Είναι ο Ομπάμα σαυρίτης εξωγήινος;

7

Ενα άρθρο ξαναεμφανίστηκε στο διαδίκτυο και κάνει λόγο για μια μαρτυρία αστροναύτη, ο οποίος είπε ότι ο Ομπάμα είναι εξωγήινος, πρόκειται για σοβαρότατη καταγγελία και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσω.

75366321c17fbb9c8c57d54b380eb3ee

Ο Άντονι Τόμπσον, ο τελευταίος αστροναύτης της NASA που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι, απεβίωσε στο νοσοκομείο της Αγίας Εκκλησίας στο Σικάγο σε ηλικία των 98 ετών. Πριν πεθάνει, ο αστρον αύτης αποκάλυψε κορυφαίες πληροφορίες που συγκλόνισαν την οικογένειά του, τους φίλους και το σύνολο της κοινότητας της NASA.

<< Είχε έναν όγκο στον πνεύμονα του, αλλά ο οργανισμός του ήταν πάρα πολύ δυνατός >> εξηγεί ο μοναχογιός του. << Δεν πήρε κανένα παυσίπονο, ήθελε να μείνει ξύπνιος σε όλη τη διάρκεια της εγχείρισης >>, θυμάται.

Μερικά λεπτά αργότερα, όταν ένας πνεύμονας τρυπήθηκε, ο διάσημος αστροναύτης ένιωσε τη ζωή του σιγά-σιγά να εξασθενεί.

<< Με άρπαξε από το χέρι και έφερε το αυτί μου δίπλα στο στόμα του. Τότε μου είπε τα πάντα για το πώς ο Ομπάμα δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα υβριδικό ον: μισός άνθρωπος, μισός εξωγήινος >> εξηγεί ο ίδιος, βρίσκομαι ακόμα κάτω από το σοκ αυτής της αποκάλυψης.

<< Δεν πίστευα ποτέ σε εξωγήινους, αλλά ο πατέρας μου πήγε στο φεγγάρι και εργάστηκε για τη ΝΑΣΑ όλη του τη ζωή. Εργάστηκε στην περιοχή 51 για περισσότερο από 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, αλλά ήθελα να το πω στον κόσμο, μόνο σε περίπτωση που είναι αλήθεια >>.

Αν και πολλές ο SAMAN LYCAN έχει μιλήσει για τους δρακονιανούς πολλοί δεν τον έχουν πάρει στα σοβαρά. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα ζήτημα δύσπιστο για πολλούς όπως ήμουν εγώ στην αρχή. Μα οι αποδείξεις είναι τόσες πολλές ψάχνοντας που δεν μου αφήνουν άλλα περιθώρια από το να πιστέψω στην ύπαρξη τους.

Το να έρχεται μια τέτοια πληροφορία από την οικογένεια αυτή θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ σοβαρέ. Βέβαια ποιος θα τολμήσει να το ψάξει αν είναι αλήθεια ή όχι. Το μόνο όμως που μένει σε εμάς τους ανθρώπους να κάνουμε είναι να έχουμε τα μάτια του νου μας ανοιχτά…….Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

INVISIBLE LYCANS TEAM!!!

Το είδαμε στo Katohika.gr. Το άρθρο αυτό όμως μας έρχεται από τις 5 Φεβρουαρίου 2014 και το inviciblelycans.gr. Από το άρθρο αυτό υπάρχει ένα τμήμα που μου άρεσε πολύ, το αντιγράφω και πάλι.


Αν και πολλές ο SAMAN LYCAN έχει μιλήσει για τους δρακονιανούς πολλοί δεν τον έχουν πάρει στα σοβαρά. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα ζήτημα δύσπιστο για πολλούς όπως ήμουν εγώ στην αρχή. Μα οι αποδείξεις είναι τόσες πολλές ψάχνοντας που δεν μου αφήνουν άλλα περιθώρια από το να πιστέψω στην ύπαρξη τους.

Το να έρχεται μια τέτοια πληροφορία από την οικογένεια αυτή θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ σοβαρέ. Βέβαια ποιος θα τολμήσει να το ψάξει αν είναι αλήθεια ή όχι.


Η αλήθεια είναι ότι παίρνω στα σοβαρά τον SAMAN LYCAN, κρίμα είναι, τόσος κόπος για να φέρει στο φως την αλήθεια και να μην τον παίρνουν στα σοβαρά, φαντάζομαι ότι πολλοί από εσάς θα χλευάσετε και θα αρχίσετε τα αστεία διακωμωδώντας το άρθρο, όχι όμως εγώ.

Για εμένα δεν έχει καμία σημασία αν δεν υπάρχει αστροναύτης με το όνομα Αντονι Τόμπσον που να πάτησε στη σελήνη, προφανώς ούτε για τον αρθογράφο SAMAN LYCAN, αλήθεια λέω δεν υπάρχει, δείτε τα ονόματα όσων πάτησαν στη σελήνη ΕΔΩ. Για εμένα έχει σημασία η προσπάθεια και ερευνητική δεινότητα του αρθογράφου.

Επίσης δεν έχει καμία σημασία ότι το άρθρο είναι σατιρικό και μας έρχεται από τη γνωστή σατιρική ιστοσελίδα world news daily report,η οποία πρώτη δημοσίευσε αυτό το άρθρο στις 28 Ιανουαρίου 2014.

Χωρίς τίτλο

Tι θα πει το άρθρο είναι σατιρικό δηλαδή, δεν κατάλαβα, πρακτοράκια, πετάτε ένα είναι σατιρικό και τελειώσατε; Τι προσπαθείτε να κάνετε δηλαδή; Να σβήσετε την πληροφορία; Αλλωστε ο αρθογράφος το λέει ξεκάθαρα, ποιος θα κάτσει να ψάξει να δει αν είναι αλήθεια; Σίγουρα όχι όσοι το κοινοποιούν, ως σοβαρό, στους φίλους τους μέσω facebook.

Συμπονώ τον αρθογράφο και συμπάσχω μαζί του, ξέρεις τι είναι να μην σε παίρνουν στα σοβαρά; Εγώ πάντως δεν το κάνω αυτό, για αυτό άλλωστε και ασχολήθηκα με το να κοινοποιήσω το άρθρο του, να το δει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται, να μαθευτεί επιτέλους η αλήθεια.

Τώρα δηλαδή τι θέλετε; Να καταρρίψω το άρθρο; Οχι, δεν το καταρρίπτω, δεν θα παίξω εγώ το παιχνίδι σας… πρακτοράκια…

Γιώργος Ζ.