Τανκς στο Άγιο Όρος. Όχι ακριβώς.

4

Τανκς λέει στο Άγιο Όρος, αν βέβαια ακόμα υπηρετούσα στα τεθωρακισμένα και με άκουγαν οι αξιωματικοί μου να χρησιμοποιώ τον όρο τανκς θα με περίμενε κάποια ξεγυρισμένη καμπάνα. Από περιέργεια όμως θα ψάξω όλες τις προφητείες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να δω αν υπάρχει προφητεία και για αυτό το συγκλονιστικό γεγονός όπως βλέπουμε από τον τίτλο »Αν είναι δυνατόν Τανκς στο Άγιο Όρος».

 

Ας δούμε το άρθρο.

Χωρίς τίτλο

 

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές εχθές το μεσημέρι 5-8-2015 ,προσήλθε στο Άγιο Όρος ένα τανκς .

Βλέποντας λοιπόν με μια ποιο προσεχτική ματιά παρατηρούμε ότι ένα πυροσβεστικό όχημα που προφανώς είναι έτοιμο για αναχώρηση σταματάει και οι δυο οδηγοί μιλάνε όπως θα δείτε στης αποκλειστικές φωτογραφίες του ekklisiaonline.gr και συγκεκριμένα στην πρώτη.

Το είδαμε στο paradrasi.gr


102a

Το άρθρο αυτό είχε ξεκινήσει από το ekklisiaonline.gr το οποίο όμως αργότερα κατέβασε το άρθρο και μπορείτε να το δείτε μόνο μέσω των προσωρινά αποθηκευμένων σελίδων της  google, δείτε ΕΔΩ, μετά δεν ήταν δύσκολο για τα ιστολόγια που αρέσκονται στην αναπαραγωγή δίχως έλεος και έλεγχο να το αναδημοσιεύσουν.

Χωρίς τίτλο

 

Για ποιο λόγο όμως να γράφεις ένα τέτοιο άρθρο αφήνοντας να αιωρούνται διάφορα στον αέρα και να μη δίνεις την ιστορία στη πραγματική της διάσταση;

Στις φωτογραφίες δεν βλέπουμε κάνα τανκς (5 μέρες φυλακή για τον όρο) με την έννοια που πολλοί την έχουν στο μυαλό τους, πρόκειται για ένα άρμα περισυλλογής, »βόδι» το λέγαμε τότε, το οποίο χρησιμοποιείται για ρυμούλκηση και ανέλκυση και κλήθηκε να ανασύρει ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο είχε πέσει πέρυσι σε χαράδρα.

http://www.halkidikinews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8167:anesiran-pirosvestiko-ohima-apo-haradra-sto-agio-oros-foto-&catid=1&Itemid=5

Χωρίς τίτλο

Προφανώς δεν θα είχε ενδιαφέρον όλη η ιστορία, το »Αν είναι δυνατόν Τανκς στο Άγιο Όρος» πουλάει καλύτερα.

Γιώργος Ζ.