Καταρρίπτεται – Ο Μπους σε άθλια κατάσταση… Συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης;

Χωρίς τίτλο

Ας δούμε τι λέει και αυτό το αστείο άρθρο.


Ένας από τους πιο περιβόητους προέδρους στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής,ο George W. Bush συνελήφθη πριν λίγο καιρό σε ένα προάστιο της πολιτείας του Ντάλλας αργά το βράδυ, καθώς μετά από έναν αστυνομικό έλεγχο ρουτίνας εντοπίστηκε στο ντουλαπάκι του συνοδηγού του,σκόνη κοκαΐνης.

Η αστυνομία του Ντάλας δήλωσε ότι σταμάτησε το αυτοκίνητο του Bush αφού έστριψε δεξιά χωρίς να ανάψει τα φλας.Οι αξιωματικοί αναφέρουν ότι εξεπλάγησαν όταν είδαν ότι επρόκειτο για τον πρώην πρόεδρο, αλλά διαισθάνθηκαν ότι η συμπεριφορά του παρέκκλινε του φυσιολογικού.Ανέφεραν ότι ο Μπους φαινόταν ότι ήταν υπό την επήρεια ενός ναρκωτικού και έτσι αναγκάστηκαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο.

“Εμείς απλώς σταματήσαμε το όχημα και θα γράφαμε μια κλήση αλλά τα πράγματα κλιμακώθηκαν γρήγορα”, δήλωσε ο αξιωματικός Charles Cane.” Στην αρχή ο συνεργάτης μου και εγώ έκπληκτοι είδαμε ποιος ήταν στο αυτοκίνητο και ο Μπους άρχισε να λέει αστεία και μας ρώτησε αν θέλαμε να τραβήξουμε μια φωτογραφία μαζί του. Παρατήρησα τα μάτια του και μου φάνηκε ότι η ήταν υπό την επήρεια μιας ουσίας”.
Ο Cane είπε ότι μόλις οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την κοκαΐνη, ο Μπους προσπάθησε να τους δωροδοκήσει για να αποφύγει την σύλληψη. Όταν είδε ότι οι προσπάθειές του απέτυχαν, άρχισε να τους απειλεί και φέρεται να είπε ότι «θα πάρει το FBI να τους κλωτσήσει » και ότι «ένας Πρόεδρος μπορεί να καταπατήσει όποιον νόμο θέλει».
“Τόσους νόμους παραβίασα για όσο καιρό ήμουν στο γραφείο μου, και δεν ήρθε κανείς να με συλλάβει” φώναζε ο Bush στους αστυνομικούς. “Έχω κάνει κόκα για δεκαετίες! Απλώς θέλετε να δείτε στις εφημερίδες το όνομά σας δίπλα στο δικό μου. “
“Ήταν μια δύσκολη σύλληψη , αλλά δεν έγινα αξιωματικός της αστυνομίας για να παίρνω εύκολες αποφάσεις. Με παρακάλεσε ξανά και ξανά να τον αφήσω να γλιτώσει,μου πρόσφερε χρήματα,ύστερα με αποκάλεσε γάιδαρο, αλλά ο νόμος είναι νόμος. Εμείς δεν παρέχουμε ειδική μεταχείριση σε κανέναν στο Ντάλας. Δε με νοιάζει ποιος είσαι ” του απάντησε ο αξιωματικός.
Η εγγύηση ορίστηκε στα $ 5.000 και ο Μπους πέρασε λιγότερο από 6 ώρες σε κρατητήριο πριν αφεθεί ελεύθερος.

Το είδαμε voicenews.gr


Το άρθρο ξαναεμφανίστηκε στις 23 Μάη 2015

http://www.donotlink.com/f9ls

Χωρίς τίτλο

 

Λέω ξαναεμφανίστηκε γιατί είχε κυκλοφορήσει και το 2014, τυχαίο παράδειγμα από τις 28 Ιουλίου 2014 δείτε στο παρακάτω ιστολόγιο.

Λίθος Φωτός

Χωρίς τίτλο

Όμως και αυτό το άρθρο μας έρχεται από ένα από τα πολλά σατιρικά ιστολόγια που κυκλοφορούν στο εξωτερικό, το Empire News, το άρθρο κυκλοφόρησε στις 24 Ιουλίου 2014, δείτε το στο παρακάτω σύνδεσμο.

http://empirenews.net/george-w-bush-arrested-for-cocaine-possession/

Το Empire News, εξηγεί πως είναι μια ιστοσελίδα καθαρά διασκεδαστικού χαρακτήρα.

Empire News is intended for entertainment purposes only. Our website and social media content uses only fictional names, except in cases of public figure and celebrity parody. Any other use of real names is accidental and coincidental.

http://empirenews.net/about-disclaimer/

http://www.snopes.com/media/notnews/bushcocaine.asp

Γιώργος Ζ.