Καταρρίπτεται – ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ…ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ!!!

5

Ετοιμαστείτε, θα αλλάξουμε όλα τα ονόματα χωριών και κωμοπόλεων που θυμίζουν Χριστιανισμό, γιατί προσβάλουν τους μουσουλμάνους. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται η… ας την πούμε «είδηση».


ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ…ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ!!!

35901

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Την πρωτοφανή είδηση ότι η τοπική διοίκηση μιας πόλης της επαρχίας του Essex κοντά στο Chelmsford στην Αγγλία ανακοινώσε ότι θα αλλάξουν το όνομα της κωμόπολης που είναι High Easter από τον Ιανουάριο του 2017, γιατί… θυμίζει το Πάσχα, (Easter) και αυτό γίνεται μετά από συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί έγιναν πολλές καταγγελίες από μουσουλμάνους ότι η ονομασία αυτή προσβάλλει την πιστή τους, μετέδωσαν βρετανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται η ονομασία αυτή θα μπορούσε να θίξει τους κατοίκους των άλλων θρησκειών που θα την προσβάλουν νομικά και έτσι η τοπική εξουσία αποφάσισε την αλλαγή της ονομασίας καθώς όπως αναφέρεται σαν δικαιολογία, η κίνηση αυτή θα μπορούσε να… σώσει εκατομμύρια σε νομικά έξοδα.

35903

Ο Δρ Μάλκολμ Touchi ειδικός στο Δίκαιο με Έδρα του Πανεπιστήμιο της Νότιας Thurrock, ανέφερε ότι η κίνηση αυτή είναι «ενοχλητική» αλλά…απαραίτητη.»: «Οι άνθρωποι που ζουν σε αυτά τα δύο χωριά, High Easter και Chelmsford, πρόκειται να αναστατωθούν αλλά είναι γεγονός πως η νομοθεσία προβλέπει τέτοιες αλλαγές εάν μια ονομασία προσβάλλει διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Κάποιοι που κατήγγειλαν το γεγονός της αλλαγής της ονομασίας έκαναν επερώτηση στην τοπική βουλή πόσες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τη εβραϊκή λέξη «Χανουκά» ή «Ραμαζάνι» ; Απάντηση καμία.

Μετά από όλα αυτά κάποια τοπικά ΜΜΕ έγραψαν πως οι μουσουλμάνοι έχουν πάρει πλέον το πάνω χέρι και πως σε λίγο καιρό και η ίδια η Αγγλία θα αλλάξει όνομα και θα ονομαστεί… Englandistan!

Ετοιμαστείτε και στην Ελλάδα σε όσα χωριά και κωμοπόλεις έχουν το όνομα κάποιου Αγίου …ή κάποιο άλλο που θυμίζει κάτι χριστιανικό ότι μπορεί να το αλλάξετε γιατί… προσβάλλει βάναυσα το μουσουλμανικό αίσθημα.

35902

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Το είδαμε στο nikosxeiladakis.grkatohika.grkentripotideas.blogspot.gr,


 

Μόνο που ο Malcolm Touchi είναι φανταστικό πρόσωπο. Αν τον ψάξετε στο google, θα βρείτε μόνο το αρχικό δημοσίευμα της ψευδής είδησης και δημοσιεύματα που ξεκαθαρίζουν πως η είδηση είναι σατιρική.

Η σατυρική είδηση ξεκίνησε από το southendnewsnetwork.com και στο about-snn ξεκαθαρίζουν πως είναι σατιρική σελίδα.

35904

 

Ηρεμήστε, κανείς δεν θα αλλάξει το όνομα της Άνω και Κάτω Παναγιά.

https://archive.is/AZeOz

https://archive.is/B1TPg

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε