Καταρρίπτεται – ΜΥΡΩΝΑΣ ΜΥΡΙΑΛΛΗΣ!!! ΕPΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ!

10

Ένα από τα θέματα που τραβάνε τα κλίκ, και αυξάνουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις είναι οι σεισμοί. Έτσι αν αντιγράψεις κάποιο άρθρο που μιλάει για επικείμενο σεισμό, θα αυξήσεις την επισκεψιμότητά σου και τα έσοδα. 

Για να δούμε το άρθρο που προβλέπει μεγάλο σεισμό.

 


ΜΥΡΩΝΑΣ ΜΥΡΙΑΛΛΗΣ!!! ΕPΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ! ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ να ΚΛΕΙΣΕΙ το ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!!!

27701

Ο Μύρωνας Μύριαλης νιώθει ότι απειλείται! Όχι από σεισμό, ούτε βεβαίως από τα προαισθήματά του τα οποία εμπιστεύεται, αλλά απειλείται με μηνύματα που λαμβάνει στο e-mail του να μην ξαναμιλήσει για σεισμούς!

Τον απειλούν διάφοροι σεισμολόγοι με δικαστήρια και μηνύσεις!
Κι εμείς ρωτάμε: Οι οιωνοσκόποι που προβλέπουν με τα μερομήνια τον καιρό ολόκληρης της χρονιάς, στέλνονται πακέτο στον εισαγγελέα από τους μετεωρολόγους; Όχι βέβαια! Κανείς μετεωρολόγος δεν ασχολείται με τους οιωνοσκόπους. O δε Αυτιάς από τον ΣΚΑΪ, συχνά-πυκνά διαβάζει τις προβλέψεις τους!!!
Όμως, με τον Μύρωνα Μυριαλλή τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φαίνεται πως κάποιοι σεισμολόγοι έχουν εκνευριστεί τόσο πολύ επειδή άνοιξε το στόμα του και τόλμησε να προβλέψει τον σεισμό της Πάτρας, ώστε τον προειδοποιούν να…. ράψει το στόμα του!
Ωστόσο, ο “προφήτης” των σεισμών έστειλε στο δικό μας mail ,το μήνυμα που βλέπετε στη φωτό: “Earthquake. Καλημέρα φίλε Μάκη. Κάτι έρχεται”!

27702

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μαζί του και διαπιστώσαμε ότι αφενός ήταν φοβισμένος από τα απειλητικά μηνύματα, αφετέρου ανήσυχος διότι το προσίσθημά του…τού χτυπούσε πάλι το προειδοποιητικό καμπανάκι για την έλευση σεισμού.
Μύρωνας: “Νιώθω πολύ ανήσυχος, όμως δεν θέλω να μιλήσω. Ας προβλέψουν τους σεισμούς οι σεισμολόγοι”.
—Με δουλεύεις Μύρωνα; Αφού οι σεισμολόγοι δεν προβλέπουν σεισμούς.
Μύρωνας: Τι να κάνω, αφού απειλούμαι με μηνύσεις και δικαστήρια.
—Τι νιώθεις; Τι σου λέει το προαίσθημά σου; Θα γίνει σεισμός σαν και αυτόν της Πάτρας τον οποίο πρόβλεψες σωστά;
Μύρωνας: Μάλλον κάτι πιο δυνατό.
—Πότε;
Μύρωνας: Δεν θέλω να πω, θα με κυνηγήσουν με μηνύσεις…
—Επιτέλους, με εμπιστεύεσαι;
Μύρωνας: Είσαι από τους λίγους ανθρώπους που εμπιστεύομαι.
—Μην μου πεις αν θα γίνει σήμερα ή αύριο, γιατί ξέρω ότι και γι’ αυτό κάποιοι σε χλεύαζαν όταν συμπληρώθηκε η τρίτη μέρα. Την 4η μέρα όμως που επιβεβαιώθηκες, το έκλεισαν το στόμα τους, εξαφανίστηκαν. Πες μου μόνο ποια περιοχή βλέπεις;
Μύρωνας: Δεν θα σου πω μια πόλη. Άλλωστε και για τον σεισμό της Πάτρας, προσδιόρισα τον χώρο ανάμεσα στο Αίγιο και την Πάτρα.
—Πες μου λοιπόν. Για ποια σημεία ανησυχείς;
Μύρωνας: Στυλίδα-Αταλάντη. Και Αμαλιάδα-Κυπαρισσία.
— Πώς νιώθεις;
Μύρωνας: Χάλια. Εσωτερικό προαίσθημα, ανησυχία. Μόνο 2 ώρες κοιμήθηκα.
Αυτά ήταν όσα μπορέσαμε να αποσπάσουμε από τον “προφήτη” των σεισμών. Πάντως, αντί τον άνθρωπο αυτόν να τον εκμεταλλευτούν και να τον αξιοποιήσουν, τον στριμώχνουν στη γωνία και τον απειλούν να κλείσει το στόμα του αλλιώς θα τον στείλουν στο σκαμνί της Δικαιοσύνης!!!
indobserver.blogspot.gr

http://web.archive.org/web/20150901113134/http://www.makeleio.gr/?p=426599


 

Όπως έγραψα στην εισαγωγή, ένα άρθρο με πρόβλεψη για μεγάλο σεισμό θα αυξήσει την επισκεψιμότητα και τα έσοδα από τις διαφημίσεις. Στα παλιά τους τα παπούτσια αν ανησυχήσουν χωρίς λόγο στους αναγνώστες τους.  Το μόνο που έχει σημασία είναι τα κλικ και τα έσοδα από τις διαφημίσεις.

Άντε να το δεχτώ αν αυτό γίνετε από ένα blog της κακιάς ώρας, αλλά όταν όμως το κάνει σελίδα επαγγελματία δημοσιογράφου, έχει άλλη βαρύτητα.

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου αν ο Μύρωνας Μυριαλλής έχει την ικανότητα να μαντεύει τους σεισμούς για να καταρρίψω το άρθρο του Μακελειού.

Το παραπάνω άρθρο από το Μακελειό, δημοσιεύτηκε σήμερα 1 Σεπ 2015 αλλά είναι περσινό και είχε δημοσιευτεί για πρώτη φορά στον Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή στις 30 Σεπ 2014. 

27605

http://web.archive.org/web/20150901120315/http://indobserver.blogspot.gr/2014/09/blog-post_349.html

Το Μακελειό αντέγραψε αυτήν την ανάρτηση από τον Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή (έχει την πηγή στο τέλος του άρθρου) και για να μην καταλάβουμε πως είναι παλιά, έσβησε την ημερομηνία από εικόνα γιατί σήμερα που δημοσίευσαν το άρθρο έχουμε 1η Σεπ. και η εικόνα από τον Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή έχει ημερομηνία 28 Σεπ. Άρα η δημοσίευση είναι τουλάχιστον περσινή ή έχουν και αυτοί μαντικές ικανότητες σαν τον Μύρωνα Μυριαλλή

27702
Η εικόνα από το Μακελειό
27703
Η αρχική εικόνα από τον Παρατηρητή

Έτσι δεν μπορούν να ισχυριστούν πως τους διέφυγε η ημερομηνία της ανάρτησης στο copy-paste και όλοι καταλαβαίνουμε πως έγινε με σκοπό την επισκεψημότητα. Αν ανησυχήσουν χωρίς λόγο τους πολίτες δεν τους ενδιαφέρει. Τα μπικικίνια από τις διαφημίσεις να πέφτουν.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε