Ποιοι είμαστε
Αρχική Καταρρίπτεται – ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ EYROBASKET 2015!!HOAXES ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταρρίπτεται – ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ EYROBASKET 2015!!

11 Σεπ
2015

@

Ευαίσθητο περιεχόμενο

Αυτή η εικόνα περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο το οποίο μπορεί για κάποιους χρήστες μπορεί να είναι προσβλητικό ή ενοχλητικό

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύτηκε πριν 9 έτη.

Είναι σχεδόν αναμενόμενο πως σε κάθε πολιτικό,αθλητικό ή κοινωνικό γεγονός θα υπάρξουν κάποιοι κακοπροαίρετοι άνθρωποι οι οποίοι θα προσπαθήσουν να το συσχετίσουμε με τη μασονία και τα νεφελίμ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σχολιάζουν ακόμα και τη φορά των γραμμών, που υπάρχουν πάνω σε ένα λογότυπο, το οποίο θα αναλύσουμε διεξοδικότερα παρακάτω.

eurobasket-2015


snapshot-350x197

ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ EYROBASKET 2015!!

ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ!

Τα λογία είναι περιττά…….1 εικόνα = 1000 λέξεις………..καθένας ας βγάλει τη δίκη του γνώμη και ας κρίνει μόνος του!

https://www.youtube.com/watch?t=157&v=jcHPNCkc-uA

ηφγη-350x197

Υ.Γ Δεν λέω πως έχουν καμιά σχέση η γνωρίζει η Εθνική μας, η και οι άλλες ομάδες…….άλλα σίγουρα κάποιος κρύβεται από πίσω!

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Το είδαμε εδώ κι εδώ


Το διάβαζα αυτό σήμερα και με έπιασε απλά φρίκη. Αλλά για να μην γίνω εντελώς εριστικός θα προσπαθήσω πρώτα με απτά επιχειρήματα να καταρρίψουμε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς και στη συνέχεια με απλή λογική να ισοπεδώσουμε ό,τι θα έχει απομείνει.

Σύμφωνα λοιπόν με την FIBA το λογότυπο του Eurobasket 2015 συμβολίζει τα 4 γκρουπ (4 χρώματα) στα οποία βρίσκονται οι 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες αγωνίζονται για να καταλήξουν στο κέντρο (την άσπρη αυτή γραμμούλα) η οποία συμβολίζει την κατάκτηση του τίτλου του Eurobasket. Ο μπασκεμπολίστας στη μέση συμβολίζει τον κάθε αθλητή που θριαμβευτικά προσπαθεί και αγωνίζεται για την ομάδα , τους συμπαίκτες αλλά και τους συναθλητές του, σ’ αυτό του τουρνουά. {CF453B92-E536-4536-A059-C3FEDC06573B}Και τώρα ας μιλήσει και η απλή λογική. Δηλαδή γιατί να μην βάλεις και ανάποδο σταυρό άμα θες στο λογότυπο σου; Στον 21ο αιώνα είμαστε και ακόμα υπάρχουν άτομα τα οποία θα σε έστελναν στην πυρρά , επειδή η καλλιτεχνική σου άποψη για ένα πράγμα, μοιάζει “σατανιστική” για τα δικά τους μυαλά! Βλέπω κάτι τέτοια και αναρωτιέμαι, πόσο έλλειψη παιδείας έχουν μερικοί άνθρωποι.  Εδώ μπάλες μπάσκετ υπό ορισμένες οπτικές γωνίες, φαίνεται να έχουν κι αυτές έναν ανάποδο σταυρό. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να πάμε και να κάψουμε όλες τις μπάλες μπάσκετ επειδή είναι μασονικές;

basketball

Στη συνέχεια ο συνωμοσιολόγος φίλος μας, μας λέει πως και ο Φρένκι , η μασκότ του τουρνουά είναι μασόνος (καθώς κι εκεί παρατηρείται ο ανάποδος σταυρός). Βέβαια επειδή από ζωγραφική των windows όλοι ξέρουμε, εγώ εκτός από μασόνο τον έκανα να φοράει και γυαλάκια.γυαλακια.νΑυτό δε μοιάζει και τόσο μασονικό έτσι;

Τέλος θα επισημάνω ξανά αυτό που είπα και λίγο πιο πάνω. Δεν γίνεται στον 21ο αιώνα να υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν με τέτοια μεσαιωνική αυστηρότητα κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και πάνω σε ένα απλό έργο τέχνης. Πραγματικά φοβάσαι μην αποκτήσουν ποτέ υπερβολική δύναμη τέτοια άτομα και αρχίσουν να σε στέλνουν στην ιερά εξέταση. Λογοκρισία και πάντα ό,τι κάνεις, ακόμα κι αν οι προθέσεις σου είναι εντελώς διαφορετικές, να συμβαδίζεις πάντα με τον κύριο συνωμοσιολόγο αρθρογράφο του ίντερνετ.

Προσωπική μου συμβουλή; Εάν θεωρείτε πως μας ψεκάζουν, ή πως όλα προέρχονται από τους μασόνους ή τους αλουμινάτους, μην βγαίνετε καν από τα σπίτια σας. Θα κάνετε καλό και για σας, αλλά πολύ περισσότερο και για τον υπόλοιπο λογικό κόσμο.

Σπύρος Α.

 

Αρθρογράφος - Ερευνητής