Ο Bill Gates θέλει να μας σκοτώσει μέσω εμβολίων;

0

Σε αναρτήσεις στο facebook, αλλά και άρθρα στο »αφυπνισμένο» διαδίκτυο, κυκλοφορεί η είδηση πως ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates, προωθεί ή είναι μέρος μίας σκοτεινής συνωμοσίας που απεργάζεται τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.

ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που διαβάσαμε στο antipliroforisi.blogspot.gr

 Ο Bill Gates προωθεί τα εμβόλια για την μείωση του πληθυσμού

 Ιδρυτής της Microsoft και ένας από τους πλουσιότερους ανδρες στον κόσμο, ο Bill Gates, έχει φτιάξει μια εικόνα ενός καλοήθους φιλάνθρωπου χρησιμοποιώντας τα δισεκατομμυρία μέσω του (εκτός του φόρου) Bill & Melinda Gates οργανισμού , για την αντιμετώπιση ασθενειών, την επίλυση της ελλείψης τροφίμων στην Αφρική και τη μείωση της φτώχειας.

O Iδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς δήλωσε σε πρόσφατο συνέδριο της TED, μια οργάνωση η οποία επιχορηγείται από έναν από τους μεγαλύτερους ρυπαίνοντες με τοξικά αποβλήτα τον πλανήτη, ότι τα εμβόλια θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αλλιώς γνωστή ως ευγονική για την επίλυση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και τη μείωση των εκπομπών CO2.

Τον Ιανουάριο του 2010, στο Νταβός στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Bill Gates ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα του θα δώσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου € 7,5 δις ευρώ) κατά την επόμενη δεκαετία στην ανάπτυξη και υλοποίηση νέων εμβολίων για τα παιδιά στον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Στην ομιλία του με τίτλο «Καινοτομία στο μηδεν» αναφέροντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθει σε 9 δισεκατομύρια, ο Gates είπε, «Αν κάνουμε μια πραγματικά σπουδαία δουλειά με τα νέα εμβόλια, την υγειονομική περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγείας που σχετίζονται με την αναπαραγωγή (έκτρωση), θα μπορούσαμε να μειώσουμε τον πληθυσμό κατά ίσως 10 ή 15 τοις εκατό.»

Πως η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και τα εμβόλια που υποτίθεται σώζουν ζωές, θα οδηγήσουν σε μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι σχήμα οξύμωρο, εκτος αν ο Gates αναφέρεται σε εμβόλια που στειρώνουν τους ανθρωπους, το οποίο είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος που προτείνεται στο βιβλίο του σύμβουλου του Λευκου Οίκου John P. 1977 Holdren ,Ecoscience, το οποίο απαιτεί ένα δικτατορικό «πλανητικό σύστημα» για την εφαρμογή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω των κάθε λογής τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της αποστείρωσης.

Για όσους μπερδεύτηκαν, εν ολίγοις, ήταν ένα πείραμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας ,μια δοκιμή ενός εμβολίου κατά της κύησης.

Μετά την παρουσίαση μιας εξίσωσης στο εν λόγω συνέδριο που περιλαμβάνε τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη και τις εκπομπές CO2, ο Gates είπε, «Πιθανόν ένας από αυτούς τους αριθμούς πρόκειται να φτάσει πολύ κοντά στο μηδέν.»

Αργότερα, κατά την παρουσίαση, ο Gates αναφέρει ότι η χρήση εμβολίων,θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των παγκόσμιων εκπομπών CO2.

  
 Ας δούμε και μια χαρακτηριστική ανάρτηση στο facebook που συνοδεύεται με (παρα)θρησκευτική ουρίτσα…

Τέτοιες συνωμοσίες προέρχονται συνήθως από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Οι Έλληνες που τις αναμεταδίδουν όμως, συνήθως χάνονται στη μετάφραση. Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τι υποτίθεται πως είπε ο Gates για τα εμβόλια:

https://youtu.be/nyOwVceG0mw

Όπως με τη περίπτωση του διάσημου γιατρού Robert Gallo οι δηλώσεις του οποίου διαστρεβλώθηκαν για να υποστηρίξουν τη θεωρία πως το AIDS είναι τεχνητή ασθένεια, ομοίως και στη περίπτωση του Gates, τα λεγόμενά του ερμηνεύτηκαν με τρόπο που βγάζει διαφορετικό νόημα:

Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα!» (ΒΙΝΤΕΟ) – Καταρρίπτεται

Τι ισχύει

Στην ομιλία του, ο Bill Gates αναφέρεται στην κλιματική αλλαγή, στις εκπομπές CO2 και σε ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να μειωθούν. Στην εξίσωση, συμπεριλαμβάνονται 4 παράγοντες.

