Καταρρίπτεται – Στημένα όλα, αποκεφαλισμοί στο στούντιο. (Χάκερς υπέκλεψαν βίντεο που δείχνει αποκεφαλισμό αιχμαλώτου της Isis)

0

Χωρίς τίτλο

Ας δούμε τι λέει και αυτό το άκρως συνωμοσιολογικό άρθρο.

 


 

Xάκερς της ομάδας CyberBerkut έχουν κυκλοφορήσει ένα απίστευτο βίντεο από την εκτέλεση αιχμαλώτων του Ισλαμικού Κράτους, της Ισλαμιστικής τρομοκρατικής ένοπλης οργάνωσης, το οποίο σύμφωνα με τις εικόνες, γυρίστηκε σε στούντιο ηχογράφησης.

Οι ρώσοι χάκερς εξήγησαν ότι βρήκαν το βίντεο σε ηλεκτρονική συσκευή ενός φίλου του Γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον Μακέιν.

Εμείς, η ομάδα CyberBerkut, έχουμε στη διάθεσή μας ένα αρχείο του οποίου είναι δύσκολο να υποτιμήσουμε τη σημασία! Αγαπητέ γερουσιαστή Μακέιν, σας συνιστούμε να μην παίρνετε μαζί σας απόρρητα έγγραφα σε οποιαδήποτε ταξίδια στο εξωτερικό, κυρίως στην Ουκρανία”.Στο βίντεο ένας “φυλακισμένος” “εκτελείται” μπροστά από πολλές κάμερες, με έναν καλά επιλεγμένο φωτισμό. Ένας ηθοποιός ντυμένος σαν εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους, βάζει ένα μαχαίρι κοντά στον «απομονωμένο» λαιμό.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Αύγουστο του 2014 οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους έχουν κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο εκτελέσεων. Τα θύματά τους ήταν ακόμη θαυμαστά ήρεμα, έλεγαν τα τελευταία λόγια τους και έχαναν τη ζωή τους στα χέρια των τρομοκρατών. Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν δει αυτά τα βίντεο ως πλασματικά, κυρίως λόγω των αντιδράσεων των βασανιζομένων και της ποιότητας των βίντεο.

Οι Αμερικανοί έχουν επανειλημμένα κατηγορηθεί ότι έχουν φτιάξει βίντεο της ομάδας του Ισλαμικού Κράτος. Μία φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, η Ivy Zidrich, δήλωσε στον Τζεμπ Μπους ότι ο αδελφός του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, είχε δημιουργήσει την οργάνωση της ISIS.

Το είδαμε στο Usay.gr αλλά πριν είχε κυκλοφορήσει και το έχουμε δει στο Periergaa.gr , Secret Real Truth, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ 


Το βίντεο είναι το παρακάτω και δεν αποδεικνύει τίποτα από όσα το άρθρο ισχυρίζεται, αντιθέτως αποδεικνύει ότι είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια να δείξουν ότι οι εκτελέσεις αιχμαλώτων από την ISIS είναι στημένες.

Στο Metabunk ανέλυσαν το επίμαχο βίντεο το οποίο δείχνει τον αποκεφαλισμό του James Foley και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς γυρίστηκε σε στούντιο, οι διαφορές όμως είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, από την στάση του σώματος μέχρι τον φωτισμό, θα παραθέσω μόνο μία σκηνή και από τα δυο βίντεο, το ένα δίπλα στο άλλο όπου και φαίνονται καθαρά οι διαφορές.

Παρατηρήστε τις κινήσεις και την στάση του σώματος εκτελεστή και αιχμαλώτου.

[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]

 

Τα υπόλοιπα στο Metabunk.org στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.metabunk.org/debunked-cyberberkut-video-supposedly-showing-staged-isis-beheading-of-foley.t6520/

Γιώργος Ζ.