Απόπειρα δολοφονίας κατά του N.Τραμπ και άλλες ανοησίες.

1

Στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου όλα είναι πιθανά. Από απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, μέχρι και αποστολή επίλεκτων μισθοφόρων από τη Ρωσία για την προστασία του από τις «βουλές» της νέας τάξης πραγμάτων!

ΨΕΥΔΕΣ

Το είδαμε στο pentapostagma.grhellas-now.comvolcanotimes.com, paratolmosblog.blogspot.gr και pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Απόπειρα δολοφονίας κατά του N.Τραμπ; Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φρουρείται πλέον από 370 Ρώσους επίλεκτους μισθοφόρους πράκτορες της ιδιωτικής εταιρείας RSB

Λυσσαλέος μαίνεται ο πόλεμος του Ν.Τραμπ με την CIA και την NSA καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές περίπου…

Λυσσαλέος μαίνεται ο πόλεμος του Ν.Τραμπ με την CIA και την NSA καθώς σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πηγές περίπου 370 επίλεκτοι Ρώσοι υπερ-επίλεκτοι πράκτορες προστατεύουν την ζωή και την οικογένεια του νέου Αμερικανού προέδρου από τις «βουλές» της νέας τάξης πραγμάτων. Δεν αποκλείεται μάλιστα όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει να έχει γίνει και η πρώτη απόπειρα δολοφονίας του. Οι Ρώσοι πράκτορες έχουν γίνει κυριολεκτικά η «σκιά» του.

Το ρωσικό εθνικό συμβούλιο ασφαλείας εξουσιοδότησε ιδιωτική μισθοφορική εταιρία και χρησιμοποιώντας την «Air Monarch» με επτά ιδιωτικές πτήσεις τσάρτερ μετακίνησε «ειδικούς πράκτορες» στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, για την διαφύλαξη της ζωής του Ν.Τραμπ και της οικογενείας του.

Πρόκειται για την εκτέλεση της σύμβασης με την ιδιωτική εταιρεία που εδρεύει στη Μόσχα με το όνομα RSB-Group, η οποία επέτυχε την περασμένη εβδομάδα ειδική συμφωνία με τον εκλεγέντα πρόεδρο Ν.Τραμπ για την «προστασία του ιδίου, της οικογένειας του και της περιουσίας του» από την «δαιμονική παγκόσμια ελίτ» που επιδιώκει να τον καταστρέψει.

Δύο ανώτεροι σύμβουλοι του προέδρου Τραμπ, ο πρώην Γερουσιαστή Τζακ Κίνγκστον και ο σύμβουλος επί θεμάτων πετρελαίου Carter Page, πραγματοποίησαν την συμφωνία αυτή με ανώτερους αξιωματούχους της ρωσικής εταιρείας.

Οι πρώην γερουσιαστές Κίνγκστον και Κάρτερ συναντήθηκαν κατ “ιδίαν με τον γενικό διευθυντή της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας RSB Oleg Krinitsin, επικυρώνοντας όλες οι λεπτομέρειες .

Ο όμιλος RSB διαθέτει δυνάμεις σε όλο τον κόσμο μαχόμενος στον αγώνα κατά ισλαμιστών τρομοκρατών σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η Ρωσική εταιρεία θα διασφαλίζει από εδώ και στο εξής την ασφάλεια του νέου Αμερικανού προέδρου, ο οποίος δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους πράκτορες της διαβόητης μυστικής υπηρεσίας της CIA αλλά και της NSA.

Εκτός από την «κύρια / αρχική» συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ των εκπροσώπων του εκλεγμένου προέδρου Τραμπ και της RSB , υπήρξαν και πρόσθετες συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με τις ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας των ΗΠΑ Black Tie και ASIT Consulting, XMark LLC και Ultra Electronics USSI (οι οποίες έχουν ήδη σχέσεις με τον Όμιλο RBS ).

Αν και ο ακριβής αριθμός του προσωπικού και τα είδη στρατιωτικού εξοπλισμού (όπλα, συστήματα επικοινωνίας, κλπ), που μεταφέρθηκαν και μεταφέρονται έως τις 20 Ιανουαρίου δεν είναι γνωστά, πριν δύο ημέρες, το ρωσικό υπουργείο άμυνας απέσυρε 370 υπερ-επίλεκτους Spetsnaz της GRU (γνωστή ως μία από τις πιο τρομερές και αξιοσέβαστες ειδικές δυνάμεις στον κόσμο) από το ενεργό καθήκον τους.

Άνδρες της GRU ευρίσκονται σε (Συρία / Ιράκ / Τουρκία), και είναι άριστοι γνώστες της αγγλικής γλώσσας , ενώ έχουν βαθιά γνώση της Αμερικής, και τώρα ενδεχομένως να εργάζονται για τον Όμιλο RBS, με σκοπό την προστασία του Ν.Τραμπ.

Ο πόλεμος του εκλεγμένου Αμερικανού προέδρου με την Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών CIA έχει κλιμακωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ο νέος ηγέτης της Αμερικής δεν επιτρέπει στην γυναίκα και το παιδί του να παραμείνουν μετά την ορκωμοσία του στον Λευκό Οίκο.