1ον, ο αριθμός των ανθρώπων που ζούν στο πλανήτη.

2ον, οι υπηρεσίες που χρησιμοποιεί κάθε άνθρωπος κατά μέσο όρο

3ον, την απαιτούμενη ενέργεια ανά υπηρεσία

4ον, το CO2 που εκπέμπεται ανά μονάδα ενέργειας.

Όλα τα ανωτέρω εφόσον πολλαπλασιαστούν, μας δίνουν το συνολικό αποτύπωμα της ανθρωπότητας σε CO2.

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae023

Όσον αφορά τον ανθρώπινο πληθυσμό της εξίσωσης, ο Bill Gates λέει επί λέξη:

»Ας θυμηθούμε την άλγεβρα από το σχολείο και ας δούμε τι γίνεται. Κατ’ αρχάς έχουμε τον πληθυσμό. Σήμερα (2009) ο κόσμος έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους και τείνει προς τα 9 δισεκατομμύρια περίπου. Αν έχουμε καλά αποτελέσματα όσον αφορά τα νέα εμβόλια, την περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγιούς αναπαραγωγής, μπορούμε να μειώσουμε αυτή τη πρόβλεψη κατά 10-15% Αλλά και πάλι θα υπάρχει αύξηση 1,3, περίπου.»

Όταν μιλάμε για υπηρεσίες υγιούς αναπαραγωγής, μιλάμε για προγράμματα που υπάρχουν σε πολλές χώρες του κόσμου που αποσκοπούν στην εμπέδωση του οικογενειακού προγραμματισμού από τους πολίτες και στη διάδοση μέτρων αντισύλληψης και προφύλαξης από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Σε καμία των περιπτώσεων δεν προβλέπονται εκτρώσεις.

Το σχετικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, βρίσκεται στο παρακάτω λινκ:

http://www.unfpa.org/sexual-reproductive-health

Είναι προφανέστατο πως ο Bill Gates  δεν ισχυρίζεται πως τα εμβόλια, οι υπηρεσίες υγείας και οικογενειακού προγραμματισμού θα προκαλέσουν τη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων. Το ακριβώς αντίθετο, οι υπηρεσίες υγείας γενικά και ειδικά τα εμβόλια σώζουν ζωές. Μάλιστα, στο ίδιο απόσπασμα, ο Bill Gates αναφέρει πως παρά τη βελτίωση της υγείας και των συνθηκών ζωής, ο πληθυσμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Επομένως, τα εμβόλια, η υπηρεσίες υγείας και οικογενειακού προγραμματισμού, θα μειώσουν την αυξητική τάση και όχι τον ανθρώπινο πληθυσμό σε απόλυτους αριθμούς.

Παραδειγμα επιτυχημένης εφαρμογής υπηρεσιών οικογενειακού προγραμματισμού

Μια χώρα που έχει να επιδείξει αξιοσημείωτη βελτίωση στον οικογενειακό προγραμματισμό των πολιτών της, είναι το Μπαγκαλντές. Με την εφαρμογή πετυχημένων εκστρατειών, καλύτερης περίθαλψης και εμβολιασμών, οι γυναίκες της χώρας γεννούν σήμερα σχεδόν 2 παιδιά. Τη δεκαετία του ’60, γεννούσαν 6 παιδιά. Επειδή όμως δεν διέθεταν τα ανωτέρω, η γεννητικότητα μαζί με την παιδική θνησιμότητα ήταν υψηλές.

http://data.worldbank.org/indicator/SP.DYN.TFRT.IN

https://www.theguardian.com/global-development/2014/jun/06/bangladesh-female-health-workers-family-planning

Επομένως ο ισχυρισμός του δημοσιέυματος, πως ο Bill Gates προωθεί τη μείωση του πληθυσμού μέσω εμβολίων «εμβόλια που στειρώνουν τους ανθρώπους»  ή λοιπών σκοτεινών σχεδίων, καταρρίπτεται.

Ολόκληρη η ομιλία στο παρακάτω λινκ που διαθέτει και ελληνικούς υπότιτλους:

https://www.ted.com/talks/bill_gates?language=en

via TNI