Καταρρίπτεται – Το Μικροτσίπ υποχρεωτικά εντός δύο ετών στην Ιταλία.Επομένως είναι σύντομα και εδώ πραγματικότητα!!!

4

Μικροτσίπ και χάραγμα του αντίχριστου, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, ας δούμε και αυτό το ανυπόστατο άρθρο.

 

Το Μικροτσίπ υποχρεωτικά εντός δύο ετών στην Ιταλία.Επομένως είναι σύντομα και εδώ πραγματικότητα!!!

91

«Μέσα σε δύο χρόνια ο καθένας θα έχει ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα»….

… Αυτά τα λόγια δεν είναι ενός τρελού, αλλά τα είπε ο Matteo Renzi , χθες, μετά την έγκριση του νομοσχεδίου για την εμφυτεύση μικροτσίπ κάτω από το δέρμα στην Ιταλία

Κατ “αρχάς οι ΗΠΑ, η Σουηδία, και η Ιταλία τώρα είναι η τρίτη χώρα που εντάσει το μικροτσίπ , σύμφωνα με τον Renzi .Ηδη από το 2016, και μετά μικροτσίπ θα εμφυτεύεται σε όλα τα νεογέννητα σε ολες τα νοσοκομεία ΔΗΜΟΣΙΑ -ΙΔΙΩΤΙΚΑ,και στη συνέχεια, το 2017σε ολο το υπόλοιπο του πληθυσμού, σαν να επρόκειτο να εμβολιαστούν, ο καθένας.Ο Matteo Renzi τόνισε οτι οι κυρώσεις σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί χωρίς τσιπ, το 2018 θα είναι πολύ βαριές, και θα κυμαίνονται από πρόστιμο ύψους 3000 ευρώ έως 6 μήνες στη φυλακή….

Το μικροτσίπ θα βασίζεται στην RFID, οποία χρησιμοποιείται στα εκτρεφόμενα ζώα, και το καθένα θα έχει μια βάση δεδομένων που θα συνδέεται με το μικροτσίπ, το οποίο θα συλλέγει πληροφορίες σχετικά με κάθε κίνησή μας καθημερινά. Στην περίπτωση των εγκληματιών θα γνωρίζουν ακριβώς τα στοιχεία του εγληματία , ζητώντας τα από κέντρου ελέγχου.. Επίσης, ανέφερε οτι θα είναι χρήσιμο και στον τομέα της υγείας, όπου η Microchip θα είναι σαν μια «κάρτα υγείας» που θα μεταφέρει πληροφορίες και στην οικογένεια αλλά και σε ενα κέντρο το οποίο θα βλέπει την κατάσταση του ασθενή και θα υπάρξει άμεση επικοινωνία σε περίπτωση απρόβλεπτων γεγονότων. Αλλά το ενδιαφέρον του μικροτσίπ εστιάζετε και για τους μοναχικούς, στην πραγματικότητα,ανθρώπους όπου θα υπάρχει δυνατότητα , μέσω μιας εντολής,να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο σε περίπτωση ξαφνικής ασθένειας. Αυτό τόνισε θα μπορούσε σίγουρα να σώσει κάποια ζωή… Αλλά αξίζει τον κόπο να ΧΑΣΟΥΜΕ την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας ;

Το Μικροτσίπ επομένως είναι σύντομα πραγματικότητα…

Χωρίς τίτλο

Το είδαμε στο paradrasi.gr, makeleio


 

Θα το βρείτε να κυκλοφορεί και με άλλο τίτλο που ομολογώ είναι και ο αγαπημένος μου.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΣΟΥ!!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ Matteo Renzi Το Μικροτσίπ υποχρεωτικά εντός δύο ετών στην Ιταλία.Επομένως είναι σύντομα και εδώ πραγματικότητα!!!

Απορώ που είδαν ότι ο Ματέο Ρέντζι έκανε αυτές τις δηλώσεις, το άρθρο αυτό είναι σατιρικό και μας έρχεται από τη σατιρική ιταλική ιστοσελίδα ilmattoquotidiano η οποία είχε δημοσιεύσει το άρθρο αυτό στις 13 Ιουνίου 2015.

Δείτε το άρθρο στην αρχική του πηγή, η ιστοσελίδα εξηγεί το σατιρικό του χαρακτήρα της αρκεί να κάνετε το κόπο και να διαβάσετε τους όρους στο τέλος της σελίδας.

http://www.donotlink.com/fkef

Στην Ιταλία υπάρχει και μια αντίστοιχη σελίδα σαν το ellinikahoaxes που καταρρίπτει ψευδή δημοσιεύματα και από εκεί συλλέξαμε τις πληροφορίες για το σατιρικό αυτό άρθρο, ένα από τα πολλά, που κυκλοφορεί σαν πραγματική είδηση στα ιστολόγια του ευλογημένου αυτού τόπου.

http://www.bufale.net/home/bufala-chip-sottocutaneo-obbligatorio-entro-due-anni-tutti-lo-dovranno-avere-in-italia-bufale-net/

Γιώργος Ζ.