Πόλεμος κατά της νέας τάξης πραγμάτων σε εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα , και νομίζουμε ότι ο Τραμπ καλά κάνει και φυλάσσει τα ¨νώτα του».

https://www.youtube.com/watch?v=zsNIfzKcDVw

Όπως γράψαμε στην εισαγωγή, στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου όλα είναι πιθανά, αρκεί κάποιος να δημοσιεύσει μια ανοησία χωρίς ίχνος αποδείξεων και οι αναπαραγωγές από σελίδες και blogs που δεν σέβονται τους αναγνώστες τους και τους «πουλάνε» σκουπίδια, θα το κάνουν είδηση.

Μια απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ θα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για πολλές μέρες. Το ίδιο και η είδηση πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ φρουρείται πλέον από 370 Ρώσους επίλεκτους μισθοφόρους πράκτορες! Αλλά αν αναζητήσετε δεν θα βρείτε σε κανένα αξιόπιστο μέσο τις παραπάνω «ειδήσεις». Το μόνο θα βρείτε είναι οι αναπαραγωγές του αρχικού άρθρου που δημοσιεύθηκε σε γνωστή συνομωσιολογική και άκρως αναξιόπιστη ιστοσελίδα που δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις, που υπάρχουν μόνο στη φαντασία του άρθρογράφου.

Έτσι, το παραπάνω δημοσίευμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από αχαλίνωτη φαντασία ενός γνωστού hoaxer του διαδικτύου με ψευδώνυμο Sorcha Faal στην ιστοσελίδα whatdoesitmean.com και τα ελληνικά δημοσιεύματα το εμπλούτισαν με τα τρία βιντεάκια που υπάρχουν στο τέλος.

Ακριβώς ότι είχε συμβεί και με το δημοσίευμα με τίτλο, «Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ »SPETSNAZ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!!» το Φεβ. 2015

Κάθε άρθρο της σελίδας whatdoesitmean.com, μοιάζει με είδηση, αλλά τίποτα δεν είναι πραγματικό. Κάτω από τον συγκλονιστικό τίτλο του κάθε άρθρου, παρουσιάζει συνήθως κάποιες έγκυρες πηγές, αλλά άσχετες με την ιστορία που δημοσιεύει. Δηλαδή «παντρεύει» πραγματικές αξιόπιστες πηγές ή ειδήσεις με την φαντασία του και με αυτό το τρόπο κατασκευάζει απίστευτες και ταυτόχρονα ψευδείς ειδήσεις. Η σελίδα είναι τόσο γνωστή για τα απίστευτα ψεύτικα άρθρα της, που ούτε οι συνωμοσιολόγοι πια, δεν παίρνουν στα σοβαρά τα άρθρα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω λινκ.

http://rationalwiki.org/wiki/Sorcha_Faal

Η σελίδα στην αποποίηση ευθυνών, αναφέρει:
Κάποια γεγονότα που απεικονίζονται σε ορισμένα άρθρα σε αυτή την ιστοσελίδα είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα με οποιοδήποτε πρόσωπο ζωντανός ή νεκρός, είναι απλώς συμπτωματική. Κάποια άλλα μπορούν να βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις τα περιστατικά, οι χαρακτήρες και τα χρονοδιαγράμματα έχουν αλλάξει για δραματικό σκοπό. Ορισμένοι χαρακτήρες μπορεί να είναι σύνθετοι, ή εντελώς εικονικοί.

Ακόμη ένα παράδειγμα από άρθρο της ιστοσελίδας whatdoesitmean.com, που μεταφράστηκε και δημοσιεύθηκε από ελληνικά συνωμοσιολογικά ιστολογία, είναι η δημοσίευση με τίτλο «ΝΙΓΗΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ, Chemtrails ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ»

Συμπέρασμα: Η παραπάνω «είδηση» με τίτλο «Απόπειρα δολοφονίας κατά του N.Τραμπ; Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φρουρείται πλέον από 370 Ρώσους επίλεκτους μισθοφόρους πράκτορες της ιδιωτικής εταιρείας RSB» δεν υπάρχει σε κανένα αξιόπιστο μέσο, δεν περιέχει ίχνος αποδείξεων, και είναι κατασκεύασμα του γνωστού hoaxer με το ψευδώνυμο «Sorcha Faal». Καταρρίπτεται.

Ακολουθήστε

Θοδωρής Δανιηλίδης

Founder and owner at ellinika hoaxes
Το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ωστόσο κρύβει παγίδες, πολλές από αυτές επικίνδυνες. Τα τελευταία χρόνια, τα fake news έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις, στην καθημερινή ειδησεογραφία από ιστοσελίδες που αυτοχαρακτηρίζονται «ειδησεογραφικές», όσο και από άλλες που δημιουργούν «ειδήσεις» για λίγα κλικς παραπάνω.
Θοδωρής Δανιηλίδης
Ακολουθήστε