπο – ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανατριχιαστικές φωτογραφίεςHOAXES

Καταρρίπτεται – ΣΟΚ: Σκυλίτσα γέννησε… άνθρωπο – ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανατριχιαστικές φωτογραφίες

15 Μαΐ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Σκυλίτσα γέννησε… άνθρωπο και υπάρχουν ανατριχιαστικές φωτογραφίες. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον…

Για να δούμε το σοκαριστικό άρθρο.
Στις φωτογραφίες που βλέπετε φαίνεται κάτι τρομακτικό! Δείχνουν η μικρή σκυλίτσα, να έχει γεννήσει έναν…άνθρωπο!
Τουλάχιστον έτσι μοιάζει το πλάσμα αυτό που διακρίνουμε στις εικόνες. Πρόκειται για τερατογέννηση;

23001

23002

23003

 

Ένα σοκ, πρέπει να το πάθατε, αν δεν το έχετε πάθει από το 2013 που κυκλοφορούν οι φωτογραφίες στην ελληνική μπλοκόσφαιρα και αναπαράγονται. Δείτε ΕΔΩ

Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές και κυκλοφορούν στο ίντερνετ από το 2011, στην αρχή με email και αργότερα με διάφορα ανυπόστατα άρθρα. Το κουτάβι που βλέπουμε στις φωτογραφίες που και καλά μοιάζει με άνθρωπο με ουρά, είναι ένα κουτάβι με το σπάνιο σύνδρομο Water puppies ή Anasarca puppies.

23005

Τα κουτάβια που γεννιούνται με αυτό το σύνδρομο είναι παραμορφωμένα εξαιτίας του γενικού οιδήματος (πρήξιμο, κατακράτηση νερού) και πεθαίνουν συνήθως μέσα σε λίγες ώρες. Η αιτία που προκαλεί το σύνδρομο Water puppies είναι άγνωστη.

23006

23007

Ο  ισχυρισμός για σκυλίτσα που γέννησε άνθρωπο είναι τουλάχιστον γελοίος και καταρρίπτεται.
Ένα σοκ ομολογώ πως το έπαθα και δεν ήταν από τον ισχυρισμό, “σκυλίτσα γέννησε άνθρωπο” ούτε από τις φωτογραφίες,  αλλά από τα σχόλια που συνοδεύουν αυτές τις αναρτήσεις.

 

23008b

http://www.dogbreedinfo.com/whelpingwaterpuppies.htm

 

Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.