Καταρρίπτεται – Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό

4

Ακόμη μια επικίνδυνη, εισαγόμενη, συνωμοσιολογική ανοησία, με θέμα τα εμβόλια. Ας τη δούμε… 


Τραγικό: Βρέθηκαν δολοφονημένοι οι γιατροί που ανακάλυψαν στα παιδικά εμβόλια ένζυμα καρκινικών κυττάρων που προκαλούν αυτισμό (Βίντεο)

33901

Όλοι οι γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα (μεταξύ αυτών οι Dr. Gonzalez και Dr. Bradstreet) είχαν ένα κοινό: Είχαν ανακαλύψει ότι η nagalase, μία ενζυμική πρωτεΐνη, σκόπιμα προστίθεται στα εμβόλια που χορηγούνται σε ανθρώπους.

Η Nagalese εμποδίζει την βιταμίνη D από το να παράγεται στο σώμα, και σταματά το ανθρώπινο σώμα από τη δυνατότητα που έχει να σκοτώνει τα φυσικά καρκινικά κύτταρα.

Η Nagalase είναι μια πρωτεΐνη που επίσης δημιουργείται από όλα τα καρκινικά κύτταρα. Αυτή η πρωτεΐνη βρίσκεται επίσης σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις στα αυτιστικά παιδιά. Και την βάζουν στα εμβόλια μας !!

Αυτό εμποδίζει το σώμα να χρησιμοποιήσει την απαραίτητη βιταμίνη D για την καταπολέμηση του καρκίνου και την πρόληψη του αυτισμού. Η Nagalese απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης γνωστό ότι προκαλεί διαβήτη τύπου 2.

33902

Έτσι, βασικά …ο θάνατος των γιατρών αυτών σχετίζεται με το ότι είχαν βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο ή είχαν βρει την επιτυχή θεραπεία του αυτισμού. Οι γιατροί είχαν την έρευνα και την απόδειξη ότι τα εμβόλια που κάνουν στα πολύτιμα παιδιά μας προκαλούν καρκίνο και αυτισμό !! Και αυτό, προφανώς, γίνεται συνειδητά και σκόπιμα! Ο γιατροί που σκοτώθηκαν στη Φλόριντα είχαν συνεργαστεί και ετοιμάζονταν να δημοσιοποιήσουν τις πληροφορίες.

Η μείωση του πληθυσμού 101 προσθέτει δηλητήριο στα εμβόλια … και κάνει νόμο, όπου όλα τα παιδιά πρέπει να είναι εμβολιασμένα για να παρακολουθήσουν το σχολείο. Δηλαδή μια αργή μάθοδος θανάτωσης.

Ο Δρ Ted Broer αναφέρει τις ανωτέρω πληροφορίες (σχετικά με την nagalese) σε αυτό το βίντεο. Ο ίδιος τα εξηγεί πολύ καλύτερα. Το κλιπ είναι σύντομο (από συνέντευξή του στις 25 Ιουλίου στο Hagmann & Hagmann) και ΟΣΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!

Τους πήρε μια ολόκληρη ώρα μόνο για να τον βγάλουν στον αέρα η τρίωρη εκπομπή τους ανατράπηκε και κάθε γραμμή που επιχειρούσαν να χρησιμοποιήσουν αποσυνδεόταν, ενώ στη συνέχεια οι διακομιστές ( servers ) έπεσαν. Ζήτησαν ένα πλήθος PPL για να ανταπεξέλθουν στην επίθεση και τελικά του τηλεφώνησαν από ασφαλή γραμμή. Αφού έχασαν έτσι μια ολόκληρη ώρα εκπομπής, ήταν τελικά πίσω στον αέρα για να συνδεθεί με τον Δρ Broer και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: » Δεν είμαι σε καμία περίπτωση αυτόχειρας.»

 Ήταν εξαιρετικά νευρικός επειδή είχε αυτές τις πληροφορίες … Φοβόταν ότι δεν θα μπορέσει να τις δώσει στον Hastings κι ότι θα χάσει την ευκαιρία να τις πει δημοσίως. Είναι ένα κλιπ 19 λεπτών, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι πληροφορίες, εντός των πρώτων 10 λεπτών. Είναι μερικές από τις πιο σημαντικές ειδήσεις που έχετε ακούσει ποτέ.
 
Και πρέπει να διαδοθούν. Και αν θέλετε να ακούσετε περισσότερα από τη συνέντευξή του αυτό το επόμενο βίντεο συνεχίζει εκεί από όπου το τελευταίο κλιπ σταμάτησε. Το πρώτο βίντεο είναι απλά ένα απόσπασμα από το πιο σημαντικό μέρος, αν έχετε χρόνο μόνο για να ακούσετε ένα μικρό κομμάτι από αυτό. Όμως ο Δρ Ted Broer συνεχίζει και εξηγεί γιατί το κάνουν αυτό. Γιατί επιτίθενται σκόπιμα στο ανοσοποιητικό μας σύστημα. Αυτό το επόμενο κλιπ είναι συναρπαστικό. Ο Δρ Ted Broer συνεχίζει …

Το είδαμε στο briefingnews.grprisonplanet.gr, tro-ma-ktiko.blogspot.gr και tilegrafima.gr


Δεχτήκαμε πληθώρα μηνυμάτων από αναγνώστες που μας ρωτούσαν για το παραπάνω άρθρο και ήρθε η στιγμή να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με αυτή την εισαγόμενη θεωρία συνωμοσίας. Είναι εντυπωσιακό το πως αναπαράγονται εντελώς ανεύθυνα αυτές οι ανοησίες, που τρομοκρατούν τους αναγνώστες σχετικά με τα εμβόλια. Στο άρθρο υπάρχει ένα τεράστιο υπόβαθρο, που ξεκινάει από τη θεωρία συνωμοσίας με τους θανάτους γιατρών, την τρομοκράτηση των αναγνωστών από τους αντιεμβολιαστές με ανυπόστατα άρθρα και φτάνει σε μη εγκεκριμένα επικίνδυνα φάρμακα και αναπόδεικτες θεραπείες του καρκίνου και του αυτισμού από τσαρλατάνους που θησαυρίζουν.

Σε παλιότερο άρθρο μας με τίτλο «Πως μπορούμε να καταλάβουμε αν μια ανάρτηση είναι hoax.» αναλύσαμε γενικά τις ενδείξεις και τον τρόπο για να υποψιαστείτε πως κάτι δεν πάει καλά σε κάποιο άρθρο. Η παραπάνω συνωμοσιολογική ανοησία συγκεντρώνει αρκετές από αυτές τις ενδείξεις.

  • Συντάκτης. Αν δεν υπάρχει συντάκτης, είναι ύποπτο. Όσο πιο μεγάλης σημασίας ισχυρισμοί υπάρχουν σε ένα κείμενο, τόσο και περισσότερο σημαντικό είναι να υπάρχει συντάκτης και να μην είναι φανταστικό πρόσωπό.
  • Μετάφραση. Αν το κείμενο είναι προϊόν αυτόματης μετάφρασης, τότε αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ένδειξη. Όσο πιο σημαντικό μήνυμα προσπαθεί να σας περάσει, τόσο πιο πολύ θα πρέπει να σας υποψιάσει το κείμενο που προέρχεται από αυτόματη μετάφραση. Αν είναι κάποιο ιατρικό θέμα τότε ούτε να το διαβάσετε, με τις θεραπείες και την υγεία δεν παίζουμε γιατί μόνο μια λάθος λέξη είναι αρκετή να αλλάζει ολόκληρο το νόημα του κειμένου, αν βγαίνει νόημα από την αυτόματη μετάφραση.
  • Απίστευτοι ισχυρισμοί. Όσο πιο απίστευτοι και τρελοί ισχυρισμοί υπάρχουν σε ένα κείμενο, τόσο πιο ατράνταχτες αποδείξεις και στοιχεία θα πρέπει να το συνοδεύουν. Αν δεν υπάρχουν τότε η ανάρτηση είναι προϊόν φαντασίας του αρθρογράφου.
  • Συνομωσιολογίες. Το ίντερνετ και οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης είναι το ιδανικό μέσο για τους συνομωσιολόγους που θέλουν να ψαρέψουν οπαδούς. Να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί, ειδικά όταν διαβάζετε ισχυρισμούς χωρίς να υπάρχουν τρανταχτά στοιχεία.
  • Υπερβολικοί τίτλοι ή τίτλοι που δεν έχουν σχέση με το κείμενο της ανάρτησης. Τίτλοι που περιέχουν λέξεις όπως ΣΟΚ, ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΡΟΜΕΡΟ, ΦΟΒΕΡΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ, ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΝΙΛΑ, ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ κτλ. ή τίτλοι που μετά την ανάγνωση του άρθρου καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν σχέση με την ανάρτηση, ή στον τίτλο υπάρχουν 25 θαυμαστικά!!!!!!!!!!!!!!!, είναι εύκολο να καταλάβετε ότι μπαίνουν μόνο για να εκμεταλλευτούν την περιέργειά σας και να αυξήσουν την επισκεψημότητα της σελίδας. Αυτό με συνδυασμό κάποιων από τα παραπάνω ανεβάζει τις πιθανότητες, να είναι hoax το άρθρο.
  • Έρευνες και βαριά ονόματα. Αν το άρθρο αναφέρει κάποια έρευνα/ες χωρίς την παρουσιάζει ή να υπάρχει λινκ για να τη διαβάσετε, αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει. Η αναφορά σε έρευνες, γίνεται για να ανεβάσει την αξιοπιστία του άρθρου και να το πιστέψετε. Το ίδιο συμβαίνει με μεγάλα και γνωστά ονόματα επιστημόνων όπως Αϊνστάιν, Τέσλα κτλ. Αν το είπε ο Αϊνστάιν τότε δεν αμφισβητείται.

Το άρθρο είναι η συνέχεια μιας θεωρίας συνωμοσίας που ισχυρίζονταν πως δολοφονούν τους ολιστικούς γιατρούς στη Φλόριντα και εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2015, μετά από τους θανάτους 5-6 γιατρών μέσα σε 4 βδομάδες.  Αργότερα πρόσθεσαν και άλλους θανάτους γιατρών και οι συνωμοσιολόγοι αντιεμβολιαστές, σύνδεσαν τα εμβόλια στη θεωρία συνωμοσίας. Πριν δούμε το παραπάνω άρθρο και τους ισχυρισμούς για τα καρκινικά ένζυμα και τα εμβόλια ας πάρουμε μια γεύση από τη θεωρία συνωμοσίας σχετικά με τους θανάτους γιατρών, για να καταλάβουμε πως οι συνωμοσιολόγοι συνδέουν οτιδήποτε για να δικαιολογίσουν τη θεωρία τους.

33905

Στις 14 Ιουλίου 2015 η Erin Elizabeth στο HealthNutNews, δημοσίευσε μία λίστα των γιατρών και το καταπληκτικό snopes (που σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα) είχε ασχοληθεί με το θέμα.

http://archive.is/fzN0U

Αρχικά να αναφέρουμε πως στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν περίπου 900.000 ενεργοί γιατροί και κάθε χρόνο πεθαίνουν 821 άνθρωποι ανά 100.000 πληθυσμό. Στατιστικά έχουμε 7.389 θανάτους γιατρών το χρόνο, 615 θάνατοι το μήνα. Δεν είναι καθόλου περίεργο κάποιοι από αυτούς τους 615 γιατρούς να είναι ολιστικοί και εναλλακτικοί γιατροί.

33903
http://archive.is/aXByi
33904
http://archive.is/hbN9m

Από τους πέντε, οι δύο (Dr. Holt και Dr. Hedendal) δεν είναι ολιστικοί ιατροί αλλά χειροπράκτες και πέθαναν από φυσικά αίτια. Ο Hedendal είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για φοροδιαφυγή.

Ο Patrick Fitzpatrick, δεν συνδέεται με την εναλλακτική ιατρική, γιατί ήταν ένας συνταξιούχος οφθαλμίατρος!

Για την δολοφονία της Teresa Sievers, που ήταν ολιστικός ιατρός, η αστυνομία έχει συλλάβει 2 άνδρες και πιστεύουν πως τη δολοφονία της οργάνωσε ο σύζυγός της, Mark Sievers, για να εισπράξει 4,5 εκατομμύρια δολάρια από την ασφάλεια ζωής.

http://archive.is/fjzfb

http://archive.is/HcsWE

http://archive.is/CI5Pw

Η Lisa Riley που πυροβολήθηκε στο κεφάλι στις 10 Ιουλίου 2015, ήταν οστεοπαθητικός και εργαζόταν σε νοσοκομείο ως ιατρός έκτακτης ανάγκης. Δέκα μέρες μετά τη δολοφονία, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον σύζυγό της, Yathomas Riley. Ο μποξέρ Yathomas Riley είχε κατηγορηθεί και φυλακιστεί στο παρελθόν για παρόμοιο περιστατικό με θύμα την φίλη του Koketia King. Γιατί το ιατρικό κατεστημένο και οι φαρμακοβιομηχανίες θα δολοφονήσουν μια οστεοπαθητικό που εργάζεται σε νοσοκομείο ως ιατρός έκτακτης ανάγκης, είναι κάτι που μόνο οι συνωμοσιολόγοι το γνωρίζουν.

33906

http://archive.is/FEIzV

http://archive.is/LKrnm

http://archive.is/JmohC

http://archive.is/BK18p

Αυτά για να πάρουμε μια ιδέα σχετικά με τους περίεργους θανάτους των «ολιστικών ιατρών» και τη θεωρία συνωμοσίας που εμφανίστηκε το καλοκαίρι του 2015 που προέρχεται από Erin Elizabeth, και την συνέχισαν οι αντιεμβολιαστές. Όσο πάει αυτή η θεωρεία συνωμοσίας γίνεται καλύτερη και έτσι εμφανίστηκε το παραπάνω άρθρο που προσπαθεί να συνδέσει τα εμβόλια, με την την Nagalese και με την αυτοκτονία του Bradstreet.

Ας δούμε τα δεδομένα με τη σειρά.

Η αρχική πηγή του άρθρου, είναι το beforeitsnews.com, μια εντελώς αναξιόπιστη σελίδα, που ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ότι άρθρο θέλει, έχει γεμίσει από συνωμοσιολόγους χρήστες και περιλαμβάνεται  στις λίστες (ΕΔΩ, ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ) των αναξιόπιστων clickbait σελίδων. Ακόμη στην αρχική πηγή, εμφανίζεται σχόλιο που διαφωνεί με το άρθρο, υπογραμμένο από την Erin Elizabeth και τον «ήρωα» των αντιεμβολιαστών, Dr Mercola που θησαυρίζει στην κυριολεξία από την ευπιστία των οπαδών του.

33907

Άσχημα τα μαντάτα για τους ισχυρισμούς του άρθρου, ούτε η Erin Elizabeth που ξεκίνησε αυτή την θεωρία συνωμοσίας με τους θανάτους των εναλλακτικών γιατρών και ο Mercola δεν συμφωνούν…

Ας γνωρίσουμε τους Dr. Gonzalez και Dr. Bradstreet που το άρθρο προσπαθεί να ηρωοποιήσει

Ο Dr. Nicholas Gonzalez, ήταν ένας εναλλακτικός ολιστικός γιατρός, που πέθανε από καρδιακή ανακοπή στη Νέα Υόρκη. Ήταν γνωστός για τον ισχυρισμό του πως μπορούσε να θεραπεύσει τον καρκίνου του παγκρέατος (και πολλές άλλες ανίατες ασθένειες) με μια θεραπεία βασισμένη στη θεραπεία του οδοντίατρου William Kelley, που είναι η συνέχεια της θεραπείας Gerson που αναλύσαμε σε άλλο, άρθρο μας. Η θεραπεία του Gonzalez για τον καρκίνο, βασίζεται στην «αποτοξίνωση» και στον ισχυρισμό πως η αιτία του καρκίνου είναι η ανεπάρκεια σε παγκρεατικά ένζυμα. Όπως και οι θεραπείες Kelley και Gerson, στη θεραπεία του οι ασθενείς ακολουθούσαν χορτοφαγική διατροφή και έκαναν συχνά κλύσματα με καφέ. Επίσης, λάμβαναν πολλά συμπληρώματα διατροφής και κάψουλες παγκρεατικών ενζύμων που έφταναν στα 150 χάπια την ημέρα.

http://archive.is/gmZS4

http://archive.is/p8CU6

Σε μια επταετή κλινική μελέτη για τη θεραπεία Gonzalez, με ασθενείς οι οποίοι είχαν δεύτερου, τρίτου και τέταρτου βαθμού, καρκίνο στο πάγκρεας που δεν μπορούσε να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση, οι ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με την κλασική χημειοθεραπεία επέζησαν κατά μέσο όρο, 14 μήνες και οι ασθενείς με την αγωγή Gonzalez επέζησαν 4,3 μήνες. Ακόμη οι ασθενείς που έλαβαν χημειοθεραπεία ανέφεραν καλύτερη ποιότητα ζωής από τους ασθενείς με τη θεραπεία Gonzalez.

http://archive.is/YBZeb

http://archive.is/5SQPW

Με δύο λόγια ο Gonzalez, δεν ήταν ογκολόγος, δεν είχε κάποια σχέση με τη θεραπεία GcMAF του Dr. Bradstreet και ο θάνατος του από καρδιακή ανακοπή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί περίεργος γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία πως ο θάνατός του οφείλεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από φυσικά αίτια.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nicholas_Gonzalez_(physician)

Και τώρα αρχίζουν τα ωραία, με την αυτοκτονία του Dr. Jeff Bradstreet.

Ο Dr. Jeff Bradstreet, ήταν ένας αρκετά διάσημος γιατρός. Πίστευε πως τα εμβόλια ευθύνονται για τον αυτισμό και ισχυρίζονταν πως μπορούσε να θεραπεύσει τον αυτισμό, τον καρκίνο και άλλες ασθένειες με ανορθόδοξες και συχνά μη εγκεκριμένες θεραπείες όπως θαλάμους υπερβαρικού οξυγόνου, ενέσεις ορμονών, θεραπεία με βλαστοκύτταρα και αποσιδήρωση, μια επικίνδυνη θεραπεία. Αλλά η πιο αμφιλεγόμενη θεραπεία του Bradstreet ήταν η θεραπεία GcMAF. Μια πρωτεΐνη που υπάρχει στο υγιές ανθρώπινο αίμα και μπορεί να αφαιρεθεί, συμπυκνωθεί και να δοθεί ενέσιμα σε κάποιο ασθενή.

Την τελευταία δεκαετία, μια χούφτα γιατρών έχουν υποστηρίξει ότι η GcMAF μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα, από τον καρκίνο, αυτισμό μέχρι το AIDS και Πάρκινσον ή Αλτσχάιμερ αλλά η θεραπεία GcMAF, δεν είναι εγκεκριμένη από κανένα οργανισμό υγείας και οι έρευνες για την GcMAF έχουν αποσυρθεί λόγω παρατυπιών στην τεκμηρίωση.

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jmv.21376/abstract

http://link.springer.com/article/10.1007/s00262-014-1616-x/fulltext.html

Paper about widely touted but unapproved “cure” for cancer, autism retracted

Ο Bradstreet, συνεργάζονταν με τον David Noakes, επικεφαλής της Immuno Biotech, μια εταιρεία που παράγει GcMAF. Στο παρακάτω βίντεο ανταλλάσσουν συγχαρητήρια και κοπλιμέντα ο ένας στον άλλο. Χαρακτηριστική η φράση του Bradstreet “I think you have a fabulous team of good scientists who are doing some incredible work here to produce the highest quality of both effective activity as well as purity and sterility of product”.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων είναι σαφής. Η GcMAF δεν είναι αναγνωρισμένη θεραπεία για τον αυτισμό και δεν έχει εγκριθεί για χρήση στις ΗΠΑ. Σχεδόν όλοι οι γιατροί συμφωνούν, αλλά γιατί χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο την παραγγέλνουν από το internet και υποβάλουν τα παιδιά τους, σε θεραπεία ενέσεων με αυτή; Η απάντηση βρίσκεται στις απίστευτες υποσχέσεις του Bradstreet και του Noakes. Σύμφωνα με μια από τις ιστοσελίδες του Noakes, ο Dr. Jeffrey Bradstreet έχει αντιμετωπίσει πάνω από 2.000 περιπτώσεις αυτιστικών παιδιών με GcMAF και τα αποτελέσματα είναι: στο 15% δεν υπήρχε καμία βελτίωση, το 85% βελτιώθηκε έστω λίγο και στο 15% των περιπτώσεων που βελτιώθηκαν ο αυτισμός έχει εξαλειφθεί. Δηλαδή ο Bradstreet, ισχυρίζονταν πως θεράπευσε τον αυτισμό.

34002

https://archive.is/WX2Bo

Η Fiona O’Leary, μια Ιρλανδή με σύνδρομο Asperger και δύο γιους με αυτισμό που είναι η ιδρυτής του Autistic Rights Together, μιας μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης που μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων σχετικά με τον αυτισμό, ασχολείται και με τις ψεύτικες θεραπείες του αυτισμού, άρχισε να ερευνά για τον Bradstreet, τον Noakes της Immuno Biotech και τη θεραπεία GcMAF.  Μετά από καταγγελίες της, η Medicine and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεκίνησε μια επιδρομή στις εγκαταστάσεις παραγωγής του GcMAF στο Milton, Cambridgeshire, που είχε κινηματογραφηθεί το παραπάνω διαφημιστικό βίντεο. Εκεί που ο Bradstreet (στο βίντεο) είχε δει ένα εργαστήριο με τεχνολογία αιχμής, και μια υπέροχη ομάδα καλών επιστημόνων που κάνουν απίστευτη δουλειά και παράγουν υψηλή ποιότητα με καθαρότητα και αποστείρωση, η MHRA βρήκε έναν εφιάλτη. Οι ερευνητές της MHRA ανακοίνωσαν ότι στο μη εγγεγραμμένο και χωρίς άδεια εργαστήριο, η παραγωγή του GcMAF γινόταν από πλάσμα αίματος με την ένδειξη «Δεν πρέπει να χορηγείται σε ανθρώπους ή να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε φαρμακευτικά προϊόντα«. Η μονάδα παραγωγής δεν πληρούσε τα σωστά παρασκευαστικά πρότυπα (GMP) και υπάρχουν ανησυχίες για την αποστείρωση του φαρμάκου που παράγεται, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται και πιθανή μόλυνση του προϊόντος»

Ο Gerald Heddell, διευθυντής επιθεώρησης της MHRA δήλωσε: Τα προϊόντα αυτά μπορεί να συνιστούν σημαντικό κίνδυνο για την υγεία των ανθρώπων. Όχι μόνο οι συνθήκες παραγωγής ήταν απαράδεκτες, αλλά και το υλικό δεν ήταν κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση. Τα GcMAF προϊόντα φέρουν την ένδειξη «First Immune» δεν έχουν άδεια φαρμάκου και δεν έχουν ελεγχθεί για την ποιότητα, την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα. Οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να αρχίσουν θεραπεία με αυτά τα συγκεκριμένα προϊόντα. Είναι σημαντικό, οι ασθενείς που χρησιμοποιούν αυτά τα προϊόντα να ζητήσουν τη συμβουλή του γιατρού τους, το συντομότερο δυνατό. Οι άνθρωποι θα πρέπει να συνεχίσουν να λαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα και να ακολουθούν τη συμβουλή του γιατρού τους.

Η MHRA έκλεισε το παράνομο εργαστήριο και κατάσχεσε περισσότερα από 10.000 φιαλίδια.

http://archive.is/P7TwY

Μια Ελβετική ιδιωτική κλινική, που αντιμετώπιζε τον καρκίνο με την πρωτεΐνη θαύμα, GcMAF έκλεισε μετά από τους θανάτους πέντε ασθενών. Την κλινική διεύθυνε ο David Noakes.

Η Fiona O’Leary δεν σταμάτησε και κατήγγειλε στο FDA τον Bradstreet. Τέσσερις μήνες μετά το κλείσιμο του εργαστηρίου οι ομοσπονδιακοί χτύπησαν την πόρτα της κλινικής του Bradstreet. Με ένταλμα έρευνας οι αρχές έψαχναν για φιαλίδια GcMAF και άλλα μη τυποποιημένα φάρμακα. Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου και την επόμενη μέρα ο Bradstreet αυτοκτόνησε. Ο Noakes δήλωσε σε μια τηλεφωνική συνέντευξη. Πράκτορες από το FDA και το Georgia Drugs and Narcotics Agency κατάσχεσαν GcMAF, ιατρικά αρχεία, καταλόγους των πελατών και των συνδεδεμένων εταιρειών, υπολογιστές και τα οικονομικά αρχεία, σύμφωνα με το ένταλμα έρευνας. Με απλά λόγια, όπως φαίνεται και από το ένταλμα έρευνας,τα σήκωσαν όλα.

http://web.archive.org/web/20160301003759/http://scienceblogs.com/insolence/files/2015/07/BradstreetSearchWarrant.pdf

Σύμφωνα με το forbes και τους νόμους για απάτη και απάτη με χρήση ραδιοφώνου ή τηλεόρασης, ο Bradstreet αντιμετώπιζε μεγάλο πρόστιμο και ποινή φυλάκισης μέχρι 20 έτη. Την επόμενη μέρα μετά την επιδρομή, του FDA ο Bradstreet, αυτοκτόνησε.

More black marks against unapproved protein touted as miracle cure

https://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Bradstreet

http://www.forbes.com/sites/emilywillingham/2015/07/09/government-search-of-autism-doctor-bradstreets-office-related-to-experimental-autism-treatment/#58d9a0cd10dd

http://www.quackwatch.org/11Ind/bradstreet.html

https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/06/29/anti-vaccine-doctor-behind-dangerous-autism-therapy-found-dead-family-cries-foul/?tid=a_inl

https://www.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp/2015/07/16/the-mysterious-death-of-a-doctor-who-peddled-autism-cures-to-thousands/

http://scienceblogs.com/insolence/2015/07/17/gcmaf-autism-and-the-apparent-suicide-of-an-autism-quack/

http://scienceblogs.com/insolence/2015/09/28/gcmaf-and-an-unscrupulous-quack-profiled-by-the-bbc/

Αλλά όλα τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες για τους συνωμοσιολόγους αντιεμβολιαστές, που τους αρκεί ένα ανυπόγραφο άρθρο που ισχυρίζεται χωρίς καμιά απόδειξη πως το ένζυμο nagalase βρέθηκε στα εμβόλια και προκαλεί καρκίνο και αυτισμό γιατί οι φαρμακοβιομηχανίες, θησαυρίζουν από τα εμβόλια και τις χημειοθεραπείες, ενώ ο τσαρλατάνος David Noakes που δεν έχει καμιά ιατρική κατάρτιση, με τον συνεργάτη του Jeff Bradstreet, ζητούσε για την εναλλακτική του θεραπεία μόνο 6.000 ευρώ και 1800 ευρώ για τη διαμονή την εβδομάδα. (Κόστος θεραπείας 2014)

34001

https://archive.is/JdGXg

Ο χρόνος ημιζωής του ενζύμου nagalase, που αναφέρει το άρθρο χωρίς να παρουσιάζει κάποια απόδειξη πως υπάρχει στα εμβόλια, είναι λιγότερος από 24 ώρες. Αλλά ακόμη και να δεχτούμε, όπως το άρθρο αναφέρει, πως το ένζυμο nagalase (που υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους) σκόπιμα προστίθεται στα εμβόλια, πως γίνεται με χρόνο ημιζωής  λιγότερο από 24 ώρες να ευθύνεται για τον καρκίνο και τον αυτισμό. Ανοησίες για να τρομοκρατήσουν τους αναγνώστες, χωρίς καμιά απόδειξη. Να σας πω ένα μυστικό… ο Νιμπίρου προκαλεί αυτισμό και καρκίνο, με πιστεύετε;

Αλλά έχασαν μια ολόκληρη ώρα εκπομπής γιατί έπεφτε ο σέρβερ. Χρειάζεστε πιο τρανταχτή απόδειξη; Το λένε καθαρά… έπεσε ο σέρβερ.

Όταν διαβάζεται άρθρα με εναλλακτικές θαυματουργές θεραπείες και απίστευτους ισχυρισμούς από εναλλακτικούς γιατρούς, καλό είναι να τσεκάρετε αυτές τις θεραπείες και τα ονόματα των γιατρών στους παρακάτω ιστότοπους.

http://www.quackwatch.org/

http://scienceblogs.com/

Ακόμη στο παρακάτω link θα βρείτε μια λίστα ιστοσελίδων, των αξιόπιστων γραφείων και οργανισμών σχετικά με την υγεία.

http://www.chsourcebook.com/web/org.html

Κλείνοντας το άρθρο, έχω μια απορία… τι στο καλό σημαίνει το «Η μείωση του πληθυσμού 101 προσθέτει δηλητήριο στα εμβόλια «;
Ποια μείωση του πληθυσμού; Ο πληθυσμός της γης, αυξάνεται.
https://en.wikipedia.org/wiki/Population_growth

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα, να ρωτάτε πάντα τον γιατρό σας και να μην πιστεύετε σε ανυπόστατα συνωμοσιολογικά άρθρα.

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε