Καταρρίπτεται – Για «κόλαση φωτιάς από ψηλά» προειδοποιεί ο Πάπας Φραγκίσκος πριν από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ!

3

Ένα από τα αγαπημένα θέματα των hoaxers, είναι ο πάπας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα που θα εξετάσουμε σήμερα, ο πάπας Φραγκίσκος μίλησε για ένα επικείμενο γεγονός κατά το οποίο η γη θα πλημμυρίσει από «κόλαση φωτιάς από ψηλά» και ζήτησε από τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να απαλλάξουν τους εαυτούς τους από τις αμαρτίες τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.


 

Για «κόλαση φωτιάς από ψηλά» προειδοποιεί ο Πάπας Φραγκίσκος πριν από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ!

28402

 

Κατά τη διάρκεια κηρύγματος στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, την Κυριακή, ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε για ένα «επικείμενο ΓΕΓΟΝΟΣ κατά το οποίο η γη θα πλημμυρίσει από <<κόλαση φωτιάς από ψηλά>> και ζήτησε από τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο να απαλλάξουν τους εαυτούς τους από την αμαρτία τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες .

Με μια δήλωση που δημοσιοποιήθηκε Τρίτη πρωί από το Βατικανό , ο Πάπας Φραγκίσκος , ο οποίος έχει προγραμματιστεί να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι έχει δεχθεί, πρόσφατα, επισκέψεις «τρεις φορές από ουράνια όντα» που, τον έχουν προειδοποιήσει για μια » επικείμενη κρίση «που θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες για τη ζωή στη γη.

Ο Πάπας έχει οριστεί να παραστεί σε μια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στις 25 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, όπου θα συναντηθεί με παγκόσμιους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για να συζητήσουν αμυντικές επιλογές.

Την Τρίτη το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg επιβεβαίωσε ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να παραστούν οι ηγέτες στη Γενική Συνέλευση.

«Μίλησα με την Αγία Έδρα και τον Γενικό Γραμματέα [του ΟΗΕ] Ban Ki-moon, μέσω τηλεδιάσκεψης το βράδυ της Κυριακής,» είπε ο Stoltenberg στο Associated Press. «Το ΝΑΤΟ συνεργάζεται στενά με τους ομολόγους μας σε όλο τον κόσμο για να εξερευνήσουμε κάθε βιώσιμη λύση που είναι διαθέσιμη.»

Λεπτομέρειες γύρω από τους εξωγήινους επισκέπτες του Βατικανού δεν υπάρχουν, αλλά ένας βρετανός στρατιωτικός αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να συζητήσει την κατάσταση, είπε στην εφημερίδα The Guardian ότι «οι οντότητες περιγράφηκαν ως ειρηνικές από τη φύση τους.» Ωστόσο, είπε ο αξιωματούχος , η στάση τους σχετικά με το θέμα ήταν παθητική επειδή «διατηρούν μια πολιτική ουδετερότητας» σε ό, τι αφορά τη διαπλανητική δράση με άλλες «υπερκόσμιες» δυνάμεις.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει προγραμματιστεί να παραστεί σε κατ ‘ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο το πρωί της 23ης Σεπτέμβρη. Ο Πάπας θα επισκεφθεί τρεις πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Washington DC, κατά τη διάρκεια των έξι ημερών της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αναμένεται να αντιμετωπίσει μια σειρά από θέματα, όπως τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου και της μετανάστευσης.

28401

Το είδαμε ΕΔΩ.


 

Στο άρθρο δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας, ο πάπας Φραγκίσκος ποτέ δεν έκανε αυτές τις δηλώσεις. Η αρχική πηγή του άρθρου είναι η σελίδα Real News, Right Now που δημοσιεύει μόνο ψευδείς ειδήσεις.

Η σελίδα δεν το ξεκαθαρίζει πως δημοσιεύει πλαστές ειδήσεις αλλά στο about τις σελίδας βλέπουμε πως τη διαχειρίζεται ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος-ερευνητής R. Hobbus J.D. που έχει λάβει το βραβείο κύρους Stephen Glass.
Μόνο που ο δημοσιογράφος – ερευνητής είναι φανταστικό πρόσωπο και ο Stephen Glass είναι ένας πρώην δημοσιογράφος που είναι διάσημος γιατί τα μισά του άρθρα ήταν κατασκευασμένα!

28402

Η σελίδα Real News, Right Now δημοσιεύει τόσο απίστευτες ειδήσεις, που πολύ δύσκολα δεν θα καταλάβεις πως είναι ψέματα.

Μερικές από αυτές είναι:

Η Βόρεια Κορέα θα φιλοξενήσει το 2018 τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Πάπας Φραγκίσκος: Ο Θεός μού έδωσε εντολή να αναθεωρηθούν οι Δέκα Εντολές

Το Βατικανό διεξήγαγε μια σειρά επιτυχημένων πυρηνικών δοκιμών ατα ανοικτά των ακτών της νήσου των Χριστουγέννων

Η παραπάνω είδηση δεν έχει ίχνος αλήθειας, δημοσιεύτηκε αρχικά από μια σελίδα που μόνο φανταστικές «ειδήσεις» δημοσιεύει και καταρρίπτεται.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε