Το παιδάκι δεν έχει καρκίνο και το facebook δεν πληρώνει για τη θεραπεία του. like-farming

1

Ακόμη μια περίπτωση απάτης like-farming με φωτογραφία παιδιών, αναπαράγεται αυτές τις μέρες στο facebook.

44702

Το facebook έχει ξεκαθαρίσει εδώ και χρόνια πως δεν δίνει χρήματα για likes, σχόλια και κοινοποιήσεις. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, απλά λέει ψέματα.

Η απάτη με τα άρρωστα παιδάκια είναι γνωστή σαν like-farming. Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άρθρο μας.

Τι είναι το Like farming στο Facebook. Μια κρυφή, άγνωστη απάτη.

Τα παιδάκια που βλέπουμε στη φωτογραφία δεν έχουν καρκίνο. Ο Byron και Lincoln Ryman, είναι δίδυμα με σύνδρομο Twin-to-twin και γεννήθηκαν το 2007. Σήμερα είναι 2 εννιάχρονα, υγιέστατα παιδιά και η παραπάνω παλιά φωτογραφία τους έχει χρησιμοποιηθεί για απάτη like-farming στο facebook

44701

44705

http://www.dailytelegraph.com.au/newslocal/the-hills/miracle-wahroonga-twins-byron-and-lincoln-ryman-healthy-and-full-of-energy-these-days/story-fngr8i1f-1226872351486

Parents Reject Abortion of One Twin, Save Both Babies

http://arsiv.ntv.com.tr/news/407004.asp

Το Like farming είναι σε μεγάλο βαθμό μια άγνωστη πρακτική που πολλοί δεν γνωρίζουν ή δεν συνειδητοποιούν ότι συμβαίνει. Αν οι χρήστες γνωρίζουν για αυτή την πρακτική, θα είναι ολοένα και πιο δύσκολο, για τους απατεώνες να ξεγελάσουν τους χρήστες.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε