Καταρρίπτεται – Πάνω από 80 απανθρακωμένα παιδιά από επίθεση των Ισλαμιστών της Μπόκο Χαράμ σε σχολείο.

17

Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές, καθένας μπορεί να πάρει μια εντυπωσιακή φωτογραφία και να γράψει από κάτω οτιδήποτε. Αυτό συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση.

Ας διαβάσουμε τους ισχυρισμούς του άρθρου.


Τολμήστε να δείτε αυτή την εικόνα αν αντέχετε – Φωτιά και τσεκούρι στους «ανθρωπιστές» του μισθολόγιου

Kανένας αλήτης ρουφιάνος δημοσιογράφος, καμία ανθρωπιστική λινάτσα, καμία Τζολί, Ντενίση, Ρεντγκρέηβ, Ρουβάς, Βαρδινογιάννη, Καρακώστα και Σια… Καμία αδρά επιχορηγούμενη ΜΚΟ…

38001

Αυτό δε θα το αναμεταδώσει κανείς! Πάνω από 80 απανθρακωμένα παιδιά από…
επίθεση των Ισλαμιστών της Μπόκο Χαράμ σε σχολείο. Κανείς δεν θα κλάψει. Καμιά Τζολί, Ντενίση, Ρεντγκρέηβ, Σάκης κ Βαρδινογιάννη. Καμία αδρά επιχορηγούμενη ΜΚΟ. Κανένας ευαίσθητος ιθαγενής.

Το είδαμε στο sibilla-gr-sibilla.blogspot.graetos-apokalypsis.comellinikoforoum.blogspot.gr και cretanpatriot.wordpress.com


 

Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο ως απόδειξη είναι από ένα ατύχημα με βυτιοφόρο που κουβαλούσε καύσιμα (49.000 λίτρα βενζίνης) στην επαρχία νοτίου kivu στο Κονγκό όπου 230 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 196 τραυματίστηκαν από την ανατροπή του βυτιοφόρου και την έκρηξη που ακολούθησε στις 3 Ιουλίου 2010. Οι περισσότεροι παρακολουθούσαν το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου στα σπίτια και σε ένα κινηματογράφο. Μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου πολλοί έτρεξαν να κλέψουν καύσιμα και λίγα λεπτά μετά το βυτιοφόρο αναφλέγει, προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη.

http://www.afrik.com/article20308.html

https://archive.is/ZuYTd

https://archive.is/DTOI0

https://archive.is/PFOUZ

Η «είδηση» έχει ξεκινήσει από μια ανάρτηση στο facebook.

38003a

https://archive.is/WcKAp

Τα MME προβάλουν εκτενώς ειδήσεις από τα θρησκευτικά εγκλήματα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και ο ισχυρισμός ότι τα κρύβουν, είναι εντελώς αβάσιμος. Παράδειγμα η παρακάτω πραγματική είδηση από τη Νιγηρία στις 01/02/2016.

38002

Πάνω από 80 νεκροί σε ισλαμιστική σφαγή αμάχων & προσφύγων στη Νιγηρία

https://archive.is/Pm5QD

Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε