Τι συνέβη στο μαγνητικό πεδίο της γης στις 23/4. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!!!!!

4

Εχουν εμφανιστεί διάφορα άρθρα στο  διαδίκτυο που  κάνουν λόγο για κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας της γης και μάλιστα επί δύο συνεχόμενων ωρών, η υπόθεση ξεκίνησε από μία τελείως ανυπόστατη ιστοσελίδα του εξωτερικού με την ονομασία superstation 95 η οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, κάνει λόγο για καταστροφές βιβλικών διαστάσεων.

images

 

Στη χώρα μας τα  διάφορα άρθρα που αναφέρουν την υποτιθέμενη κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας της γης  προχώρησαν και ένα βήμα παραπάνω, αναλόγως την πετριά που έχει φάει ο εκάστοτε συντάκτης. Ετσι μας ενημερώνουν ότι, υπεύθυνοι για τη κατάρρευση της μαγνητόσφαιρας είναι οι Ολύμπιοι Θεοί καθώς αποβίβασαν εκατομμύρια στρατεύματα, δεν τους βλέπετε όμως καθώς βρίσκονται σε διάσταση την οποία δεν αντιλαμβάνεστε.

Χωρίς τίτλο

 

Και άλλοι μας ενημερώνουν για την υποτιθέμενη αυτή κατάρρευση της μανγητόσφαιρας αφήνοντας μια μυστικιστική χροιά στο τέλος, εκτός των άλλων, διαβάζουμε….

ΥΓ Βέβαια κοιτώντας το θέμα μυστικιστικά απ΄ότι μου λένε πολλοί – οι πιο «ευαίσθητοι – είναι σαν να άνοιξαν οι ουρανοί και λαμβάνουν πολλά σήματα

Χωρίς τίτλο

 

Αν τώρα εσείς δεν λαμβάνετε διάφορα σήματα ή δεν βλέπετε τους αόρατους Ολύμπιους, μην ανησυχείτε, μια χαρά φυσιολογικοί άνθρωποι είστε, άλλοι είναι για ζουρλομανδύα.

Για να μην παρεξηγηθώ, η κατάρρευση της φυσικής άμυνας του πλανήτη μας θα ήταν μία πολύ σοβαρή υπόθεση, αν συνέβαινε, η κατάρρευση της και μάλιστα επί δύο ολόκληρες ώρες σημαίνει ότι θα το είχατε ήδη καταλάβει από τα πρώτα κιόλας λεπτά, τα προβλήματα σε οτιδήποτε ηλεκτρικό η ηλεκτρονικό θα ήταν το λιγότερο, αφήστε που θα κάνατε και ένα δωρεάν φυσικό solarium. Το υπεραπλούστευσα για να μην  προχωρήσω σε περαιτέρω αναλύσεις του τι σημαίνει η κατάρρευση της φυσικής προστασίας του πλανήτη μας, όλοι γνωρίζετε τις καταστροφικές συνέπειες.

Τίποτα όμως δεν συνέβη και αυτό γιατί δεν κατέρρευσε η φυσική προστασία της γης, ευτυχώς δηλαδή που δεν συνέβη, αυτό που συνέβη είναι ότι υπήρξε ένα πρόβλημα στο λογισμικό της Nasa και έτσι το πρόγραμμα οδηγήθηκε σε λανθασμένες προσομειώσεις, την εξήγηση την έδωσε η Leila Mays, αναλύτρια της Nasa, στο snopes.

Η αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου είναι ένα φυσικό γεωλογικό φαινόμενο και συμβαίνει πολλές φορές με το πέρασμα των χιλιετιών, η εξέταση των γεωλογικών απολιθωμάτων από περιόδους που το μαγνητικό πεδίο της γης αντιστράφηκε δεν δείχνουν να υπάρχουν δραματικές επιπτώσεις στον πλανήτη.  Η αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου κακώς συνδέεται και με την κατάρρευση του, στο γεωλογικό αρχείο εκατομμυριών ετών δεν υπάρχει ούτε μία απόδειξη που να δείχνει ότι τα καταστροφολογικά σενάρια έχουν κάποια βάση για να ληφθούν σοβαρά υπόψη.

http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012-poleReversal.html

Γιώργος Ζ.