Καταρρίπτεται – Βίντεο της NASA έχει αναστατώσει τους επιστήμονες: Βρέθηκε νέα Γη πίσω από τον Ήλιο!

4

Κυκλοφορεί ένα άρθρο που ισχυρίζεται πως ανακαλύφθηκε ένας νέος πλανήτης (ο δίδυμος πλανήτης της γης) πίσω από τον ήλιο. Τι άλλο θα δούμε;

Ας διαβάσουμε το άρθρο.


 

Βίντεο της NASA έχει αναστατώσει τους επιστήμονες: Βρέθηκε νέα Γη πίσω από τον Ήλιο!

33301

Σοκ έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει η NASA.

Σε κάποια στιγμή ένα αντικείμενο σε μέγεθος που θα μπορούσε να είναι και ολόκληρος πλανήτης, φαίνεται να είναι συνδεδεμένος με
τον ήλιο σαν να ανεφοδιάζεται με ενέργεια!

Το βίντεο αυτό έχει προκαλέσει παροξυσμό σε ειδικούς και μη που το έχουν παρακολουθήσει και προσπαθούν να βρουν απαντήσεις.

Στις 7/7/2013 η NASA εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση:

Πριν από 2 μέρες πήραμε φωτογραφίες από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 που απεικονίζουν έναν Εξωπλανήτη (πλανήτη που δεν έχει ανακαλυφθεί και μπορεί να φιλοξενεί ζωή) πίσω από το Ηλιακό στεφάνι.Μετά από αναλύσεις των φασμάτων που εκπέμπει ο πλανήτης αυτός (ονομάστηκε Πλανήτης Χ) διαπιστώσαμε ότι αποτελείται ακριβώς από τα ίδια στοιχεία που αποτελείτε και η Γή.

Η απόσταση του από τον Ήλιο μετρήθηκε στα 150 εκατομμύρια χιλιόμετρα , ΑΚΡΙΒΩΣ όσο και η απόσταση Γης και ήλιου με αποτέλεσμα να έχει ακριβώς ίδια τροχιά με την Γη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέραμε να τον «δούμε» μέχρι σήμερα.

Πρόκειται για έναν «δίδυμο πλανήτη» της γης.
Στο βίντεο που λάβαμε από το διαστημόπλοιο Rts-445-8 φαίνεται ξεκάθαρα μια μηχανική κατασκευή στον νότιο πλανητικό πόλο η οποία συνδέει μέσω ακτίνων λέιζερ τον Πλανήτη Χ με τον Ήλιο . Οι εικασίες μας είναι ότι έτσι τον τροφοδοτεί με ενέργεια.

Αυτό αν αποδειχθεί, αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει εξωγήινη ζωή πολύ πιο κοντά μας από ότι πιστεύαμε!

Μετά τιμής

Dr Richard Andersons
Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 3

Το είδαμε στο oparlapipasaetos-apokalypsis, paratolmosblog και epsilonellas


Η παραπάνω μπούρδα δεν είναι καινούργια, υπάρχει από το 2013 και αυτές τις μέρες κάνει νέο γύρο αναδημοσιεύσεων στη μπλογκόσφαιρα. Το βίντεο που το συνοδεύει είναι πραγματικό, αλλά όλοι οι ισχυρισμοί του άρθρου είναι ψευδείς.

Διαστημικό σκάφος Rts-445-8, δεν υπάρχει.

Εξωπλανήτης ονομάζεται κάθε πλανήτης που δεν ανήκει στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα.

Dr Richard Andersons, Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και Επικεφαλής του προγράμματος Exo-Plantet 3, N.A.S.A, δεν υπάρχει. O Dr Richard Andersons είναι λέκτορας στην αρχιτεκτονική ιστορία στο Edinburgh College of Art. Ακόμη ένας Dr Richard Anderson, είναι διατροφολόγος και βοτανολόγος. Επίσης, δεν υπάρχει πρόγραμμα Exo-Plantet 3

Το βίντεο που αναφέρει το άρθρο που δεν υπάρχει στις νέες αναπαραγωγές του άρθρου, είναι το παρακάτω και είναι ακόμη παλιότερο. 11/03/2012


Μπορείτε να δείτε το αρχικό βίντεο από στην σελίδα του sdo της N.A.S.A

http://sdo.gsfc.nasa.gov/data/dailymov/movie.php?q=20120311_1024_0171

Το φαινόμενο είναι γνωστό σαν coronal prominence cavity

http://www.issibern.ch/teams/coronalprom/issipropsmall.pdf

http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/coronal-cavities.html

33302

http://www.nar.ucar.edu/2010/lar/page/forward-modeling-polarization-signals-gaining-new-perspective-solar-corona.html

Ο Dr. C. Alex Young, μας το εξηγεί στο παρακάτω βίντεο.

Το βίντεο είναι πραγματικό αλλά όλοι οι ισχυρισμοί του άρθρου είναι ψευδείς και καταρρίπτονται.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε