Καταρρίπτεται: Βάλτε λίγο χοιρινό στο πιρούνι σας…

58

muslim-migrants-demonstrate-in-central-athens1Υποστηρίζει το mail που μου έστειλε φίλος το πρωί (και το οποίο διαπίστωσα απλά ότι είναι άρθρο σε όλα αυτά τα γνωστά site της παραπληροφόρησης και του κιτρινισμού) ότι :

Ας ακούσουμε τον δήμαρχο του Κεμπέκ τι απαντά στούς Μουσουλμάνους γονείς που απαίτησαν την κατάργηση του χοιρινού κρέατος σε όλα τα σχολικά κυλικεία σ’ ένα προάστιο του Μόντρεαλ. 

Μια εμπορική προώθηση χοιρινου λέει: «Βάλτε λίγο χοιρινό στο πιρούνι σας».

Ο φιλελεύθερος δήμαρχος αρνείται ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ το χοιρινό κρέας από την καφετέρια του MENU της σχολής και εξηγεί το γιατί:

Ο δήμαρχος του Μόντρεαλ στο προάστιο της Dorval έχει απορρίψει το αίτημα των Μουσουλμάνων, και ο γραμματέας της πόλης έστειλε ένα σημείωμα σε όλους τους γονείς να εξηγήσει το γιατί.»Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να προσαρμοστείτε στον Καναδά και στο Κεμπέκ, τα έθιμα, τις παραδόσεις του και τον τρόπο ζωής του, επειδή αυτό είναι όπου επιλέξατε για  να μεταναστεύσετε.»»Οι Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να ενσωματωθούν και να μάθουν να ζουν στο Κεμπέκ. Πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι γι ‘αυτούς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους, δεν είναι οι Καναδοί που τόσο γενναιόδωρα τους υποδέχτηκαν.»

«Μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβετε ότι οι Καναδοί δεν είναι ούτε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοί. Ο Καναδάς έχει δεχθεί πολλούς μετανάστες πριν από εσάς τους μουσουλμάνους ,(ενώ σ’εσάς αυτό δεν ισχύει, δεδομένου ότι οι μουσουλμανικές χώρες δεν αποδέχονται μη-μουσουλμάνους μετανάστες).»

«Ακριβώς όπως και τα άλλα έθνη, οι Καναδοί δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους ή την κουλτούρα τους.»

«Και, εάν ο Καναδάς είναι μια χώρα ευπρόσδεκτη, δεν είναι ο Δήμαρχος της Dorval που καλωσορίζει τους ξένους, αλλά οι άνθρωποι του Καναδά και του Κεμπέκ στο σύνολό της.»

«Τέλος, θα πρέπει να καταλάβετε ότι στον Καναδά (Κεμπέκ) με τις  ιουδαιο-χριστιανικές ρίζες του, χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι εκκλησίες και  θρησκευτικές γιορτές, η θρησκεία πρέπει να παραμείνει στον ίδιο τομέα.»

«Ο δήμος του Dorval είχε το δικαίωμα να αρνηθεί οποιεσδήποτε παραχωρήσεις προς το Ισλάμ και τη Σαρία.»

«Για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι διαφωνούν με την εκκοσμίκευση και δεν αισθάνονται άνετα στον Καναδά, υπάρχουν 57 όμορφα μουσουλμανικές χώρες στον κόσμο, οι περισσότερες από αυτές αραιοκατοικημένες και έτοιμες να τους υποδεχθούν με ανοιχτές αγκάλες, με όπλα , σύμφωνα με απάνθρωπο τρόπο της Σαρία.»

«Αν φύγατε από τη χώρα σας για τον Καναδά, και όχι για άλλες μουσουλμανικές χώρες, είναι επειδή έχετε σκεφτεί ότι η ζωή είναι καλύτερη από ό, τι στον Καναδά και αλλού. Εμείς δεν θα σας αφήσουμε να σύρετε τον Καναδά μέχρι το επίπεδο των εν λόγω 57 χωρών.»

«Θέσετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση, μόνο μία φορά:« Γιατί είναι καλύτερα εδώ στον Καναδά, από όπου μπορεί να προέρχονται από «μια καντίνα με χοιρινό στο μενού, είναι μέρος της απάντησης.»

«Εάν ήρθατε στον Καναδά με την ιδέα ότι θα μας εκτοπίσετε με την πλούσια διάδοση σας και τελικά να αναλάβετε τη χώρα, θα πρέπει να πακετάρετε τα πράγματά σας και να πάτε πίσω τώρα, στη χώρα από όπου ήρθατε. Δεν έχουμε κανένα δωμάτιο εδώ για εσάς και την ιδεολογία σας. «

Εάν αισθάνεστε το ίδιο, όσοι διαβάσατε αυτήν την απάντηση του Δημάρχου του Κεμπέκ προωθήστε το. Εάν όχι, πατήστε το delete και να προετοιμαστείτε  να μετατοπίζεστε!

*********************************

ppoyfΕννοείτε φυσικά ότι είναι «εισαγόμενο «

“put some pork on your fork”

WAY TO GO QUEBEC……. 
MAYOR REFUSES TO REMOVE PORK FROM SCHOOL CANTEEN MENU…EXPLAINS WHY
Muslim parents demanded the abolition of pork in all the school canteens of a Montreal suburb
The mayor of the Montreal suburb of Dorval, has refused, and the town clerk sent a note to all parents to explain why…
“Muslims must understand that they have to adapt to Canada and Quebec, its customs, its traditions, its way of life, because that’s where they chose to immigrate. They must understand that they have to integrate and learn to live in Quebec.

κτλ

Το μήνυμα φυσικά είναι ψεύτικο – Ο δήμαρχος του Dorval ουδέποτε έκανε τέτοια δήλωση

Μάλιστα το έχει αρνηθεί δημοσίως . Μπορούμε να διαβάσουμε το δελτίο Τύπου στον δικτυακό ιστότοπο της πόλης. 
The City of Dorval Denounces False News Circulating on the Internet

Dorval, January 27, 2015 – For a number of weeks now, false news has been circulating on social networks, as well as via a string of emails, about the Mayor of Dorval having allegedly refused to follow up on a request from Muslim parents asking him to remove pork from the City’s school cafeterias. The story also quotes speculative comments from the Mayor in regards to Muslims.

The City of Dorval wishes to denounce this false article and resents this identity usurpation. Internet users across the world have published this false news as it was true, and the Mayor would like to set the record straight by saying that, on no account, he, nor any the City’s representatives, have made such comments.

Albeit difficult to track the origins of this hoax, our research has led us to believe that it started in the United States. A similar hoax about a Mayor in Belgium had traveled the Web in 2013.


Η πόλη της Dorval καταγγέλλει τις ψεύτικες ειδήσεις που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου
Dorval, 27 του Γενάρη 2015 – Εδώ και  μερικές εβδομάδες, μια ψεύτικη είδηση έχει κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχετικά με τον Δήμαρχο του Dorval ο οποίος φέρεται ότι αρνήθηκε να δώσει άδεια σ ένα αίτημα από μουσουλμάνους γονείς που του ζήτησαν ν αφαιρέσει το χοιρινό κρέας από τα κυλικεία του σχολείου της πόλης μας…. κτλ

belgio

Δεν είναι τίποτα άλλο από μια νέα «version» ενός παλιότερου Hoax γι άλλη χώρα…

Στην πραγματικότητα, το μήνυμα είναι απλά μια τροποποιημένη εκδοχή ενός προηγούμενου hoax  για το Βέλγιο. Η αρχική ψευτιά έλεγε αντίστοιχα ότι ο Marc Duvivier, ο δήμαρχος μιας πόλης του Βελγίου, ήταν αυτός που αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις μουσουλμανικές απαιτήσεις για να αφαιρέσουν το χοιρινό κρέας από τις σχολικές καντίνες. Και πάλι, ο δήμαρχος δήθεν έστειλε επιστολή προς τους γονείς εξηγώντας την απόφασή του κτλ (δείτε περισσότερα εδώ)

Γιώργος Γ. – antichainletter