Καταρρίπτεται – Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται: «Χρησιμοποιούμε τα chemtrails, στο ιταλικό έδαφος.

3

Όπως φαίνεται τα ιστολόγια ανακάλυψαν και άλλες σατιρικές ιστοσελίδες, οι οποίες μας έρχονται από τη γειτονική Ιταλία και είπαν να πάρουν τα άρθρα τους παρουσιάζοντας τα σαν πραγματικά.

Aς δούμε και αυτό το σατιρικό άρθρο το οποίο μόνο στο κόσμο των φαν των αεροψεκασμών θα μπορούσε να γίνει πιστευτό.


 

26003

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται: «Χρησιμοποιούμε τα chemtrails, στο ιταλικό έδαφος.»«ΒΙΝΤΕΟ»

Η χρήση των chemtrails από τις κυβερνήσεις έχουν συζητηθεί, αλλά μετά την ομολογία ενός πιλότου , ο οποίος είπε για τον ψεκασμό…

…….των ουρανών με τα chemtrails, η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε πλέον να αρνηθεί το γεγονός αυτό..

Ενας σύμβουλος του Ομπάμα , επιβεβαίωσε οτι ο ψεκασμός του ουρανού, με chemtrails είναι πραγματικότητα, και χρησιμοποιούνται από τις κυβερνήσεις για την τροποποίηση του καιρού, και πολλά άλλα.
Οξείδιο του βαρίου, οξείδιο του αλουμινίου, θορίου, χαλαζία, κάλιο και μαγνήσιο ,είναι οι ουσίες που απελευθερώνονται στον ουρανό …

Ο επιστημονικός σύμβουλος του Ομπάμα, ο John Holdren παραδέχθηκε δημοσίως ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ για περισσότερα από είκοσι χρόνια καθιστά το χημικό ψεκασμό του ουρανού υπέρ της γεωμηχανικής, και τις χειραγώγησης του κλίματος στην ιταλική επικράτεια. Η μετεωρολογία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περνούν αυτούς τους ψεκασμούς σαν ενα απλό contrails, όμως το περίεργο,είναι οτι σχηματίζονται μόνο στο 2% των νόμων της φυσικής, οι οποίες μπορούν να συνοψιστούν σε τρεις κύριες βασικές προϋποθέσεις: Υψος ανώτερο από 8000 μέτρα, σχετική υγρασία όχι μικρότερη από 70% και θερμοκρασίες κάτω των -40 βαθμών Κελσίου.

Τα Chemtrails, αντιθέτως,έχουν μεγάλη πολύ αντίθεση με τα contrails, και παραμένουν στον αέρα για αρκετές ώρες. Συχνά ένα πέρασμα αφήνει ίχνη κατά διαστήματα, ασυνήθιστο φαινόμενο ..Αν ήταν υδρατμός και όχι chemtrails, δεν θα ήταν καν ανιχνεύσιμο από ραντάρ.

Οι αναλύσεις του εδάφους και των υδάτων, σήμερα, λόγω των chemtrails, εξασφαλίζουν την παρουσία υψηλών συγκεντρώσεων των χημικών ουσιών, όπως το οξείδιο του βαρίου, οξείδιο του αργιλίου, το θόριο, χαλαζία, κάλιο και μαγνήσιο , όλες τις ουσίες που είναι κατάλληλες για να βοηθήσουν το σύστημα Harpp ( μια τεχνολογία που είναι σε θέση να παράγει καιρικές συνθήκες οπουδήποτε στον κόσμο). Και όχι μόνο ….
Με λίγα λόγια έχουμε μια απάντηση τη γίνετε και στη χώρα μας..Σε αντίθεση με οσα λέγονται ….

26001

Το ειδαμε στο paradrasi.gr


Το παραπάνω άρθρο είναι σατιρικό και προέρχεται από την ilgiomale.it, που πρόκειται για σατιρική ιστοσελίδα και το ξεκαθαρίζει και η ίδια στους όρους στο τέλος της σελίδας.

http://www.donotlink.com/g2da

Το 2009 ο John Holdren είχε δώσει μία συνέντευξη στην οποία εξέφρασε τη προσωπική του άποψη για τη γεωμηχανική και είπε ότι θα πρέπει να υπάρχει ως λύση στο τραπέζι και να ερευνηθεί αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον. Δεν ανέφερε ότι η γεωμηχανική ή οι αεροψεκασμοί εφαρμόζονται. Αν είχε παραδεχτεί πως ψεκάζουν στο Ιταλικό έδαφος, οι οπαδοί της θεωρίας των αεροψεκασμών θα το είχαν πρώτο πρώτο ως απόδειξη.

https://www.metabunk.org/debunked-holdren-admits-obama-administration-is-performing-geoengineering.t315/

26002

Το ιταλικό σατιρικό άρθρο βασίστηκε επάνω σε αυτές τις δηλώσεις του Holdren και έπλασε μία φανταστική σατιρική ιστορία που όμως τα εγχώρια ιστολόγια την παρουσιάζουν σαν πραγματική, πρώτη φορά είναι ή μήπως θα είναι και η τελευταία;

Μας ψεκάζουν θόριο (ραδιενεργό μέταλλο), χαλαζία κάλιο και μαγνήσιο και μετά γκρινιάζουν πως δεν τους παίρνουν στα σοβαρά.